HALIL ALTINTOP POSÍLÍ PO SEZÓNĚ SCHALKE

08.01.2006, 15:51
Aktuality
Kaiserslautern se po letošní sezóně rozloučí se svou největší hvězdou Halilem Altintopem. 23letý turecký útočník již na konci října loňského roku avizoval, že v létě nehodlá prodloužit s německým klubem smlouvu a odejde jinam. Boj o jeho služby nakonec vyhrálo Schalke, v jehož dresu se opět sejde se svým dvojčetem Hamitem...

Kaiserslautern letos zažívá další mizernou sezónu, po jejíž první části mu v tabulce Bundesligy patří poslední, tedy osmnáctá příčka. Jediným hráčem, který snese přísnější měřítko, je právě Halil Altintop. 23letý fotbalista nastřílel již 13 branek a v pořadí střelců mu patří druhé místo za Miroslavem Klosem. Německý reprezentant ve službách Werderu Brémy má na svém kontě ještě o tři zářezy více.

Schalke se s Altintopem předběžně dohodlo na čtyřleté smlouvě. Ta vstoupí v platnost 1.7.2006. Stále ještě mladému fotbalistovi touto dobou vyprší jeho kontrakt v Kaiserslauternu a klub z Gelsenkirchenu ho tak získal zdarma.

"V Kaiserslauternu si vedl báječně. Byl snovým kandidátem pro náš útok," neskrýval radost ze zisku nové posily manažer Schalke Andreas Müller. Halil se v jednom klubu opět setká s dvojčetem Hamitem, společně si již zahráli například za Wattenscheid.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten mohl skončit i v lepším klubu. Není mnoho hráčů, kteří by měli takové dělo v noze

Reagovat
HOST*Becks

Přesně tak moh jít ještě do lepšího klubu,protože on je fakz borec,kanonýr na to že hraje v Klauternu,tak 13 branek je dost..no nic Sachalke má posilu dost dobrou aještě zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

Jejdamánky, na něj jsem při vyjmenovávání náhrad za Larssona úplně zapoměl . Mladej perspektivní hráč s perfektní koncovkou. Laporto, na co čekáš ?

Do Schalke nechoď, tam tě jenom zkazí, jako už tolik strickerů před tebou

Reagovat
smazaný uživatel

O kom z těhle 2 se říká, že je nejrychlejší v Bundeslize, nějak si nejsem jistej?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele