Hamšík věří, že Neapol náskok neztratí

13.03.2012, 12:18
Aktuality
SSC Neapol je v současné době ve velmi dobré formě, je ve hře o ty nejvyšší v příčky ve všech soutěžích. V lize vyhrál už pátý duel v řadě a opět se reálně může probojovat do Ligy mistrů, v Italskom pohárů je možnost proklouznout do finále a proti Chelsea ho zítra čeká odveta v Londýně, kde si přiveze náskok 3:1 z domácího duelu.

Spoliehať sa samozrejme bude tím trénera Waltera Mazzariho na ofenzívny trojlístok Hamšík-Lavezzi-Cavani. Tí boli ústrednou postavou aj domáceho zápasu, ktorý otočili z 0:1 na 3:1. Minulý týždeň sa ale mohol zmazať oveľa vyšší náskok v tomto osemfinálovom vyraďovacom kole, to keď hral Arsenal s AC Miláno. Nechýbalo veľa, aby Kanonieri vyrovnali duel z 0:4. Marek Hamšík verí, že sa niečo také v ich prípade neudeje:

"Musíme sa poučiť z londýnskeho zápasu AC Miláno a plne sa koncentrovať od prvej do poslednej minúty. Fakt, že v Chelsea odvolali trénera Andrého Villas-Boasa, je v náš neprospech. Príchodom doterajšieho asistenta Roberta Di Mattea dostali Londýnčania nový impulz, čoho dôkazom sú aj posledné dve víťazstvá tímu. My však myslíme iba na seba. Domáci budú útočiť, preto musia byť naše kontry efektívne. Cavani a Lavezzi sú v tejto činnosti fenomenálni. Navyše, som presvedčený, že náš tréner Mazzarri vymyslí správnu taktiku," nemá obavy pred odvetou kapitán slovenskej reprezentácie.

Teší ho aj fakt, že v lige sa presadil jeho švagor Walter Gargano. Neapol zvíťazil v divokom zápase nad Cagliari 6:3: "Bol to skvelý zápas. Je super, že pokračujeme vo víťaznom ťažení. Trošku sme sa naťahovali, že on dá vždy náš piaty gól. Bolo to tak aj v decembrovom zápase s Janovom," ďalej uviedol a dodal informáciu, čo čaká jeho klub najbližšie: "Do Londýna letíme v utorok doobeda. Večer budeme trénovať na Stamford Bridge. Koncentrujeme sa na veľký zápas, veríme v naše schopnosti," zakončil dvadsaťštyriročný Banskobystričan.

Autor: Ľubomír Hudačko / profutbal.sk

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Marekiarooo naložte im porádne

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sem zvědavej jakou taktiku si oba týmy zvolí! nic méně si myslím a totéž doufám že bude pořádnej zápas se spoustou branek!

dle mě tady taky končí poslední stopy anglickýho fotbalu v této sezóně LM.

Reagovat
Didier Drogba

Uhlídat Lavezziho a Cavaniho bude půlka úspěchu. No a věřím, že tam Drogbič nebo Lamps něco nabombí. C´mon Chelsea!

Reagovat
2miguel1

v londýne to bude práveýe ustražiť Mareka...aj ked hrali v anglicku so city tak si davali najvacsi pozor na mareka

chelsea 1: 1 napoli

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Každý, kdo alespoň trošku rozumí fotbalu, ani v nejmenším nepochybuje, že si to Chelsea pohlídá a bez problémů vyhraje a postoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já tedy Chelsea držím pěsti, ale todlenc bych si nedovolil tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

držím chelsea ale to budú nervy páni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

asi tomu moc nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si moc nezaperlil.

Reagovat
Manik...

Pohlídá si prohru? To asi jo a nejlíp i zopakuje

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Sice obvykle talošům nepřeju, ale tady jim budu fandit z celého srdce!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fakt nevím, co očekávat.

Moje optimistická část doufám, že dáme 2 goly ze začátku první půle a pak jeden z brejku v 70. minutě. Moje pesimistická část tvrdí, že se to všechno dosere a soupeř ještě stihne snížit na 3:1 a půjde se do prodloužení a na penalty.

Reagovat
10

moje optimistická část tvrdí, že tvoje pesimistická část je dost optimistická...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Manik...

Neapol vyhraje . Chelsei přeji ale de Matteovi ne

Reagovat
blade115

Tak to jsi ojedinělý případ. Většina lidí nesnáší Chelsea, za to ale uznává Di Mattea.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Napoli! Chelsea si zaslouží Rvropskou ligu, ale až přes rok

Reagovat
olis

nwm ci to neapol vyhra ale urcite postupy, Forza Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje, aby Neapol nevstrelil gol, pri takej obrane a forme Chelsea, aj ked vyhrali 2 zapasy, ale to nič neznamena. Hostia vyhrali 5 v lige a nechali za sebou aj v lepšej forme City v skupine. Aj ked prehraju, tak urcite nie s nulou na konte vsietenych golov. Drzim palce Marekovi a spol. V pripade postupu sa crtaju aj vhodní súperi, teda okrem španielskych gigantov. Ale ani take AC Milano by nemuselo byt nepriechodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bacha, pokud jde Chelsea o hodně, tak fakt zabere a vyhraje. V tohle věřím i dnes!

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal kt hraje neapol je mi sympatickej! rád bych viděl Hamšíka, Lavezziho a spol. v další fázi LM. ta hra mafiánů je odlišná od ostatních italských týmů, rychlá,útočná a kombinačně velmi vyspělá. je potěšení Neapol sledovat v konfrontaci se špičkovými týmy v evropě. bylo by fajn kdyby tento celek narazí v příštím kole na Barču.

Reagovat
olis

ja by som si prial apoel ale s tym ze ich nepodcenit

Reagovat
smazaný uživatel

s apoelem by pro mě zápas již nebyl tak atraktivní! asi apoel příliš podceňuji.

Reagovat
olis

ano ale mali by sme obrovsku sancu ist dalej a tym padom viac penazi a prestize a silnejsi kader buduci rok

Reagovat
smazaný uživatel

Barcu urcite nie, hrali pred sezonou priatelak a Neapol dostal 5-ku urcite Apoel, ale aj ked aj im drzim palce, fajn moze byt pripadne Marseille, či Benfica a Basel

Reagovat
olis

ano samozrejme barca je barca aj real je real ale bol to pripravak a spomenmne si ako sa neapol na zaciatku sezony trapil urcite by to nedopadlo v lm tak ako ten priatelak ale tak samozrejme bol to najhorsi super akeho by sme mohli dostat

Reagovat
smazaný uživatel

ale to bylo před sezónou a při přátelkáku se spíše zkoušejí nové varianty..atd....momentální celek z Neapol již nasbíral více zkušeností v LM, a tak přípradná konfrontace bude více vyrovnanější.

Reagovat
smazaný uživatel

zítra budu fandit mafiánům a doufám že ten dvoubrankový rozdíl ještě jednou potvrdí. IKdyž teď se situace v Chelsea o něco lépe zlepšíila po oddchodu Boase, nový kouč Matteo se zdá být schopen vést londýnský celek k cestě na lepší budoucnost, tak stejně dle mě celý tým ještě není připravený na tak velký zápas. O obdržených branek za poslední 2matchy, je vidět že nový kouč se zaměřil více na obranu,asi je zastráncem nejlepší útok je obrana. Neapol poslední 5 zápasů - 5 výher. zranění trápí jen jednoho a naštěstí není to jedním z těch 3 králů. Očekávám zápas s min.počtem šancí v 1. půli a oba celky se rozjedou až v tý 2., kde londýňané budou hrát vabank. můj tip je 2:2

Reagovat
FuckT

Ked Chelsea zvoli taktiku utoku a zvladneme to bez golu, tak urcite nejaky z protiutoku dame, Lavezzi, Cavani su istota v momentalnej forme, Hamsik je v strede pola awesome a takisto dokaze prekvapit supera aj golom ... Ked nebudeme hrat beton a nepodcenime to ako AC, tak by sme to mali zvladnut

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele