Hannover přišel kvůli operaci stehna o záložníka Husztiho

26.02.2013, 09:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK, Petr Vaněček

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jaká škoda

Reagovat
db18

jestli se jim podaří s touhle marodkou uhrát EL, tak se vážně těším na to, až nastoupí v plný palbě

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Tu EL prostě ukopat musí!! Nejlépe na úkor Hamburgu

Reagovat
db18

já bych spíš bral, kdyby do EL nešel Mainz ani Freiburg a místo nich S04, HSV a H96 (když DFB Pokal vyhraje jeden z dvojice Bayern-BVB, tak se to stejně posune a bude stačit 7. místo)

Reagovat
db18

nebo vlastně i Freiburg/Mainz - podle toho, kdo z nich by si zajistil postup z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

kdokoliv z jmenových raději než Hamburg..

Reagovat
db18

Koukám, že tady HSV nemá moc lidí v lásce

...v případě postupu do EL by si snad koupili kvalitního stopera, když už přijdou i o Scharnera s Brumou, tak by pak ještě mohli poslat pryř Mancienneho místo Rajkoviće - nebo na stoperu zkusit Kačara, když mají zálohu dobře postavenou Navíc je HSV z dlouhodobého hlediska jeden z mála týmů, který se může vyrovnat Bayernu a lize by ten pokrok jen pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

no.. já je rozhodně nemám v oblibě. To Freiburg a hlavně Mainz mi jsou mnohem sympatičtější a o Hannover nemluvě...

Tu poslední větu jsi myslel jak?

Reagovat
Arne

Asi tak že HSV jako klub má potenciál být velkoklubem... Zázemím, městem a fanoušky asi víc než BVB a Schalke.

Reagovat
smazaný uživatel

možná tím městem.. ale zázezím a fanoušky? nevím, nevím...

Reagovat
JozkokozleJ

Tvoju antipatiu voci HSVzdielam, hoc u mna nejak velka nie je (je v podstate k sucasnemu mansaftu). Kazdopadne fanusikov maju mnoho. Trebars v Berline som narazil na ich klubovu hospodu a videl v dvoch oknach ich vlajku... v tomto (pocet fanusikov mimo vlastny region) zrejme patria k naj v BL.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto s tebou souhlasím. Nemám je rád hlavně kvůli současnosti..dřívě mi až tak nevadili.

je to tak.. taky mám v německu spoustu známých a kamarádů, kteří fandili HSV..

ale jestli na tom jsou líp než BVB a S04..to bych asi neřekl

Reagovat
Arne

Berlín bych zase nebral až tak jako bernou minci... Tím jak jsme v 80. a 90. letech byli skoro furt v druhý lize, tak ti lidi si hledali jiný bundesligový kluby a to platí dodnes. Často se říká, že Berlín není fotbalový město - já bych spíš ale řekl, že to není město ideální pro místní kluby. Ne nadarmo máme největší procento diváků dojíždějících z okolí a jiných měst.

Mimochodem asi před dvěma lety slavil Köln nějakýho jubilejního člena (tuším 50 000.), dali mu kytku a asi dělali rozhovor. A byl z Berlína...

Reagovat
Arne

Městem na 100 %, Hamburg má potenciál úplně někde jinde než Dortmund nebo GE... Zázemí těžko posoudit, co se týče fanoušků, tak v Ruhrpottu jich máte asi víc a jsou věrnější. Ale jak říká Hoeneß, financování klubu se dělá v lóžích a ne na místech na stání za 10 eur.

Reagovat
smazaný uživatel

říkám..městem jo a zbytkem spíše ne. Já byl v Hamburgu naposledy asi před 2 lety a byl to otřesný zážitek. Šli jsme se podívat na Innenstadt a na druhé straně jezera byl obrovský průvod, rachot a hudba. Řekli jsme si, že se tam zajdeme podívat.. a když jsme se tama tak procházeli, tak nám moc příjemně nebylo. Zrovna tam byl "Christopher Street day". Ještě pikantnější to bylo z toho důvodu, že jsem tam byl pouze se svým taťkou a bratry.

Reagovat
jv

Město je bez diskuze, určitě ti "smetánka" raději pojede do Hamburku, než do Dortmundu. Fanoušci Rothosen budou taky na špici a zázemí nemají rozhodně špatný, hlavně mládež patří mezi to lepší v bundeslize.

Reagovat
db18

Reagovat
jv

Osobně bych mu tu EL hodně přál, i když ho momentálně až tak nemusím, ale dlouhodobě ho mám v oblíbenosti na předních místech a za ten vzestup si to rozhodně zaslouží. Taky věřím, že by dopadl rozhodně lépe než Mainz a Freiburg, kde během léta čekám spíše odchody...

Reagovat
db18

Reagovat
JozkokozleJ

Ked ja, hoc fandim tomu, aby sa nemecke mansafty v Europe dostavali co najdalej, nemozem sa odprostit od toho, aby som fandil radsej muzstvu, ktore hraje momentalne vyborny futbal, nez muzstvu, ktore ma väcsi potencial do buducna hrat lepsi futbal... len kvoli tomu potencialu.

Reagovat
db18

ale zase Freiburg hraje jinak doma a venku a v Evropě by hráli jenom venku...

Reagovat
JozkokozleJ

Az tak inak nehraju (viz Schalke, Werder, ci teraz Mainz). A i ta tabulka zo zapasov vonku je pre SCF lichotiva (5. miesto). Ale inak uznavam, ze sirka kadru by pripadne mohla robit Freiburgu problem, co by sa mohlo odzrkadlit na vysledkoch v BL/Europe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Jako proti Freiburgu nic nemám, naopak mi je (asi všem) momentálně stokrát sympatičtější než HSV, ale jak píšeš, Evropa by je mohla stát hodně sil a nemuselo by to potom dobře skončit v bundeslize. Každopádně budeme nakonec stejně držet palce tomu, kdo si to vybojuje, ať už to bude Hamburk nebo SCF, Mainz anebo Hannover.

Reagovat
REPLIKATOR

Pěkně blbý způsob zranění. Něco na způsob http://www.youtube.com/watch?v=jHDTeJGvU9A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
db18

...takhle nějak jsem přišel o postup z druhý ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jede jak drak. 14 golů z pozice záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele