GUDJOHNSEN NEVYLOUČIL NÁVRAT DO ANGLIE

17.06.2007, 12:21
Aktuality
Islandský reprezentant Eidur Gudjohnsen prozradil, že by se mohl vrátit do Premier League. 28letý hráč už dříve působil v Anglii, kde hrál za týmy Boltonu a Chelsea, v současnosti o něj projevily zájem Sunderland, Aston Villa, West Ham United, Newcastle, Porsmouth a Midllesbrough...

Nejhlasitěji se mluví o Manchesteru United, v jehož případě přichází v úvahu i výměna za obránce Gerarda Piqueho. Otec a zároveň agent kapitána islandské reprezentace v jedné osobě Arnor Gudjohnsen popřel, že by došlo ke kontaktu se zástupci United, zároveň však připustil, že jeho syn je sváděn návratem do Anglie po 12 měsících ve Španělsku.

"Přišel jsem do Barcelony, abych byl součástí klubových úspěchů, ale není to pro mě lehké, když se podíváte na všechna ta velká jména útočníku, kteří zde hrají," řekl Gudjohnsen Daily Mail.

"Každá minuta pro mě byla velkou zkouškou, ale sedět na lavici náhradníků není dobrá zkušenost pro žádného hráče. Nemyslím si, že bych ve Španělsku zklamal, ale zřejmě nemám plnou podporu trenéra. Pokud budu chtít odejít, rád bych se vrátil zpět k britskému fotbalu. Jestliže se mě rozhodne Barcelona umístit na přestupový trh, budu muset zvážit všechny detaily. Ale ideální volba by byl klub hrající Ligu mistrů a Manchester United do této kategorie samozřejmě patří," pokračoval Gudjohnsen.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*Eto´o

Jen si di,ahoj

Reagovat
HOST*Jakub19

Jeho problém je, že to není hráč pro základní jedenáctku, což se mnohokrát v této sezoně potvrdilo. Je to typický žolík a v mnoha případech ukázal, že nejvíce se dokáže prosadit, když nastoupí v průběhu zápasu, kdy dokázal střílet góly a i spoustu jich svou bojovností připravit. Bohužel Rijkaard ho takto příliš nevyužíval, což bylo dané i tím, že musel půlku sezony zastoupit Eto´a. Ale i pro něj by bylo lepší, kdyby odešel, pač hra Barcelony mu nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych, aby odešel. Nepřesvědčil a zabírá místo perspektivnějším hráčům pro Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je na čase Gudi hodně štěsti v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

mam taky pocit ze to on chce ist viacej do manchestru nez manchester chce jeho...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt super nabídka od ManU, ukrást nám hráče a pak ho laskavě nabídnou zpátky...

Reagovat
HOST*mysman

Myslim ze svoji vykonosti by v anglii v zakladu hral tak boltonu,m'boro nebo blackburnu.Na vic nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady neni co řešit, zvlášť když nám chce Manchester náhradou nabídnout Gérarda Piqué. Takže rok opalování skončil, zabalit kufry a zpátky do Anglie.

Reagovat
HOST*antimadrista

Bude to pro obě strany lepší, děkuji za tvé služby

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele