Hannover chce prodloužit smlouvu se Stindlem

13.10.2014, 15:48
Aktuality
Lars Stindl dlouhodobě patří k oporám Hannoveru 96, dokonce na rukávu nosí kapitánskou pásku, avšak odchovanci Karlsruher SC s dolnosaským celkem pomalu končí smlouva. Vedení 96tek proto doufá, že se mu podaří se svoji oporou kontrakt prodloužit...

Bývalý německý mládežnický reprezentant do Hannoveru zamířil před více než čtyřmi roky, klub z Dolního Saska přitom nestál ani euro, neboť mu s Karlsruher SC končila smlouva. U tradičního celku se mezitím vypracoval do role opory a dokonce po Steve Cherundolovi přebral kapitánskou pásku.

Momentálně má Stindl s 96kami smlouvu do roku 2016, německý tým však chce se 26letým záložníkem co nejdříve kontrakt prodloužit, neboť aktuální smlouva obsahuje doložku, podle které může Stindl rok před jejím vypršením změnit dres za zhruba 2 miliony eur.

To se pochopitelně Hannoveru nelíbí a rád by tak se svoji dlouholetou stálicí smlouvu co nejdříve prodloužil. "Jsem optimista. Lars se cítí v Hannoveru dobře," prohlásil sportovní ředitel Dirk Dufner, jenž si je však vědomý, že tak jako tak bude mít Stindl nadále ve svém kontraktu zanesenou výstupní klauzuli. "U hráče jako je Lars to asi bez klauzule nepůjde," dodal 46letý funkcionář, který má výkupní doložky i u brankáře Rona-Roberta Zielera nebo Joselua.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Staci expreska..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé, že po Zielerovi nikto nesiahol napriek tej nízkej výkupke. Vedel by som si ho predstaviť napríklad v Dortmunde namiesto Weidenfellera.

Stindl dúfam ostane, je to opora a dôležitý hráč, jeho strata by bola dosť nepríjemná pre Hannover, navyše takmer zadarmo...

Reagovat
smazaný uživatel

V Německu jsou ty výkupky hrozné zlo..ve Španělsku mají alespoň vysokou hodnotu..ale když odejde třeba Kruse za 3 miliony, Hahn za 2 apod..to je hrozný provar.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, predovšetkým Gladbach to parádne využil...keď ale idú hráči mimo BL za tie almužny tak je to zlé, liga stráca kvalitu a nedostáva zato adekvátnu protihodnotu...našťastie, zatiaľ takých prípadov nebolo veľa...

Reagovat
jv

S příchodem peněz a celkovým zkvalitněním Bundesligy snad i tohohle bude ubývat. Třeba Joselu má v Hannoveru klauzuli na 12 milionů eur, což je pro Hannover obrovská suma, i když by jednou mohl třeba odejít i za víc (ve stejným duchu to vysvětloval i Kind, který uvedl, že se H96 ty klauzule pořád vyplatí...).

Reagovat
db18

Reagovat
db18

tak zase, když bereš hráče z 3. ligy, tak mu nenapaříš výkupku 10 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jmenoval pouze jedny z těch nejlepších ve svých klubech z BL.

Reagovat
db18

Jasně, ale to byl jen neočekávaný vývoj - podobně, jako kdyby Joselu nastřílel 25 branek a a 15 nahrál a pak až šel za těch 12 pryč

Reagovat
db18

Nízkou výkupku bude mít Trapp, po kterém chce jít BVB

Reagovat
jv

Nemáš tušení, kolik tak může mít?

Reagovat
db18

Podle "bulváru" by to mělo být na 4 milionech € (Zieler by měl mít asi 7-9 myslím)

Ale u Kevina platí až od léta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude mít nějakou rozumnější klauzuli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

OT: NBA Fantasy 2014/15

Sezona se raketove blizi, zacina nas uz prakticky i tlacit cas, takze uz je nejvyssi cas dat se dohromady. Tudiz koho zajima NBA nebo dosud treba jen doted uvazoval, ze by ji dal sanci, nastava cas, kdy je opravdu potreba se rozhodnout a prihlasit.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/everton-posiluje-28080/?forum=1#forum

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele