HEINZE CHCE ZŮSTAT V MANCHESTERU

18.01.2007, 17:16
Aktuality
Anglická média horlivě spekulují o budoucnosti argentinského obránce Gabriela Heinzeho, mluví se o zájmu Juventusu, Tottenhamu a dalších klubů, sám hráč má však jasno - prozatím zůstává v Manchesteru United.

28letý levý bek, který na Old Trafford přišel před třemi lety téměř za sedm miliónů liber, pomalu ztrácí místo v sestavě, na jeho postu na sebe dobrými výkony poutá pozornost mladý Francouz Patrice Evra. A přestože Heinzeho smlouva je platná až do roku 2009, jsou spekulace o jeho dalším působení na denním pořádku.

Zřejmě jsou však zbytečné, Heinze chce budoucnost řešit až po sezóně. "Vím o zájmu v Miláně, ale mé rozhodnutí je zůstat v Manchesteru. Nechci být v lednu prodán, uvidíme v červnu, co se stane. Jsem v Manchesteru spokojený a chci se poprat o místo v týmu," cituje fotbalistu deník Daily Star. Pro příští sezónu však ještě plány nemá: "Mám spoustu možností v klubech po celé Evropě."

Nespekuluje se jen o AC Milán, vážný je prý i zájem Juventusu, zmiňován byl i Inter, Valencia či možnost návratu do Paris Saint-Germain. Včera se objevily informace o nabídce pěti miliónů liber od Tottenhamu, to však dnes popřel manažer Kohoutů Martin Jol.

Autor: Petr Starý / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele