HEINZEHO NÁVRAT SE BLÍŽÍ

21.02.2006, 10:24
Aktuality
Gabriel Heinze si v polovině září vážně poranil kolenní vazy a lékaři mu předpovídali, že může zapomenout na MS v Německu. Léčení však probíhá nad očekávání dobře a obránce Manchesteru United by přece jenom nemusel na šampionátu chybět...

Heinzemu se stal osudným první duel základní skupiny Ligy mistrů na půdě Villarrealu. Po půlhodině hry si vážně poranil kolenní vazy a vypadalo to, že vynechá zbytek letošní sezóny. Teď je vše jinak a podle lékaře argentinského reprezentačního týmu Donata Villaniho by se Heinze mohl poprat o pozvánku na mistrovství světa v Německu.

"Během měsíce se Gabriel bude moci připojit k týmu. Bude poté moci trénovat na úrovni svých spoluhráčů. Neznamená to však, že bude okamžitě hrát zápasy," prozradil svou optimistickou prognózu Villani. "V ten moment se uvidí, zda se stihne dát zdravotně do pořádku pro mistrovství světa," dodal.

Sám Heinze v posledních měsících s možností reprezentovat Argentinu v Německu příliš nepočítal. Pokud však bude Villaniho předpověď správná, bude mít novou motivaci. Na světovém šampionátu si totiž ještě nikdy nezahrál.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

konecne dobra zprava po zraneni Simtha, doufam ze to mistrostvi Gaby stihnes zaslouzis si to pral byc si aby ses jeste tuto sezonu ukazal v rudem dresu

Reagovat
HOST*

Nie som nejak extra fanusik Manchestru,ale som rad,ze sa uzdravi..je to skvely hrac

Reagovat
HOST*

HuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHuráHurá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele