Hannover má posilu do útoku, přivedl Wooda

09.07.2018, 17:48
Aktuality
Hannover oznámil příchod Bobbyho Wooda. Reprezentant USA se do dolnosaského klubu vydává na roční hostování z Hamburku, součástí dohody je rovněž předkupní právo...

Pětadvacetiletý kanonýr je odchovancem proslulé akademie Mnichova 1860, ale pořádně na sebe upozornil až v sezóně 2015/16, kdy za Union Berlín nasázel 17 ligových gólů.

Následně se Wood přestěhoval do Hamburku, kde během úvodního ročníku zanechal pozitivní dojem, ovšem během právě skončené sezóny si zapsal pouhé dvě branky.

Další alespoň dočasně za Rothosen nepřidá, neboť se po sestupu do 2. Bundesligy stěhuje do nedalekého Hannoveru, jenž za roční hostování zaplatí 1,2 milionu eur, součástí dohody je potom rovněž předkupní právo, které přístavní celek nastavil na 7,5 milionu eur.

"Mluvil jsem s trenérem, a vím, jakým stylem se chystá hrát, a co ode mě očekává. Můj vnitřní pocit mi řekl, že přesun do Hannoveru je správné rozhodnutí," řekl Wood. "Těším se zítra na úvodní trénink," dodal útočník.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
DerekZoolander

Dřevák

Reagovat
Beči

Výstižně ses popsal.

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za rákosku..

Reagovat
Uwe háže buly

Američan ne.

Reagovat
REPLIKATOR

Tomu říkám posila

Reagovat
Rudnevs

Je pravda, že v HSV sa mu nedarilo (čo je spôsobené najmä tým, že sa jedná o Chaos-Verein), ale inak je to dobrý hráč a očakávam, že sa v Hannoveri opäť chytí... V Unione mu to pekne strieľalo, Klinsmann ho len chválil.

Reagovat
stas87

Podstatne pre H96 je udrzanie Fullkruga a nie prichod priemerneho nahradnika Wooda.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Američan, ale vypadá jak Asiat

Reagovat
Rudnevs

Jeho mama je Japonka.

Reagovat
Uwe háže buly

Kupodivu jako většina lidí z Havaje..

Reagovat
db18

Ostatně tak jako původní obyvatelé Ameriky...

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Zbaví se Harnika a přivedou ještě větší dřevo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele