Gündogan s Realem Madrid nejedná, nejdřív bude mluvit s BVB

29.12.2013, 23:43
Aktuality
İlkay Gündogan na sebe v minulé sezóně upoutal pozornost zahraničních klubů, když zazářil při cestě Borussie Dortmund až do finále Ligy mistrů. Mladý záložník je nyní spojován s letním přesunem do Realu Madrid, jeho otec a agent v jedné osobě Irfan ale s nikým nejedná...

Třiadvacetiletý středopolař má ve vestfálském klubu smlouvu jen do června 2015, během podzimu se ale k jednáním s představiteli BVB příliš nedostal. Hlavní koncentrace patřila rekonvalescenci zánětu v zádech, kvůli které je mimo hru od poloviny srpna.

Ve španělském listu AS se nicméně objevily citace jeho otce Irfana, který měl být v kontaktu s Realem Madrid. "Zájem Realu o mého syna je velký, rádi by jednali. On se ale musí nejdříve zotavit, a až bude pravidelně hrát, můžeme si promluvit," stálo v sobotním vydání promadridského deníku.

Dnes ale Irfan Gündogan v německých médiích popřel, že by kdy se španělským tiskem mluvil. "Borussia Dortmund zůstává tím prvním, s kým budeme mluvit. S žádnými jinými kluby nejednáme," prohlásil zástupce německého reprezentačního záložníka, který před pár dny začal s tréninkem a měl by Dortmundu pomoci už v úvodu jara.

Autor: Petr Vaněček / spox.com

Komentáře (426)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele