Halilhodžič má obavy, hráči podle něho nejsou dostatečně svěží

07.01.2010, 15:30
Aktuality
Každou hodinou se blíží start Afrického poháru národů 2010, na němž bude mezi favority patřit reprezentace Pobřeží slonoviny. Ta má ve svém středu řadu vynikajících hráčů, trenér Vahid Halilhodžič ovšem má obavy - nelíbí se mu, v jakém fyzickém stavu jeho hráči jsou...

"Můj tým se dostatečně nedokázal zregenerovat po celé té cestě. Hráči nejsou svěží a je to vidět. Z toho mám obavy," řekl po výhře 1:0 v přátelském utkání nad Tanzánií.

Sloni začnou svou pouť turnajem v Angole 11. ledna proti Burkině Faso, dalšími soupeři v základní skupině pak jsou Ghana a Togo. O výhře nad Tanzánií rozhodl jedinou brankou kapitán Didier Drogba.

"Tanzánii by měli porazit o více branek. Musí být pečlivější při proměňování šancí. A hlavně nesmí počítat s tím, že branky bude dávat pouze Drogba. Góly by měli nechat dávat i jiné hráče tak, aby když soupeř vymaže ze hřiště Drogbu, hrozilo nebezpečí i o jiných. Ten tým dojde daleko, jen počkejte a uvidíte," říká expert na africký fotbal Serge Miézan.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Kongo

Cerny kun souteze je pro me Mali

Reagovat
Kongo

Skoda je,ze Gabon dostal takovou tezkou skupinu Kameru,Zambie a Tunisko.V kvalifikaci na MS si vedli docela dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Sloni maj na fricky pomery silnou skupinu

Togo(hl. hvezda Adebayor)

Chana(hl. hvezda Essien)

Reagovat
Kongo

Togo jde s vykony rapidne dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, že je to silná skupina ale tie výkonnostné rozdiely niektorých celkov sú na rozdiel od ME dosť veľké ako spomenutý Gabon a Kamerun. .

Reagovat
smazaný uživatel

... nepodceňoval by BurkinuFaso, v kvalifikaci si vedli velmi dobře(přehráli třeba Tunis) a vyřazeni byli až právě Slony(kteří jsou opětovným soupeřem na AFC)..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrae Cameroon !!! Uvidíte....

Reagovat
smazaný uživatel

Sammy eto `o .. sulle ali muntari

Reagovat
smazaný uživatel

sulley

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari nejede co já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Cote di Ivore

Reagovat
smazaný uživatel

Coastelfenbein

Reagovat
VdV

Me se libi,jak tady nekteri povazuji tu ci onu reprezentaci za favorita,protoze tam hraje jedna hvezda,viz Togo a Adebayor.Ten tym neskonci ve sve skupine lip,jak predposledni.hlavne tym nedela jedinec,ale celej mancaft.Pro me neni ani favoritem Nigerie,i kdyz tam je tech hvezd povice.Nevidel sem nominaci Ghany,to je spolufavorit spolecne s Pobrezim a Kamerunem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vdv, jesttli tadytim prispevkem narazis na me, tak je to uplne od cesty, ja sem zadnyho sveho favorita nepsal, ja sem jen psal, ze muze Slonum Togo a Chana vzdorovat...

Sorry, jestli nenarazis na muj prispevek, ja sem to psal, jenom aby bylo jasno

Reagovat
VdV

Togo jim vzdorovat muze,tak 30 minut asi,vsak uvidis.Nijak nenarazim,ale Togo bude uplne mimo,mozna muze vzdorovat Ghane,te se ted rozpada defensiva trochu-nejde Mensah ani Paintsil Sloni jednoznacnej favorit tyhle skupiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerikam, ze nejsou favoriti, ale cejtim ve vzduchu, ze Sloni prohrajou, nabo remizujou s Chanou...Togo porazej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele