Hamburk přišel o Atoubu

24.10.2008, 18:35
Aktuality
Nepříjemná ztráta postihla německý Hamburger SV, ve včerejším utkání Poháru UEFA v Žilině se mu zranil obránce Timothee Atouba. Dnešní vyšetření potvrdilo nejhorší možnou diagnózu - utržená achilovka a několik měsíců bez fotbalu.

Atouba musel střídat sedm minut před koncem zápasu, za stavu 1:2, který už vydržel do konce. Následovalo nepříjemné čekání a dnes špatná zpráva, zranění je vážné - přetržená achillova šlacha. "Timothee bude mimo hru několik měsíců," prozradil lékař HSV Oliver Dierk. 26letý kamerunský bek se v příštích dnech podrobí operaci.

"Je to hořká pilulka ke spolknutí, jak pro Timiho, tak i pro nás. V několika posledních zápasech ukázal, jak je skvělým obráncem," lituje trenér Martin Jol. "Všechny nás to velmi mrzí, budeme ho pochopitelně v těžkých časech podporovat," dodal sportovní ředitel Dietmar Beiersdorfer.

Hamburk odstartoval sezónu na výbornou, po osmi kolech vede Bundesligu a v neděli si může první místo upevnit, pokud uspěje na hřišti druhého Hoffenheimu.

Autor: Petr Starý / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
havrys99

......ale néééé, sakra...tohle ne, myslel jsem si že moc toho nenahraje, když přišel Jansen, ale byl to skvělej tah od Jola dát Atoubu na obranu a Jansena do zálohy....njn, ale co s tim, když jsou oba zranění...Záloha se nahradí snadno, tak může bejt Pitroipa,Olič,Petrič atd., jenže obrana???Nevim jestli nalevo může hrát Boateng......

Reagovat
smazaný uživatel

tušim, že ho boateng i nahrazoval, když se zranili oba... a jinak co trochowski do zálohy? Petrič by tam taky mohl zahrát, ale toho bych nechal na hrot, teď má formu a ke konci zápasu ho nahrazovat žolíkem guerrerem...

Reagovat
havrys99

no jasbačka, Piotr má základ jasnej, takže tho ani nejmenuju

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
irik

Ještě, že si pořídili Jansena

Reagovat
smazaný uživatel

kterej je btw taky zraněnej....

Reagovat
irik

proto ten smajlik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele