Helsingborgs má nového trenéra, znovu se vrací Henrik Larsson

16.06.2019, 21:13
Aktuality
Henrik Larsson se už počtvrté v životě stal zaměstnancem švédského celku Helsingborgs IF. Někdejší vynikající útočník v tomto celku začínal a zároveň končil svou bohatou aktivní kariéru, nyní pro něj bude opětovně pracovat jako trenér...

47letý Larsson už klub vedl 2015 a 2016 a nedokázal zabránit jeho sestupu z nejvyšší soutěže, letos se tradiční klub mezi elitu vrátil a nezačal špatně, když z úvodních tří zápasů vytěžil šest bodů. Od té doby ovšem na výhru čeká, v dalších devíti duelech Helsingborgs uhrál jenom čtyři remízy a v tabulce se propadl na čtrnáctou příčku.

Larsson v minulosti střílel branky za Feyenoord Rotterdam, glasgowský Celtic, Barcelonu a krátce vypomáhal i Manchesteru United. Se staronovým chlebodárcem podepsal kontrakt na jeden rok.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (7)

Přidat komentář
RadekVonCZE

Legenda z Kapverd

Reagovat
smazaný uživatel

Henke synu, moj zivotny prizrak, budim sa kvoli tebe zo snov, v mene otca, syna aj ducha svateho dobre si spravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by si přitáhnout zase synatora aby na konci sezóny zase dostali oba na budku. Jako pár let zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, "strašne" im naložili na búdku Na v tej dobe 19 ročného Jordana sa vrhli asi desiati zamaskovaní a okrem postrkávania, naťahovania dresu a jedného zákerného úderu sa nezmohli na nič, dokonca ich potom rozohnala ženská z ostrahy. Keď si potom robili zálusk na starého Henrika a ten ich vyzval na pästný súboj, ani jeden z nich naň nenašiel guráž... Fakt masaker

Reagovat
castelL

on bude asi jeden z tých hlúpejších

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jordan do Celticu!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele