HEINZE JE V MANCHESTERU SPOKOJENÝ

12.02.2007, 12:48
Aktuality
Gabriel Heinze popřel informace o svém chystaném odchodu. Tvrdí, že momentálně mu v Manchesteru nic nechybí a je v týmu spokojený, i přesto, že musí bojovat o základní sestavu s Patricem Evrou a startů sbírá méně. Hlavně proto je Jihoameričan zmiňován v souvislosti s letním odchodem.

Nejžhavějším kandidátem o služby čtvrtfinalisty loňského světového šampionátu zůstává italský Juventus. Heinze podle svých slov ovšem neprojevil žádnou iniciativu o změnu dresu. "Opravdu jsem se nezajímal o to, co se o mě a mém údajném odchodu v poslední době psalo. Život v Manchesteru se mi zamlouvá a jediní dva lidé, na kterých v této oblasti záleží, jsem já a manažer klubu," řekl Heinze a dodal, že pokud v týmu nejsou další osoby, které by si přály jeho přestup, pak je vše v pořádku.

"Soustředím se na příští tři měsíce a udělám vše pro to, abych Manchesteru pomohl k prvenství v Premier League," přiblížil Heinze své nejbližší plány. "Rudí ďáblové" mají šestibodový náskok na druhou Chelsea a po čtyřech letech by tak mohli dojít k vysněnému titulu.

V minulých letech patřil tento levý obránce na své pozici k nejužitečnějším hráčům světa. Díky své univerzálnosti a agresivnímu pojetí si v sezóně 2004/2005 u fanoušků Manchesteru vysloužil ocenění nejlepšího hráče týmu. V dřívějším působišti Paris Saint-Germain jej příznivci tohoto klubu dokonce označili za nejlepšího fotbalistu historie, který kdy v tomto francouzském týmu působil.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Vincent Blanquinegro

ve Valencii ti bude dobře uvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

mam rád heinzeho no kazdy kto videl aspon jeden zapas manchestru v tejto sezone musi uznat ze evra je priam famozny dal by som ho aj ako jedneho z najlepsich lavych obrancov premier lig a aj v europe..

Reagovat
smazaný uživatel

Heinze je nasazován hlavně proti tvrdším soupeřům, Evra je jednoznačně lepší. Ofenzivnější, techničtější, rychlejší, navíc se lépe doplňuje s Giggsem či Ronaldem. Na můj vkus je Heinze až moc brutální a pomalý.

Reagovat
smazaný uživatel

V této chvíli Heinze na Evru nemá. Byla by ale škoda se ho zbavovat. To ať se Manchester zbaví radši Silvestreho...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele