GUTI SI ŽÁDÁ NÁVRAT BECKHAMA

06.02.2007, 20:50
Aktuality
Záložník Realu Guti se nechal slyšet, že všichni jeho spoluhráči z kádru ´bílého baletu´ žádají, aby se David Beckham vrátil do kádru pro ligové zápasy. Hlavní slovo však má kormidelník Fabio Capello a ten říká (zatím) ne.

Beckham naposledy dres Realu Madrid oblékl na začátku ledna."Je to profesionál, ale když má hráč smlouvu někde jinde, tak s ním již nemůžete počítat. Je už myšlenkami jinde," řekl Capello poté, co Becks podepsal lukrativní smlouvu s Los Angeles Galaxy, kde odchází v létě. Svá slova Capello dodržel, i když se v poslední době nahlas spekulovalo o možnosti návratu anglického fotbalisty.

Ačkoliv Capello bývalého záložníka Manchesteru odepsal, středopolař madridského klubu má přesně opačný názor. “Zaprvé, chci říct, že David je můj kamarád a také výborný hráč. Rozhodl se pro změnu v své kariéře, ale zaslouží si od každého respekt,“ prohlásil Guti. “Všichni bychom ho rádi viděli nejen na tréninku, ale i na hřišti, ale je to rozhodnutí klubu, které jde mimo nás. Chceme, aby se zapojil každý hráč, zvláště tak důležitý, jako je David,“ uzavřel Guti.

Uvidíme v následujicích dnech, či týdnech, zda Capello změní názor. Každopádně tímto krokem nemá v momentálním rozpoložení madridského týmu co ztratit, je ale možné, že ani co získat...

Autor: David Kubáň / skysports.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Najednou je z Davida Beckhama spasitel.

Reagovat
HOST*R9

Reagovat
HOST*-Kopy-

Když ho nasadí nic nezkazí ale nic nezíska... holý fakt

Reagovat
HOST*R9

Tady jde o to jak se s ním zachází...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak David je ještě chudinka jo?

Reagovat
HOST*R9

Překrucuješ to jak se ti to líbí (ostatně jako jeden nejmenovaný culés), tak se s tebou dál nehodlám bavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu hloupý argument...

Reagovat
HOST*R9

No hlavně že ty tvý stály za to...co ti má jako na to říct???Já o voze ty koze, tohle fakt nemá smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Příjde mi od hráče nefér uprostřed rozehrané sezony, kdy Real tápe, podepsat lukrativní smlouvu s Los Angeles Galaxy. Nevím, jak by měl být Beckham poškozený. Výkony žádné, netáhne za jeden provaz...

Reagovat
HOST*Tsigi

Tonouscí se stébla chytá

Reagovat
HOST*-Kopy-

Tak tak

Reagovat
HOST*

A já si žádám odchod Gutiho!!! P.S. Spěchá!!!

Jinak Beckhama bych v sestavě uvítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zase - a myslím , že objektívne - konštatujem, že odkedy nám vypadol David, tak povestne silná pravá strana a hlavne jeho centre sa stratili. Leda keď útočí z obrany Ramos, ale to ho zase nemá kto vzadu zaskočiť. David s trebárs Ramosom alebo Michelom či Cicinhom za sebou bola dobrá alternatíva. Už by to možno nebolo úplne super, ale otázka znie inak : " máme lepšie riešenie? "

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi, vazquezi, upřímně řekni, které zápasy mu v této sezoně vyšly? Třeba ty poslední dva odchozené proti Deporu a Recre, ve kterých jsem ho zaregistroval jen v momentech, kdy za zbytečný skluz dostával žk? Dobře hrál s Bilbaem a v Seville, jinak si fakt nevzpomínám.

Já ho u nás v létě chtěl, ale to podával úplně jiné výkony - čekal jsem, že bude klíčovým mužem sestavy a když to nepůjde jinak, tak vyhrajeme zápas díky jeho standardce (osvědčená Capellova taktika z Juve). On ale podepsal jinde, začal hrát ještě mnohem hůř - tady pro mě není co řešit!

To řešení je Reyes a od léta by byl fajn Ribéry (zapomeňme na C.Ronalda), tobě se nelíbí pravá strana, ale mně v posledních zápasech přišla lepší než levá (Reyes pravidelně přehrává Robinha, teď ale šel nalevo a byl ve stínu Raúla).

Centry do vápna nám chybí, ale v tom mají rezervy i krajní obránci, třeba Torres skoro neútočí.

Reagovat
HOST*RMCF

Mě se taky Reyes v pravo nelíbí s Ribérym souhlasím a nebo co třeba takový Simao?

Reagovat
HOST*RMCF

Bohužel na pravou stranu nikoho nemáme, reyes má pravou "na podpírání" takže od něj de minumum centru a místo to ho zatahuje míč kličkou do středu. Jenomže bohužel sezonu budem muset odehrát bez pravého křídla, možná zkusit Robinha v pravo... Jinak to fakt není řešitelný jinak než že bude hrát Beckham

Reagovat
smazaný uživatel

Cicinho by mohl taky, na beku má tři velké konkurenty.

Reagovat
HOST*RMCF

No jo, ale kdy bude zdravej? A ještě po takovým zranění mu bude asi chvilku trvat než se dostane do formy, ale jinak je to dobrá (dočasná) varianta.

Reagovat
HOST*RMCF

Tři velké protivníky bych neřekl, velký protivník je Ramos, který si myslím že bude stejně hrávat víc uprostřed, Salgado toho odvedl hromadu pro Real, podaval výborné výkon, ale už na to nemá a Torres je příslib(hlavně je super že může v pravo i vlevo) v defensivě je na tom možná o něco líp než Cicinho, ale zase mu "zatím" chybí větší podpora útoku(hlavně když se tam dostane tak přesnější centry)

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem to myslel tak, že tam má tři hráče, se kterými se musí počítat, ne nějaké tragédy (proto ani nepočítám Mejíu). S Míchelem bych počkal, teď byl po Raúlovi naším nejlepším.

Cicinho by měl za 3 týdny hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nehovorím, že nemáš pravdu, ale ja hovorím presne o tom istom : do leta nikoho nekúpime, takže to riešme až neskôr, kto by tam bol vhodný. Vychádzaj z toho, čo je : Reyes je dobrý hráč, ale predsa len ľavák a na rozdiel od Davida, nebráni. Robinho v poslednom čase hral naľavo, ale aj keď bol napravo, nič moc. Tú jeho kľučku už pozná každý. Raul je predsa len iný typ, Cicinho by mohol, ale nikto nevie kedy a ako na tom bude.

Takže nehovorím, že David je nejaké eso teraz, ale hovorím , že neni múdre ho úplne vynechať z hry.

Veď to tak aj logicky vychádzalo : Ruud bude vpredu a bude dostávať pasy hlavne od Davida. Akurát sa to nerealizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta spolupráce Beckham - Nistelrooy byla velkým zklamáním, vůbec jim to spolu nešlo, nahrál mu na jeden nebo dva góly. Já si spíš myslím, že tuhle sezonu můžeme rovnou zabalit a raději tvořme mančaft na tu další. Máme tam zajímavé mladé hráče, se kterými, na rozdíl od Beckse, můžeme příští rok počítat.

Zmiňuješ tady Reyesovo bránění, to je docela zajímavý, hlavně teď, když to dozadu celkem klape. Já ale vidím něco jinýho, mně právě připadá, že Reyes s Robinhem dozadu makají až moc, když to srovnám s jinými křídly v La Lize, tak je to extrém - u naší brankové čáry je vidím pomalu častěji než ve vápně soupeře. Dřív jsme si na to stěžovali, ale Capello to v tomto směru hodně přehání a měl by jim nechat více volnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

S těmy křídly máš naprostou pravdu a tím Robinho úplně mizí, už to není to co bylo v těch prvních měsících kdy přišel...podle mě Robinho potřebuje ABSOLUTNÍ volnost někde pod hrotem a ne utápět se v kličkách někde u levé lajny "bez jedinýho centru"...

Reagovat
RMCF

přesně Robinhovo místo je jako stažený útočník...

Reagovat
smazaný uživatel

Za jednadvacítku včera proti Albionu hráli Adán, Torres, Granero, Jurado, Mata a Soldado. Javi García nenastoupil kvůli zranění.

Takže skoro polovina hráčů je od nás, což by si snad už zasloužilo pozornost vedení .

Reagovat
Pharrell

jj .pravda .Meli by dat vic sanci nasim talentum nez vyhazovat zbytecne miliony za zestarle hrace viz.Emerson,Nistelrooy,Cannavaro

Reagovat
Pharrell

spis svym talentum.

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

Soldadem se nechlubte prašivci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele