Hamburk dokončil příchod Haliloviče

21.07.2016, 17:14
Aktuality
Alen Halilović se stal oficiálně hráčem Hamburku. Ten získal chorvatského reprezentanta z Barcelony, která má pro následující dva roky opci na zpětný odkup, a podepsal s ním smlouvu do roku 2020...

Odchovanec záhřebského Dinama na sebe ve velmi útlém věku upozornil skvělými výkony, což neuniklo pozornosti Barcelony, kam se Halilović před dvěma lety stěhoval.

Do sestavy Blaugranas se však 20letý záložník neprosadil, nejprve nastupoval za rezervu, minulý ročník pak Halilović strávil na hostování ve Sportingu Gijón.

A za Barcelonu nebude talentovaný středopolař nastupovat ani nyní, neboť si jeho služby za 5 milionů eur zajistil Hamburk, kde Halilović podepsal čtyřletou smlouvu. "Alen svým profilem skvěle zapadá do našeho týmu," pochvaluje si generální ředitel Dietmar Beiersdorfer. "Myslím si, že se mohu v HSV a Bundeslize hodně naučit," dodal Halilović, na kterého má Barcelona pro následující dvě sezóny předkupní opci ve výši 10 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (307)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele