Guimarães má nového trenéra, přichází Henriques

12.10.2020, 23:51
Aktuality
Celým jméněm João Alexandre Oliveira Nunes Henriques se stal novým trenérem Vitórie SC Guimarães. Sedmačtyřicetiletý kouč ve funkci nahradil Tiaga Mendese, jenž sám rezignoval...

Vitória sice do sezóny vstoupila porážkou s Belenenses, ovšem z nadcházejících dvou utkání získala čtyři body a posunula se do klidného středu tabulky Primeira Ligy.

Důvodem k odchodu bývalého portugalského reprezentanta však byla neshoda ohledně přestupů, neboť na rozdíl od vedení trval na příchodu několika zkušených hráčů.

Nový kouč během uplynulých dvou sezón působil na lavičce Santa Clary, se kterou opakovaně skončil ve středu tabulky.

"Samotná Vitória je výzvou pro každého. Chceme vybudovat úspěšný tým a k tomu potřebujeme podporu fanoušků," řekl Henriques po podpisu roční smlouvy.

Autor: Jiří Vojík / abola.pt

Komentáře (1)

Přidat komentář
Dr. Admess

Chudák Trmec, nikde o něm ani zmínka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele