Halilhodžič: Jsme zklamaní, ale ještě není konec

12.01.2010, 13:42
Aktuality
Letošní Africký pohár národů za sebou má tři zápasy a ani v jednom z nich nebyla nouze o překvapení, či hodně dramatickou zápletku. Jedněmi z těch zklamaných jsou reprezentanti Pobřeží slonoviny, kterým se vstup do turnaje nepovedl a včera jenom remizovali s Burkinou Faso...

Sloni byli po většinu zápasu lepším týmem, jenomže se jim za celý zápas nepodařilo pokořit obranu, respektive brankáře soupeře. Utkání nakonec skončilo bezbrankovou remízou a ta pro jednoho z největších favoritů celého turnaje znamená velkou nepříjemnost. Ve skupině B již nefiguruje vyloučené Togo a Sloni před sebou mají podobně jako Burkina Faso jenom zápas se silnou Ghanou, k němuž nastoupí 15. ledna. A pokud by ho prohráli, byli by na pokraji vyřazení a museli by čekat na to, jak si proti Ghaně povede Burkina Faso.

"Jsme zklamaní, ale ještě není konec. Chybělo nám štěstí. Neúčast Toga pro nás znamená nepříjemnost. Proti Ghaně to bude hodně těžké, ale máme vše ve svých rukou," ví kouč Vahid Halilhodžič, k němuž se přidává i kapitán Didier Drogba: "Je to těžký úkol, ale těžké je to pro všechny, ne jenom pro nás."

"Věřím tomu. Budeme pracovat tvrdě, abychom byli připraveni na zápas proti jednomu z nejlepších afrických týmů. Potřebujeme prokázat charakter. Tým má správného ducha," říká obránce Kolo Toure.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdyby je Ghana porazila a pak remizovala s Burkinou.. to by byl docela průšvih.

Reagovat
Horcmen

tady nebude o ruzne konspiracni teorie nouze ... Ghana pokud se slonama neprohraje, tak si muze s Burkinou pekne proklestit cestu dal a slony poslat out

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele