Guingamp se pokusí nastartovat jeho někdejší kouč Gourvennec

09.11.2018, 12:57
Aktuality
Jocelyn Gourvennec bude znovu pracovat pro EA Guingamp. Francouzský klub nezvládl první třetinu nové sezony a v tabulce Ligue 1 je až na posledním místě, kvůli špatným výsledkům a výkonům byl tento týden propuštěn Antoine Kombouaré...

Guingamp odstartoval sezonu šesti porážkami, po nichž následovala série pěti duelů s bodovým ziskem, v té se ovšem skrývalo jen jedno vítězství a vedení definitivně došla trpělivost v neděli po debaklu v Nantes. Gourvennec byl okamžitě hlavním kandidátem na uvolněné místo a klub s ním rychle našel společnou řeč.

"Guingamp a Jocelyn Gourvennec potvrzují, že jsou domluveni na podmínkách a společně budou psát novou stránku historie klubu. Trenér začne pracovat od pondělí 12. listopadu," stojí v prohlášení bretaňského celku.

46letý Gourvennec v Guingampu působil mezi lety 2010 a 2016 a v roce 2014 s ním slavil triumf v Coupe de France, jeho posledním zaměstnavatelem bylo Bordeaux.

Autor: Tomáš Pavlík / channelnewsasia.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
EAG le grand amour

Reagovat
smazaný uživatel

zgourvennec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele