Hamburk si Jansena hlídá, nabídky zájemců zřejmě nevyslyší

28.07.2010, 10:22
Aktuality
Úspěch německé reprezentace na mistrovství světa v JAR nezůstal bez povšimnutí několika evropských velkoklubů. Vedle snahy Realu Madrid o Samiho Khediru se prý o Marcella Jansena zajímá FC Liverpool. Hamburk ale včera potvrdil, že s obráncem i nadále počítá.

Právě anglický klub je v souvislosti s Jansenem spojován nejčastěji, sportovní ředitel Hamburku Bastian Reinhardt ale žádnou nabídku zatím nezaregistroval. "O ničem jsme neslyšeli ani z Liverpoolu ani od Marcellova agenta," vysvětlil pro list Hamburger Morgenpost .

Pokud by ke kontaktu s vedením německého celku skutečně došlo, podle Reinhardta by Jansen klubové barvy nezměnil. "V žádném případě nemáme v úmyslu Jansena prodávat," dodal sportovní ředitel.

24letý zadák vynechal část minulé sezony kvůli zranění kotníku a nad jeho nominací na mistrovství světa v Jihoafrické republice visel velký otazník. Trenér národního týmu Německa Joachim Löw jej ale nakonec mezi vyvolené povolal a Jansen se mu mimo jiné odvděčil důležitým gólem do sítě Uruguaye v utkání o bronzové medaile. Bývalý hráč Bayernu Mnichov přišel do týmu z přístavního města v roce 2008 a jeho smlouva je platná ještě na tři roky.

Autor: Pavel Mašlaň / fifa.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
RC

no k nam bych ho urcite bral!Ma na vic nez jen na HSV

Reagovat
smazaný uživatel

bez urážky, ale čo všetci stále máte proti hamburgu? veď to je tradičný a veľký nemecký klub.. nie je to bayern, ale svoje miesto v bundeslige a aj európskych pohároch rozhodne má, zráža ho len slabé vedenie.. no káder majú veľmi slušný, plus tie posily.. nie som ich fanúšik, ale hamburg nie je malý tím, z ktorého by všetci museli odchádzať..

Reagovat
RC

naopak si myslim ze HSV vsichni opevuji, kdyz si to ani nezaslouzi!

Reagovat
smazaný uživatel

do toho skutočného veľkoklubu mu čosi chýba, vravím, že to je podľa mňa schopné vedenie a tréner (typu magath, ktorý je skrátka špička), ale nie je to malý klub..

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tak casto nestridali trenery

Reagovat
tomasinho

Jansena v Liverpoolu na levém beku bych viděl nerad, i když ho mám celkem rád. Hodně zápasů v sezoně odehrál v záloze a je až přemíru ofenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc by to byl zřejmě druhý Aquilani...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

salcido!!!!!

Reagovat
tomasinho

Dej pokoj se Salcidem

Reagovat
cristiano.K.

tak dej vhodnější variantu? Salcido je sice možná vic ofenzivnější,ale ty jeho střely

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool na beku nepotrebuje ostrostrelce, ale hrace, ktery jim poradne zpevni levou stranu, a to ma byt Salcido?

Reagovat
tomasinho

Salcido rozhodně ne. Stačí, že na pravé straně lítá jak zplašený johnson.

Reagovat
RC

Slcido je vybornej!

Reagovat
FC Porto FC

určitě si ho viděl jen na MS

Reagovat
cristiano.K.

to je sice pravda,ale i clichy,evra nebo cashley hrajou taky ofenzivně a před nima nehrajou,žádní defenzivní typy.....giggs,malouda,aršavin...tak proč by to nemohlo fungovat u nás? Sleduji ho dlouho,je pravda,že v PSV nepodává takové výkony jako v repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy je fakt skvely priklad ako to moze fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

no a Evra docela taky

Reagovat
cristiano.K.

Evra patří mezi tři nejlepší levý beky na světě,jestli ne napiš lepší clichy je mladej,tuhle sezonu bude ještě lepší... vyhořel akorát proti MU v minulé sezoně a hned je zatracovanej

Reagovat
RC

PSV je jeden z mich oblibenych klubu a par zapasu za sezomu jsem videl

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine nalavo v zálohe, ale keď je lazar, tak nie. Máme ich dosť...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele