Hazard musí prodloužit, anebo odejít, řekl Eberl

06.01.2019, 21:20
Aktuality
Borussia Mönchengladbach prožívá vydařenou sezónu, na čemž má velký podíl Thorgan Hazard. Bratr známějšího Edena má s porýnským celkem smlouvu do roku 2020 a je možné, že v létě odejde...

Pětadvacetiletý ofenzivní univerzál se ještě během dorosteneckého věku vydal do Francie, kde oblékal dres Racingu Lens, načež se stěhoval s bratrem Edenem do Chelsea.

Celým jménem Thorgan Ganael Francis Hazard si však za Blues nikdy nezahrál, dvě sezóny strávil na hostování v Zulte Waregem, aby se před čtyřmi a půl lety vydal na hostování do Gladbachu.

Tento krok se ukázal jako rozhodující pro další průběh kariéry belgického reprezentanta, jenž se sice hned nezařadil mezi opory ambiciózního klubu, avšak nastupoval pravidelně.

Hazard postupem času dostával větší a větší prostor, během aktuálního ročníku potom dorostl mezi nepostradatelného hráče "Hříbat", když během 17 ligových utkání zapsal devět branek. Okamžitě se proto začalo spekulovat o možném odchodu Hazarda, Gladbach ho ale chce udržet.

"Chceme s Thorganem prodloužit smlouvu. Společně zažíváme úspěšné období a doufám, že to bude pokračovat i nadále," řekl sportovní ředitel Max Eberl. "Během letní přestávky měl několik nabídek, ovšem rozhodl se setrvat a udělat další krok s Borussií. Také nyní jsme na něho dostali pár dotazů, ani jedna ze stran ale nemá zájem o lednový odchod," vysvětlil.

"Pokud by ale měl odmítnout prodloužení smlouvy, bude to proto, že chce udělat další krok ve své kariéře. Potom by nemělo smysl, aby zůstával. Letní prodej by byl nevyhnutelný," dodal Eberl.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hazard musí prodloužit, anebo odejít, řekl Sarri

Reagovat
Jardman

Na Bayern asi málo, co?

Reagovat
Rich

Podle mě by se do Bayernu hodil, dokonce ho i Bayern sleduje údajně prej. Otázkou je, jestli on by chtěl do Bayernu. Když se o něj zajímá Liverpool, Chelsea a další týmy a přitom první dva zmiňovaní ho ani nepotřebují, akorát by seděl na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JozkokozleJ

A urobim tym nieco pre dobro Slovenska?

Reagovat
scholes18

Pre dobro hokeja určite

Reagovat
veikko

Podle vyjádření těch hokejistů bych si tipnul, že Miloš Fafrák je arsin.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
veikko

Neprali nám prádlo čo nosíme na ľad celý mesiac čo sme si museli domov brat a sami prať to som ešte nezažil s tým čo Martin spomínal amaterizmus na mítingoch musím plne súhlasiť no ale vrátim sa späť k veci čiže ako som sa vyjadril ja osobne som trénera Bokroša pred projektom až tak nepoznal ale presvedčil som sa o tom čo sa o ňom hovorili a aký je ale to čo predviedli r

ealizačný tím na Majstrovstvách bolo na smiech z toho talentu čo my sme mali v tíme nevyťažit ani dobre výsledky je zázrak dobre si pamätám na tuto istú partiu pred dvoma rokmi áno viem že pán Bokros nazýva 18tkove majstrovstvá detské ale to ako nás dokázal pán tréner Javorčík namotivovať a nastaviť nás tak že Kanada Amerika Švédsko sú len tiež ľudia ako my a môžeme ich poraziť namiesto toho taktika trénera Bokroša bola povedať nám ako lepších hráčov majú o koľko viac registrovaných hráčov majú takze takto nás on motivoval na zápas ale o Ms napísal toho už dosť Martin Pospisil takze kto sa chce dozvedieť viac tak choďte na jeho profil na Facebooku.

Mají nápadně podobný styl psaní.

Reagovat
smazaný uživatel

tak chýbajú čiarky a občas zlá štylistika, športovec no, ale na rozdiel od arsina sa dá textu chápať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohto bereme, prečo nie .

Reagovat
Bandita_Harry

bolo by to zaujimave keby este aj Eden ostal v Chelsea , a keby sa presadil bol by to pre nich teda dalsi fail...

Reagovat
icka

Proc dalsi? Vsak mu je 25 a top hracik to fakt neni.

Reagovat
Bandita_Harry

nesledujem , no keby sa z neho stala hviezda ktora taha konkurenta fail by to teda bol...

Reagovat
Svatej

Berem

Reagovat
Ross Geller

Prej do Realu, pokud koupí i Edena.

Reagovat
Le Gunner

OT: Není tu žádný aktuální článek v BL sekci, tak napíšu do několika nejčerstvějších.

Známý slaví 30 a chtěli bychom mu s kamarády dát zájezd na Borussii Dortmund. Termínově nám nejlépe vychází, kdyby se jelo na zápas s Wolfsburgem, 30. března. Potřeboval bych poradit, kde a jak koupit lístky, jestli má někdo zkušenosti... Případně poradit nějaký hotel, přespávalo by se v Dortmundu jednu noc.

Jeli bychom autem a stravu si obstaráme. Jednalo by se o 4-5 lístků (pravděpodobně 4) a zmíněnou jednu noc (ze 30. na 31.). Je to dárek k narozeninám, takže finance moc roli nehrají, ale samozřejmě čím levněji, tím lépe (to se týká především toho ubytování). Jakékoliv rady, zkušenosti nebo tipy s podobnou situací moc uvítám, předem děkuji za jakékoliv odkázání.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele