Hannover válí. Slomkovi se dobře jedná o smlouvě

08.12.2010, 21:04
Aktuality
Hannoveru se zatím nad očekávání daří, v německé lize prohání nejlepší týmy a aktuálně mu patří vynikající čtvrtá příčka. Takové postavení v tabulce je velkou výhodou pro trenéra Mirka Slomku, který s klubovým vedením jedná o prodloužení smlouvy.

Slomkův aktuální kontrakt platí do léta, 43letý kouč by měl smlouvu už brzy prodloužit. "V podstatě jsme domluveni, chceme společně dál pracovat. Dohoda není daleko," říká Slomka.

Německá média spekulují, že si bývalý trenér Schalke řekl o výrazné zvýšení platu, protože se Hannoveru pod jeho vedením daří. "O penězích se teprve budeme bavit," prohlásil trenér čtvrtého týmu Bundesligy.

Mirko Slomka hannoverské prostředí dobře zná, deset roků tu vedl juniorský tým. V lednu 2010 se vrátil jako kouč prvního týmu a letos 96 patří k nejlepším v lize. Přitom nechybělo mnoho a Slomka v létě skončil. Hannover ostudně vypadl z národního poháru s Elvesbergem, týmem čtvrté ligy, Slomka navíc měl spory se sportovním ředitelem Schmadtkem a za trenéra se musel postavit klubový šéf Martin Kind. Začátkem ligy však týmu začalo opět příjemnější období.

Autor: Radim Šantrůček / kicker.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
Pipo123

jo jo ten tým bol vždy sympatický, snad sa im bude dariť aj nadalej

Reagovat
božský John

Když vidim název toho týmu,tak to vždycky čtu Hangover ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Mirkovi to hodně přeju...

Reagovat
slovaňáák

Hannover nad očekávání vysoko, ale Slomkovi to přeju, sympaťák Když působil v Schalke, tak mi ani tolik nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ho tenkrát vykopli, i když Özila mu snad nikdy neodpustím

Reagovat
jv

Reagovat
herbage

Özila bych tehdy vykopl taky. Nic nedokázal a už měl plnou hubu keců a chtěl plat jak nejlepší hráči týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, já to myslel trochu s nadsázkou. Dobře se to kritizuje, ale ten hráč prostě musí mít respekt, u Magatha by si to asi nedovolil. Každopádně co s naštvaným hráčem, takže prodej byl logický krok. Akorát nevím proč zrovna do Werderu, když o takového talenta musely mít zájem i větší kluby mimo Německo. A vlastně ani nevím za kolik šel, ale mám pocit, že to nebyla zrovna adekvátní částka

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám, že odešel za míň, než za kolik přišel Rakitič, tak to nic moc

Reagovat
Arne

Ty zas nějak moc dobře víš, jak to tehdy bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Slomka mi vždy pripomínal Vinnieho Jonesa

Reagovat
stas87

pre mna je dost velke prekvapenie ze sa mu az tak dari..pravda v pamati ho mam len zo schalke okdial ho potom vyhodili kind by si to mal rozmyslet s tymi peniazmi zatial sa mu dari ale az pridu zranenie odide forma+karty hannover pojde zasa dole a ak ho vyhodi aby nemal vysoke odstupne

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

19:51 Bude MS později?

Mistrovství světa by se mohlo v budoucnu posunout o několik týdnů do letního období. Operační skupina FIFA uvažuje o posunu kvůli tomu, aby dostali fotbalisté po náročné sezoně větší prostor k rekonvalescenci před nejdůležitější akcí čtyřletého cyklu. Podle nejmenovaného zdroje z vedení FIFA by se model se začátkem šampionátu až v červenci mohl uplatnit již při následujícím MS v Brazílii 2014.

...

...hmm, takže v sezoně 2014/2015 očekávám Bayern v boji o sestup, protože hráči jsou vyfluslí už takhle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele