Grêmio vsadilo na další zkušené jméno, Suáreze v útoku nahradí Costa

09.02., 10:25
Aktuality
Diego Costa (© AFP)

Diego Costa před měsícem opustil Botafogo, brazilskou ligu ale bude hrát i nadále. 35letý útočník je domluven na spolupráci s konkurenčním Grêmiem.

Costa se do jihoamerické země uchýlil v srpnu loňského roku a v Botafogu plnil především roli náhradníka. Za klub nastřílel jen tři ligové branky, se svou situací nebyl spokojen a před čtyřmi týdny vedení informoval o rozhodnutí neprodloužit končící smlouvu.

"Grêmio uzavřelo dohodu s Diegem Costou. 35letý útočník v nadcházejících dnech dorazí do Porto Alegre, aby se podrobil zdravotní prohlídce a podepsal kontrakt platný do konce roku 2024," oznámil brazilský celek v oficiálním prohlášení.

Costa se v minulosti nedočkal pozvánky do brazilské reprezentace, nakonec přijal španělské občanství a za evropskou zemi nastoupil ke 24 zápasům (10 gólů). Na klubové úrovni oblékal dresy Atlética Madrid, Chelsea, Raya, Atlética Mineiro a Wolverhamptonu. V Grêmiu převezme štafetu po Luisi Suárezovi, zkušený Uruguayec klub na přelomu roku opustil a zamířil do Interu Miami.

Autor: Tomáš Pavlík / gremio.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
kattos

Jen 35

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele