GUDJOHNSEN BLÍZKO PŘESTUPU DO BARCY

11.06.2006, 10:41
Aktuality
Islandský útočník Eidur Gudjohnsen podle všeho opustí Chelsea a zamíří do Barcelony. Katalánský klub se s hráčem již údajně domluvil na podmínkách tříletého kontraktu, nyní zbývá pouze doladit výši odstupného s Chelsea.

Gudjohnsen je jedním z mála hráčů, kteří před třemi lety přežili zemětřesení v kádru Chelsea způsobené příchodem Romana Abramoviče. Kvůli místu v sestavě se dokonce z útoku přemístil do zálohy, v letošní sezóně však snažení svých spoluhráčů často sledoval pouze z lavičky, či dokonce z tribuny. S letními příchody Michaela Ballacka, Salomona Kaloua a Andreje Ševčenka pak jeho šance na prosazení se do základu ještě klesly. Nabízela se tak možnost jeho odchodu a ten, zdá se, je zde.

Barca, která hledá náhradu za Henrika Larssona, je s hráčem již domluvená, nyní ještě zbývá dohoda s Chelsea. Ta za nejlepšího islandského fotbalistu současnosti požaduje alespoň patnáct milionů eur, Barca zatím údajně nabídla dvě třetiny této částky, tedy deset milionů.

Úřadující vítěz Ligy mistrů není jediným týmem, který má o Gudjohnsena zájem, ve svém týmu by ho rádi viděli manažeři v Realu Madrid, Manchesteru United, Arsenalu a Middlesbrough.

Vedle 27letého Islanďana má Barca záje ještě o jednoho fotbalistu ze Stamford Bridge. Hodně hlasitě se mluvilo i o možném příchodu Franka Lamparda, za něhož Joan Laporta nabízel záložníka Deka a vysoké finanční odstupné. V tomto případě si však v Barceloně zřejmě budou muset nechat zajít chuť.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Není tak dobrý a gólový jako Larsson - víc jak 10 bych určitě nedával.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Mě vomejou. Ten Gudjohnsen je taková znouzectnost, jeho příchod bych moc nepřivítal. Vedení Realu se zase ukázalo jako smečka debilních psů, který musí lanařit toho, koho Barca. Spíš mi ale vrtá hlavou ten Laporta s Rijkaardem. Nechtěj Saviolu zpátky - to se snad dá MOŽNÁ i pochopit...

Ale co s tim Decem? Co to je píčovinu? Nic proti ale já bych se na Laportovo místě usmíval od ucha k uchu, kdyby měl v týmu Deca. Pro Barcu je naprosto ideální a myslím, že i kvalitativně převyšuje Lamparda. Tuhle sezonu a tu minulou byl klíčovým hráčem Barcelony, tak proč se ho chce ten magor zbavit? A ještě ho šoupnout do podělaný Chelsea, zabijáka fotbalu... Jestli se tenhle transfer uskuteční tak pasnu a budu tak 4 měsíce ležet na áru.

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to osobne, ale jsou to novinarske bludy, realita je nekde uplne jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

AKo nahradnik si myslim, ze skvela volba. Avsak ako hrac , ktory by mal eventualne vyplnit miesto po zranenom Eto'ovi ( len to nie ), neviem.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Myslim, že trojice Laporta, Rijkaard a Brigistain odvádí v Barce víc než dobrou práci. Zdá se mi ale, že poslední dobou usnuli na vavřínech a Barcelona začíná dost silně stagnovat.

Tak třeba - minulý léto přivedli Van Bommela a Ezquerra. Bommel byl přece jenom platnej hráč, i když pro náš tým je těžkopádnej, křečovitej a trochu dřevo. Ezquerro měl zůstat v Bilbau, u nás nikdy nebude nic jinýho než pivot mezi střídačkou a tribunou. A letos? Letos ty přestupy nevypadají o moc líp. Z těch všech jmen o kterých se mluvilo se mi nejvíc líbil Henry, Daniel a Chivu. Jinak je to doslova hřbitov. O Chivuovi se moc nemluví a řek bych že uýž nepřijde, to samý Zambrotta. Přitom obránce potřebujem jako sůl. Myšlenka odchodu Motty je čistokrevná neuváženost. Kompanyho jsme taky nedokázali zlanařit a to samý v případě Daniela. Příde mi, a myslim to smrtelně vážně, že v tomto ohledu je vedení nedůrazný a lehce neschopný. Možnost příchodu Lamparda se mi vůbec nelíbí.

A přitom to všechno je jasný jako facka.

Valdés - Chivu, Marquéz, Puyol, Daniel - Xavi, Edmílson, Deco - Ronaldinho, Eto'o, Messi. Myslim, že tuhle sestavu by napsalo 90 procent Culés. O tom útočníkovi se dá polemizovat hodiny a hodiny, to je jediná věc, která chce čas a rozvahu. Ale ostatní je jasný.

Reagovat
HOST*

-tak to ma vyzerat

Reagovat
smazaný uživatel

O obraně se logicky nemluví, pže jak se vedení vyjádřilo, až se vyřeší útočník, bdue se jednat dál.

Reagovat
HOST*

Jste blázni, Gudjonsen je vynikajici player, mnohem lepsi nez celej Etoo. A tvrdit, ze Deco je lepsi nez Lampard, je stupidita. Frank je jednoznacne nejlepsi zaloznik v premier league, spolu s Rnaldhinem nejlepsi na svete.Ale na Franka by stejne Barca nemela dost penez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

V Premier League možná nejlepší je, ale to je asi tak vše... Primera Division je mnohem kvalitnější, na tu by neměl.

Reagovat
HOST*

Ronaldihno je určitě lepší a nejlepší vůbec. Naopak Primera division má jen dva slavné kluby, jinak je to pakáž ten zbytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva silne kluby . . . a dalsich "10" , ktore su na vysokej urovni a kazdy rok si striedaju pozicie a je medzi nimi velka sutazivost co pridava primere spravne grady.

Reagovat
HOST*

prave ze se stridaji, tak jsou o nicem... nemaji zadnou uroven. podivej se co primera vysila do evropy kazdorocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillu ?

Reagovat
HOST*MIKi

Lampard je lepší než Ronaldinho ale Eto o je lepší než Gudjohnsen

Reagovat
HOST*Fugas

néééééééé , pořád kecaj že chtěj posilovat - kopujou hráče který se dou akorát po penězích a prodaj takovýho dříče a duši týmu jako je Gudjonsen ,

Neni to Abramovič kdo mrví Chelsea, je to Mourinho.

když odešel Raniery tak se rozhodovalo mezi Deschampsem a timhle portugalskym amatérem, bohužel pro Chelsea i pro fotbal se tam dostal tenhle kokot

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Mourinho je sice arogantní debil a vrah fotbalu, ale rozhodně ne amatér. Bohužel je až moc profesionál...

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda fakt nechápu, kde berete tu s prominutím drzost mluvit o té kachně s Decem jako jasné věci. Vedení a všichni osatní to popřou a vy to tam klidně hodíte, kdybyste tam dali alespoň slůvko "prý" nebo "údajně", ale tohle je fakt vrchol.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Já jsem taky počítal, že to je kachna, ale musel jsem nějak reagovat, když je to v článku. Berigistain se jasně zastal Deca, ale Chelasea jsou hajzlové, u nich nikdy nevíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvím o té větěv článku, kde píše, že LAporta nnabídl Deca, to je nesmysl a mělo by se to smazat. CHelsea s tím má málo společného...

Reagovat
HOST*

Deco je mrzak, ten by se v Premier League neprosadil ani nahodou. Kdyz se tak na to podivam, tak cela ta vase slavna Barcelona je nic moc. Sice vyhrala LM, ale to jen diky trem ctyrem hracum-fenomenalni Ronaldinho, vynikajici Margues, solidni Etoo a odchazivsi zabijak Larson. Jeste tam za neco stoji srdcar Puyol a nastupujici hvezda Messi, jinak je to tam mrzak vedle mrzaka.

A srovnavat kvalitu Premier League s Primera Division, to je trapny. Anglicka liga tu spanelskou prevysuje minimalne o dve patra a diky tomu se vam muzu takhle smat, protoze jsem jiz rok a pl pracovne v Newcastlu a to je atmosfera na stadionu, panove, o tom si muzete nechat zdat. te vasi primera division se muzu jen takhle smat!!!

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

No, je vidět, že Barcu nesnášíš a tvuj intelekt ti nedovolí uznat její kvality. Deco je lepší než ňákej Lampard a celá Barcelona je hodně vyváženej tým. Nehledě na to, že nejlepší na světě. A to ani nehraje vaší zákeřnou taktiku, dokáže to i s daleko riskantněkším stylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím. Hraješ si tady na velkýho znalce a kritika a u poloviny hráčů ani neznáš jejich přesný jména, ty experte

Reagovat
HOST*

No za idiota se nepovazuji, nepovazuje me za nej ani moje pritelkyne a ani, diky bohu, muj zamestnavatel, kterej, ac se nerad chlubim, si me plati vic nez slusne. Tim bych tuto reakci uzavrel

Barcu ne ze nesnasim, jen tvrdim, ze bez Ronaldinha by byla prumernym teamem. A ani s Ronaldinhem by pres Chelsea, kterou ja osobne v lasce prilis nemam(spis vubec ne), nepresla, kdyby Messi nevlozil do fotbalu tu divadelni vlozku, ktere se jeste ted v cele Anglii vsichni, co nemaji radi Chelsea, vcetne me, smeji

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Idiot sám sebe nikdy nepovažuje za idiota. To z něj idiota dělá. Mít přítelkyni jako aliby je super, neumět se podepsat je taky super a machrovat tady s imaginárním zaměstnavatelem je ohromný. Kdybych měl sestavit tvuj psychologickej profil, tak dopadneš bídně. Zastydlej puberťák. Neni to zrovna extra verdikt, ale lidově řečeno, proč ne... Dokazuješ, že si nula. Fotbalu navíc rozumíš asi jako já pletení.

Reagovat
HOST*

Dekuji ti za sestaveni meho psychologickeho profilu,zajiste si uderil hrebicek na hlavicku.

Je mnoho veci, ktere jsou u vas lepsi nez tady-podnebi,pivko,pozdni zaviracka podniku a hlavne zeny, ktery nemaji nikde ve svete konkurenci. Na druhou stranu jsou zde lepsi socioekonomicke podminky, vice sanci stat se uspesnym a hlavne kdyz uz se uspesnym stanete, tak vam to lide alespon trochu preji. To je lidska vlastnost, ktera u vas v cesku pretrvava a jesteasi dlouho pretrvavat bude

Reagovat
HOST*

Tou lidskou vlastnosti, kterou jsem opomenul vlozit, je ZAVIST,ale to vam asi doslo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si taky myslím, že jsi idiot. Neříkám, že mám vždy pravdu, ale tady asi není moc, co řešit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně úžasné sledovat, jak se tady toto individum snaží do všech příspěvků házet machry.

No každopádně dokázal během dovu příspěvků ukázat, že si vše vymslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom to potesi, ked nam niekto zavidi Ronaldinha za 25 mega a zaroven sa pousmeje nad prestupmi Chelsea.

Inak to co pises su naproste nezmysli, ktore uz boli okomentovane , takze asi tolko . . .

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Rominho, dr.Kyslík a jiri-FCB teď ukázali, že v se dokonce v jistých ohledech shodneme. Kluci, díky, že jste reagovali, myslím si, že máte naprostou pravdu. Machrovat tady s imaginárníma kecama je ubohý. Moh bych tady taky psát, kolik vydělávam, kam pojedu v létě na dovolenou, jak hezká je moje přítelkyně... ale proč bych to dělal?

Reagovat
HOST*honzik

Hmmm, koukám chlapci, že si na této diskuzi nic moc nedarujete. Já se chci připojit k názoru, že Barca hraje nejlepší fotbal v Evropě a je mi moc líto, že nepřijde Henry-to by jsme potom byli týmem snů.

Na druhou stranu chci říci, že psát tady psychologickej profil kohosi, koho nejspíš vůbec neznáš, je velmi ubohé a ty sám jsi asi ubohý a tak kopeš kolem sebe do lidí, které nejspíš vůbec neznáš. No nic, do takovýchto diskuzí, v kterých se jeden nevyzrálý ubožák snaží napadat lidi, kteří mají jiný názor než on sám, se zapojovat nebudu. Doporučuji diskuzi na stránkách Slovanu Liberec, tam to má většinou alespoň nějakou úroveň, pokud tam tedy nepřispívají chytráci typu RafaelMarguéz. Zdraví Honzík

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Tak, koukam, že se náš anonym konečně ňák podepsal a teď na mě útočí schizofrenní multinick. Jinak, já jsme pro Barcu schopnej kopat kolem sebe donekočna. Kdo jí bude tak hnusně a nepravdivě zesměšňovat nikdy pro mě nebude nic jinýho než ubohej idiot. Barca es mi corazón.

Reagovat
HOST*honzík

www.fcslovanliberec.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele