Helsingborg je rád, že udržel Larssona

14.01.2008, 21:15
Aktuality
Švédská legenda Henrik Larsson ukončil spekulace o jeho možném návratu do svého bývalého klubu Celtiku a podepsal novou jednoletou smlouvu s Helsingborgem. Sportovní ředitel švédského celku Bo Nilsson, který nový kontrakt vyjednal, neskrýval před novináři svou radost.

Zkušený Larsson strávil ve Skotsku sedm let, tedy od roku 1997 do 2004. I přes pokročilý věk ale stále podává kvalitní výkony, a proto není divu, že by Celtic jeho návrat přivítal s otevřenou náručí. Šestatřicetiletý útočník se však rozhodl pro setrvání ve Švédsku.

"Henrik je stále nebezpečný, proto je pochopitelné, že byl spojován s několika kluby, včetně Celtiku," řekl sportovní ředitel Helsingborgu Bo Nilsson.

"Jsme velmi šťastní, že zůstává u nás. Hlavní problém byl asi jen v tom, že měl velmi dlouhou sezónu. Prakticky hrál dva a půl roku bez přestávky," uvědomuje si zástupce švédského klubu.

"Hrál v roce 2005, pak přišel světový šampionát a během zimní přestávky v roce 2007 zamířil na hostování do Manchesteru United. Bylo to pro něj velmi náročné," vysvětlil Bo Nilsson tahanice kolem nového kontraktu.

Nyní si ovšem Larsson odpočinul, neboť na dovolené pobyl čtyři a půl týdne. Podle klubu se vrátil po fyzické i psychické stránce zcela fit.

Autor: Pavel Janega / teamtalk.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to fakt machr a udělal dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Až skončí kariéru,tak bych ho přitáhl sem k nám at ukáže těm našim "útočníkům" jak se dávají góly Henrik,Ruud a Gabriel to byly nebo ještě jsou mašiny na branky,skvělí hráči,jak říkal někdo z naší fotbalové historie šance je pořád šance..

Reagovat
Devil

A Alan Shearer !

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo? neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Neznas ? Tak to se asi moc neviznas !

Reagovat
smazaný uživatel

pato ma na drese alexandre pato alebo iba pato ?:D

Reagovat
smazaný uživatel

je dobre ze jeste hraje.furt na to ma

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju ho ještě jako mladíčka a střílí mi to furt stejně, škoda že od nás odešel tak brzy, přesto se i za ty dvě sezóny stihl stát barcelonskou legendou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to střílí tobě je nám vcelku jedno, ale Henrikovi to pálí festovně

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejť by nebyli rádi, že jim ještě podepsal. Takového útočníka, i v jeho věku, by bral snad každý klub.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele