Henrik Larsson odejde z Celticu

29.11.2002, 21:25
Aktuality
Švédský útočník Henrik Larsson, symbol a velká opora skotského Celticu Glasgow, je pevně rozhodnut klub opustit, až jeho současná smlouva vyprší. Stane se tak na konci příští sezóny a velezkušený ostrostřelec nepřipouští možnost, že by si své rozhodnutí rozmyslel.

Larsson do Skotska přišel před pěti lety z nizozemského Feyenoordu Rotterdam a stal se největší hvězdou Celticu, jasnou řečí hovoří průměr 35 vstřelených gólů za sezónu. A tak se není čemu divit, že by jej manažer Martin O'Neill nerad ztratil, přestože mu bude už 33 let, až jeho smlouva vyprší.

"Vždy jsem dával jasně najevo, že moje současná smlouva je v Celticu poslední a na tom se nic nezměnilo," řekl švédský reprezentant. "Nemám nic proti Celticu, zažil jsem tu skvělé časy a Celtic pro mě vždy bude hodně znamenat. Chci ale změnu," vyjádřil Larsson důvod svého rozhodnutí. Kde leží jeho budoucnost, to ještě neví, ale na návrat do rodného Švédska se ještě nechystá, raději by někam za teplejším klimatem. "Uvidím, jaké budou možnosti a nabídky. Pokud žádná nepřijde, vrátím se domů, je ale nesmysl přemýšlet o tak vzdálené budoucnosti," zakončil Larsson.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

Larsson z Ceticu to je blbost ne...

Reagovat
HOST*

Larsson z Ceticu to je blbost ne...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele