Hart a Huddlestone premiérově za Anglii

11.05.2008, 21:49
Aktuality
Brankář Manchesteru City Joe Hart a záložník Tom Huddlestone z Tottenhamu byli porpvé nominováni do anglické reprezentace. Trenér Fabio Capello je zahrnul do 31členného výběru pro zápasy s U.S.A. a Trinidadem a Tobagem.

Kompletní Cappelův výběr:

David James (Portsmouth), Joe Hart (Man City), Chris Kirkland (Wigan),

Wayne Bridge (Chelsea), Wes Brown (Man Utd), Ashley Cole (Chelsea), Rio Ferdinand (Man Utd), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Chelsea), John Terry (Chelsea), Stephen Warnock (Blackburn), David Wheater (Middlesbrough), Jonathan Woodgate (Tottenham),

Gareth Barry (Aston Villa), David Beckham (LA Galaxy), David Bentley (Blackburn), Joe Cole (Chelsea), Stewart Downing (Middlesbrough), Owen Hargreaves (Man Utd), Tom Huddlestone (Tottenham), Steven Gerrard (Liverpool), Jermaine Jenas (Tottenham), Frank Lampard (Chelsea),

Theo Walcott (Arsenal), Ashley Young (Aston Villa), Gabriel Agbonlahor (Aston Villa), Dean Ashton (West Ham), Peter Crouch (Liverpool), Jermain Defoe (Portsmouth), Michael Owen (Newcastle).

Autor: Jiří Fišara / eurospoert.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

konecne Ashton

Reagovat
smazaný uživatel

kde je Rooney?

Reagovat
smazaný uživatel

nemá vtedy svadbu?? ...potešila nominácia Kirklanda, či Glena Johnsona, kt. si pozvánku zaslúžili už skôr ešte k Johnsonovi, už nehrá za Chelsea, ale za Portsmouth.

Reagovat
fantomas

Theooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

som rad ze tam vola nove tvare a hlavne mlade

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne nominoval hrace ktere by mel zkouset... a z toho by si mel vzit Bruckner priklad, idkyz uz je to jedno... ale Kirkland a Hart to je pekne ze je konecne vzal a jeste me prekvapil Jagielka a Ashton... ale to je jen dobre ze je vyzkousi

Reagovat
smazaný uživatel

keby sledujes PL tak ta Jagielka a Ashton neprekvapia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele