Heerenveen nadále již nepovede Sollied

31.08.2009, 16:41
Aktuality
Čeští legionáři Martin Lejsal, Michal Švec, Milan Kopic a Michal Papadopulos přišli v Heerenveenu o trenéra. Bez práce se dnes odpoledne ocitl Trond Sollied, který se s vedením nizozemského klubu dohodl na ukončení spolupráce...

Heerenveen zažil skvělou loňskou sezonu, když vyhrál tamní pohár a skončil na pátém místě ligové tabulky. Letos už to tak slavné není, nizozemský klub se štěstím sice postoupil do základní skupiny Evropské ligy, v domácí soutěži se ale trápí a po pěti kolech je se čtyřmi body čtvrtý od konce.

"SC Heerenveen a jeho trenér se dnes během schůzky dohodli na okamžitém ukončení spolupráce. Vedení tohoto výsledku lituje, ale považuje to za nevyhnutelné. Na vině jsou kulturní rozdíly mezi klubem a trenérem. Klub chce Trondu Solliedovi poděkovat za to, co zde dokázal. Je a navždy zůstane prvním trenérem v historii Heerenveenu, který s ním získal nějakou trofej," stojí v oficiálním prohlášení Heerenveenu.

V Evropě nyní přichází na řadu reprezentační přestávka a Heerevneen tak má na hledání nového kouče trochu času. Vedením týmu byl nyní dočasně pověřen Jan de Jonge.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Kongo

Pro me zatim zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat když jsou tam 4 Češi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

tak sollied nejako podobne koncil aj v belgicku asi trener na jednu sezonu...ska srdiecka sa este dvihnu hore

Reagovat
AjaxFans

Vím jen o odchodu Pranjice ztama,snad se chytnou,mám je celkem rád

Reagovat
smazaný uživatel

no jako herenveen zatím bída

Reagovat
smazaný uživatel

No Herenveen nic moc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele