HENRY: MOJE SRDCE JE S ARSENALEM

05.02.2007, 17:51
Aktuality
Fanoušky Arsenalu včera pořádně vystrašila zpráva některých anglických médií, že Thierry Henry v létě bude moci odejít do Barcelony. Dnes už mohou být příznivci londýnského klubu klidní. Francouzský útočník stále nic nezměnil na svém stanovisku a chce i nadále hrát za "Kanonýry".

"Moc dobře znáte mou vazbu k tomuto klubu, to je ta nejdůležitější věc. Víte, že moje srdce je zde," prozradil Henry v rozhovoru pro britský deník The Mirror těsně před svým odletem do Dubaje, kde se společně s golfistou Tigerem Woodsem a tenistou Rogerem Federerem účastnil reklamní akce firmy Gillette.

Některé deníky včera oživily půl roku starou záležitost o Francouzově možném odchodu z Arsenalu. Před začátkem letošní sezóny o něho měla obrovský zájem právě Barcelona a Henry už byl více než jednou nohou na Nou Campu. Nakonec si ale vše rozmyslel, rozhodl se dát na fanoušky londýnského klubu a prohlásil, že by na Emirates Stadium rád ukončil svou profesionální kariéru. Na tomto úmyslu se zatím vůbec nic nezměnilo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele