Gregory slibuje rychlý návrat

12.05.2002, 10:54
Aktuality
John Gregory už v posledních několika kolech, kdy se dostal na hlavní trenérskou židli, zachránit Derby County od sestupu do první divize nedokázal. Teď ale slibuje, že klub hned za rok vrátí tam, kam patří - do Premier League. Gregory je nadšen chováním fanoušků Derby. I přesto, že klub šel od porážky k porážce a nakonec sestoupil, jaho fanoušci se od něj neodvrátili, naopak, zůstali mu věrní. "Jsem fanouškům vděčný za to, že stáli za svým klubem celou sezónu, i přesto, že jsme prohrávali. Poslední dobou jsem se raději schovával, styděl jsem se za to, co jsme na hřišti předváděli. Naši příznivci ale zůstali při nás, už teď je prodáno 11 tisíc permanentek na příští sezónu a to o nich napovídá hodně. Jsem velkým dlužníkem fanoušků klubu a jediná věc, jak se jim mohu odvděčit, je postoupit zpět hned příští sezónu," řekl Gregory.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele