Greenwood je vyšetřován pro napadení přítelkyně, United ho vyřadili z kádru

30.01.2022, 17:40
Aktuality
Mason Greenwood (© AFP)
Na pořádný průšvih si zadělal Mason Greenwood. V neděli se totiž na sociálních sítích objevily fotografie, videa a audionahrávka od jeho expřítelkyně dokumentující, jak ji dvacetiletý útočník napadl. Manchester United na dění zareagoval jeho vyřazením z kádru.

Video nahrané na Instagram samotnou Harriet Robson ji zachycuje zakrvácenou po jednom z těchto ataků, přiloženy rovněž byly fotografie modřin. To vše podle jejích slov způsobil právě útočník Rudých ďáblů, který měl svou tehdejší přítelkyni napadnout i sexuálně, což dokumentuje zveřejněná audionahrávka.

Incidenty už vyšetřuje policie, která dle svých slov "ví o fotografiích a videích kolujících na sociálních sítích", a vyšetřovatelé už Robson navštívili. "Jako otec nechcete zjistit, že se vaší dceři dějí takové věci. Policie už tu byla a dcera jim dala svou výpověď," prozradil otec údajné oběti.

Zveřejněné materiály pochopitelně neunikly ani Greenwoodovu zaměstnavateli, který autora šesti gólů v této sezoně vyřadil z kádru. "Mason Greenwood se až do odvolání nevrátí do tréninku a nebude hrát zápasy," uvedli Red Devils v oficiálním prohlášení.

Talentovaný fotbalista v dresu Manchesteru United debutoval před necelými třemi roky, během nadcházející sezony naplno zazářil a nasázel sedmnáct branek. Celkově jich má ve 129 zápasech na kontě pětatřicet, další ale dost možná už nepřidá.

Autor: Martin Vejdělek / bbc.com, theathletic.com

Komentáře (527)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skončils chlapče skončils, škoda mohla to být dobrá kariéra

Reagovat
Dan Gubić

je ho fakt škoda. Ešte talentovanejší než Rashford. Chlapec to fakt pos.ral, ak sa teda správy potvrdia.

Reagovat
John Obi Mikel

Greenwood

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
Maximm9

Jestli je to pravda, tak nechapu, kde se neco takoveho vezme ve 20letem borcovi, ktery ma vsechno na co si jenom pomysli a nemusi resit hovna.

Reagovat
pobody's nerfect

Možná právě proto. Myslí si, že je ředitelem zeměkoule a vše mu projde

Reagovat
off-olda

Přesně tohle si podle mě dnešní mládež myslí. Samozřejmě ta s penězma.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Pajinho10

Dnešní mládež? Jako že starší si tohle nemyslí?

Reagovat
Ed_Hazard

Upresnil by som to na: v tejto dobe si to myslí už nezdravo veľa ludí. A to je hlavný problém súčasnosti. Preto všetko smeruje do riadnej <>..Od ekonomiky, cez sociálne témy, ekologické..

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
off-olda

Mám možnost pracovat s "dětma" ve věku 15-20. A jsou to bohuzel v hojném množství fakt zmrdi.

Bez disciplíny, zodpovědnosti, slušného vychování, respektu atd... Někteří pomalu neví, jaké i/y se píše ve slově miluju, ale díky zázemí doma, soc. médií si myslí, že jsou páni tvorstva.

Ale ono je to jedno s druhym... Tem detem se odmala nikdo nevěnuje. Rodice jim strčí do ruky tablet, aby ho zabavili a to je celá výchova. Pak z tebe nemá vyrůst kretén žejo

..

Reagovat
Seydou Doumbia

co s tolika parchantama děláš? neříkej že to máš jako povolání

Reagovat
Jordi Alba

Vážně chceš znát odpověď ? Ale tak aspoň jim bylo 15.

Reagovat
Seydou Doumbia

Chci

Reagovat
Salfovic

To musí být hrozné povolání. To bych radši přebaloval dědky v důchoďáku.

Reagovat
Pajinho10

Já bych to ale neházel jen na dnešní mládež. 99% lidí, co přijdou k penězům a nemají mozkový nebo výchovný background, tak se z nich stanou hovada, co si myslí, že se z nich každý podělá, bez rozdílu věku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
janinho

celkovo je to výsledok chorej doby. aby zasrani ktorí netušia kde je sever a vzdelanie majú jak v krajinách 3.sveta zarábali viac než väčšina lekárov na tom ze točia videa na YT a akurát tam komentujú veci ktorým si myslia ze rozumejú... rozum sa mi zastavuje.

Reagovat
kilobyte

To si nemyslí jen dnešní mládež. To si myslí většina boháčů od vzniku lidstva. Akorát teď to vyplouvá na povrch.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, právě proto, bohužel dnešní mládež....

Reagovat
Abbe Faria

tak asi taky dost zalezi na tom, kym se obklopi. ve dvaceti moc zkusenosti jeste nema a kdyz mu poskoci, agenti atd porad podsouvaj, jakej je to klenot, pak muze mit pocit, ze si muze dovolit vsechno i mimo hriste. no a samozrejme zalezi taky na rodicich a jejich vychove.

Reagovat
Golasso

Já nevím, tohle není zrovna doména zlaté mládeže. Kdejakej chudej zamindrákovanej padesátník doma řeže ženu, když se vrátí z hospody např. a ti rozhodně nemají všechno. To už bych věřil spíš té výchově a tomu, že je Greenwood prostě a jednoduše kkt

Reagovat
madridcan

No zjavne všetko nemal

Reagovat
Seydou Doumbia

vůbec ho nechci hájit, ale mohli řešit taky dost sraček a věci, které nám příjdou jako stupidní pro něj mohli být psychicky vyčerpavající a z deprese a frustrace to už tak daleko k argesivitě často není...prostě každý má nějaké sračky, záleží jak se s nimi vypořádaš...evidentně to synek nezvládl vůbec

Reagovat
pajka-juve

Jako kdyby se pohádali a jednu ji střihnul ( i to je víc než by si kdo měl k ženě dovolit), tak se to dá vzít, že to bylo v afektu. Ale zmlátit do krve a znásilnit někoho protože mně naštval? Tim si nejspíš podělal celou kariéru. Škoda talentu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Navíc asi to bylo dlouhodoby a ne jen jeden zkrat...podle těch fotek...to by ji jinak prozabil kdyby to bylo jen 1

Reagovat
smazaný uživatel

Přečet si o tom v knižce. Stačí ho to odnaučit.

Bože, domácí násilí je tady od počátku lidstva a někso se v roce 2022 zeptá, kde se to v člověku vzalo.

Tady jeste nikdo nebyl v afektu nebo co? Tak ja vam vysvetlim, jak to funguje. Clovek se vztekne, prestane mu to uvazovat a udela neco, ceho si ani nebyl vedom, ze jeschopen. Projevi se u nej jeden ze zakladnich pudu. U cloveka jsou to agrese a sexualita. Koneckoncu, tyhle 2 pudy se projevi i v podnapilosti.

Reagovat
Maximm9

U tebe je to normalni, ze jsi v afektu a zmlatis pritelkyni nebo tvoji zenu?

Pochopim, ze nekdo v afektu rekne, co by normane nerekl. Ale, ze 20lety borec zmlati zenu a ty reknes, ze to je uplne normalni, ze to mame v sobe

Proste s tebou jen nesouhlasim, ze u 20leteho cloveka je tohle chovani normalni. Tohle je normalni u 40leteho chlapa, ktereho zivot stal za hovno a vybiji se doma na zene...

Reagovat
smazaný uživatel

Reknu ti to takhle: Malokterej vrah vrazdi s chladnou hlavou. Vetsina tech pripadu je v afektu.

Reagovat
pobody's nerfect

Řekl bych, že u vražd je to přesně opačně než říkáš, ale tak věřím ti. Z jakého zdroje vychazis?

Reagovat
smazaný uživatel

To si delas ze me srandu? To jako chces ozdrojovat neco tak samozrejmyho? Tim se nebudu vubec zabejvat.

Vis vubec, jaky je rozdil mezi ukladnou vrazdou a vrazdou v afektu?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
naheCZ

Většina v afektu fakt bude...ovšem u takových sériových vrahů to bude naopak

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta si spocte ze nez kurit cely zivot cernocha zapne si diktafon a pred tim ho na max vyprovokuje at ji da poradne co proto vetsina holek ma rada "tvrdsi" zachazeni a v jeste vetsim % drime vychcana potvora cekajici na svou prilezitost. Emancipace ruku v ruce s feminizaci delaji nehorazny bordel. Samo mas miliony pripadu kdy je chlap zamindrakovany mamrd a leci si sve neuspechy casto posilneny alkoholem na partnerce ale nejak pochybuji ze by to byl tenhle pripad. Samo pokud je to psychopat je fajn ze ho to sekne ale nejak tusim ze si spis slecna spocetla co z nej jde soudne vymamit..

Reagovat
pobody's nerfect

Jistě a kousne se do rtu a modřiny vytvořila ve Photoshopu? Neříkám, že to nemůže být potvora, ale není to pouze jedna věc proti greenwoodovi, ale několik a nechce se mi věřit, že by cíleně tolik obvinění vykonstruovaná. Kdyby ho chtěla obrat o prachy, stačí jedna z věcí a nemusí jich být tolik

Reagovat
Gazdo

Tu by som chcel len uviest odhliadnuc od toho ci je Greenwood vinny alebo nie ze velakrat moze mat clovek modriny sotva z toho ze sa niekde oprie. Moja zena mava raz za cas take obdobia ze ma skoro po celom tele modriny ako keby ju tyrali a mlatili styria chlapi naraz a tie modriny uz v prvy den vyzeraju jak keby boli tyzden stare. Staci ze sa o nieco silnejsie oprie a ani ju to neboli proste len ma modriny. A potom zase pol roka nic. To len tak take OT

Reagovat
smazaný uživatel

prvne v PSku si dnes udela modriny snad uz 6ti lete dite, 2nd nevim kolik znas zenskych nebo mel vztahu ale jsou takove ktere si vynujicuji surovejsi zachazeni, byti, skrceni apod pac se jinak ani poradne neudelaji atd. tj kdyz vidis jen jednu stranu mince - tedy prohlaseni zalujicich nemuzes si utvorit uceleny obraz;) samo zaroven muze byt mnohem vic nebezpecny psychopat nez ho dokazali(y) pripadne obeti vnimat ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten video zaznam je z jiny doby nez audio. Mne to prijde, jak kdyby sbirala material, aby mu schvalne znicila zivot. A pak ti zdejsi diskutujici napisou, ze zensky nejsou mrchy.

Reagovat
CubONE

A on jej zivot nenicil tym jeho chovanim, ktore sa viditelne opakovalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze ji drzel doma ve sklepe? Ja znam zenskou, co mela 3 deti a pak znicehonic jeji starej zacal chlastat a mlatit ji i ty 3 deti. Ona nemela kam s tema harantama jit, tak to musela snaset. Jen branila deti vlastnim telem. Neudala ho, ani o tom nikomu nerekla, protoze kdyby ho zavreli, tak by ty deti neuzivila a nikdo by se o ni nepostaral.Tomu ja rikam skutecnej pribeh domaciho nasili se skutecnymi obetmi. Vy tady mluvite o nejakym spratkovi, kterej se mohl kdykoli sebrat a odejit, ale neudelala to, protoze je to pipina.

Reagovat
oli9

Stejně tak to ten rozmazleny zhyckany debil nemusel dělat ji, jen ať si jde sedět, fotbal už si nekopne. Sám si to udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo komu podle tebe znicil zivot vic? On ji tim, ze ji roky mlatil a minimalne jednou ji znasilnil nebo ona jemu tim, ze sbirala material a ted to pustila ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis roky ten pulrok, co spolu byli nebo jiny roky? Video a audio neni ze stejny doby. Ve chvili, kdy vzniklo audio se mela sebrat a jit?

Ale to uz si ze me delate fkt prdl. Co to je za kktskou argumentaci. Vy delate, jak kdyby ji drzel nekde ve sklepe a ta holka chudak nemela kam jit. Kamoska si zalozila ucet na badoo a za 3 dny mela 90 typku, co zadali nejakou autorizaci. Fakt nemyslim, ze by chudinka skoncila na ulici, kdyby se rozhodla, ze ji ten vztah nici zivot a chce si ho zachranit.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ty roky co spolu byli. A to konkretne od ledna 2019 cili 3 roky.

Jinak si stale neodpovedel na moji otazku. Kdo komu znicil zivot vic? Jednoducha otazka, jednoducha odpoved. Ona jemu nebo on ji?

Reagovat
smazaný uživatel

Das mi aspon 24 hodin, abych se mohl rozhodnout, zda ma zivot vic znicenej typek, co moh za karieru vydelat i £100M, ale nevydela nic a jeste mu zustane povest kriminalnika nebo pipina, ktera ted ma +300k followeru a zustala ji i frnda, takze muze dal lovit bohaty kopacky?

Reagovat
smazaný uživatel

A ma cenu ti davat 24 hodin? Vsak podle tvyho vystupovani tady mas jasno. Tak to vyklop.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhur z toho vseho vychazis ty. Musis ze me pacit moje nazory a ja ti to ztezuju, jak umim. Musi to pro tebe byt peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle, vidis to? Zase jaem napsal uplnou kravinu. Ja pod tlakem rikam blbosti. To mi nemuzes dat tech 24 hodin, jak jsem te prosil a musis na me vyvijet ten tlak?

Reagovat
oli9

Počkej ty ho vážně omlouvás?

Reagovat
oli9

Přesně proto, protože má všechno.. Nemusí stávat do práce, pomalu neví co s penězi tak velmi rychle naroste sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

No ak zrazu zarobí 19 - 20 ročný mladík niekoľko miliónov ročne a objavia sa záujemkyne a fanúšikovia si ho všímajú, tak s niektorými to riadne zatrasie. A tie dievčatá sú pre neho nič, čo by mal rešpektovať, veď záujem je veľký. On nie je prvý prípad s násilím voči partnerke. Je to úbohé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok aj Arsenal skončí v lige pred United, potupa

Reagovat
CHONG

Debílek

Reagovat
Luc-Luc

zavrit az zcerna oh wait

Reagovat
Sandstorm

Taky to mohla zveřejnit dříve a Amad nebo Martial mohli zůstat.

Reagovat
Mike Litoris

To je fakt hrozný, že tohle nezohlednila, no…

Reagovat
Abbe Faria

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

.. Jak bezohledná může být..

Reagovat
Edgewalker

Myslí jenom na sebe, kráva!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
Infi

Reagovat
Liquid

ta šlapka určitě fandí Poolu

Reagovat
Svatej

Reagovat
jany kozak

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kvasha16

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
iamek

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Buď rád, že to nezveřejnila po konci přestupáku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
jáá

Reagovat
Gazdo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
bayern987

Reagovat
Infi

Reagovat
jany kozak

Reagovat
ratusek

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Byleth

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masina_LFC

Koľko rokov dostane? Viac alebo menej ako Adam Johnson? (6 dostal, 3 si odsedel)

Reagovat
vladis271

ako je to v GB s pressing charges? Na slovensku musí obeť podať TO ak sa nemýlim.

Reagovat
CHONG

Výrazně méně, což je docela tragikomické...

Reagovat
krisa

BREAKING NEWS: Arsenal are set to announce the signing of Fukin Nowan

Reagovat
Chittak_LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Whitemedia

My vás trumfneme tím, že se snažíme zaplatit za hráče, za kterého už jsme zaplatili a je náš.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gazdo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rothbard

Kdo to je? Transfermarkt mi nic nenašel.

Reagovat
Mass

Asiat, bratranec Thisis Mysena.

Reagovat
Foppy

To je ten, co podstoupil lobotkomii?

Reagovat
Petrinho17

Reagovat
afc

Za koho hraje?

Reagovat
Foppy

Za nějaký arabský klub - Hisnot ryl

Reagovat
Unai

Reagovat
Freedo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
krisa

Reagovat
kilobyte

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Reagovat
Konspirator

Reagovat
Unai

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Thorrin

Reagovat
kilobyte

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Free_player

njn stejně jsem tě chtěl z draftu už dávno vykopnout taaak běž ...

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/utdreport/status/1487818506393759744

Takze ty holce nekdo hacknul mobil a dal to ven? jinak by s tim ven sama neprisla, chapu to dobre?

To by bylo asi prvne, co hackerskej utok pomohl obeti...

Reagovat
iamek

V článku to není. Někdo dával odkaz. A kdyby jo, tak má jen rada BDSM.

Reagovat
Busby babes

to je fakt hodne divny, tenhle ucet byval dobrej...

Reagovat
iamek

Reagovat
Elliasson

BDSM a rozříznutí rtu? To už je docela velký extrém.

Reagovat
pobody's nerfect

Třeba má na ptákovi ostrý piercing

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Gazdo

Tak ono kludne staci ist na nejaku stranku s tvrdsim BDSM a uvidel by si co ludia sami sebe dokazu robit lebo je to pre noch vzrusujuce. Pre vela ludi je fakt taketo nieco (BDSM) normalne az sa naskyta otazka ci sa to aj nejako neprejavuje do ich psychickeho stavu. A mozno prave vdaka tomu ventiluju a su v pohode. Ktovie

Reagovat
Hlahart

Už má smazaný profil

Reagovat
Whitemedia

Fotřík se pomalu Greenwooda zastává, podivná situace.

Reagovat
Abbe Faria

asi doma ty svy vobcas taky jednu flakne

Reagovat
iamek

Tzv Jureckova metoda?

Reagovat
AjaxFans

To byl Pulpit

Reagovat
AjaxFans

Já myslel toho,co je zatím u nás

Reagovat
Abbe Faria

za to dostal peknou cocku

Reagovat
Kapřík

Jo, jo, Apolena. S tou bych teda vychovávat dítě nechtěl, bych skončil brzo u Chocholouska.

Reagovat
Busby babes

to ctes hodne spatne. On se ho nezastava, on se zastava svoji dcery.

Reagovat
10

vzal to pragmaticky...a nakonec to byly snadný počty

Reagovat
mistr129

Spíš to tedy vypadá, že tátovi je nakonec ještě líto Greenwooda... zrovna to s hackerama mi ale přijde ok, prostě nechce, aby si on na ní vylíval zlost, že to zveřejnila.

Reagovat
Abbe Faria

nemeli by se mu jeste omluvit ?

Reagovat
Busby babes

ale vubec. on se zastava dcery. Ona je obet a ten krok s tim vyjit ven je na ni a tady to, pokud to spravne chapu, nekdo udelal za ni. To je pak tezka situace. Je mozny, ze ona uz od nej chtela mit klid a hodit to za hlavu, treba. Dela to hodne obeti takovehleho nasili... a ted si tim bude muset projit znova, vypovidat na policii, soud, urcite se najdou internetovy hrdinove, co ji budou nadavat do zlatokopek a tak...

Reagovat
iamek

Jak by to řešila policie kdyby ona osobně rekla, že to není jak to vypadá ( žádné rozumné odůvodnění kromě BDSM nenapadá ) ? I když by bylo všem jasné, že to je výmysl.

Reagovat
mistr129

"He has been part of our family for two or three years", "The relationship has not been good for the last few months".

To úplně nenapovídá o tom, že už by spolu nebyli. A hlavně to s tou rodinou mi nepřijde úplně normální říkat o někom, kdo ti zmlátí dceru.

Reagovat
Busby babes

tak to ale dava do kontextu, ze je to pro ne sok, protoze byl clenem jejich rodiny, ze jo. teda k tomu prvnimu.

Reagovat
mistr129

Ale taky do kontextu s tím, že je devastovaná kvůli zveřejnění a ne kvůli tomu že ji zmlátil.

Ale dost pravděpodobně to je teda fake a neřekl nic z toho, protože v tom článku na Daily Mail to nebylo ani před hodinou

Reagovat
Busby babes

https://www.thesun.co.uk/sport/17485870/mason-greenwood-accused-domestic-violence-2/

The model is said to be "devastated" after going public with her claims, and her dad Alan has since said he too is gutted as Greenwood "has been part of our family for two or three years".

He told The Sun: "As a father you don’t want to know things like that about your daughter.

"She’s devastated, she’s just with the police at the moment. She’s reported it. It’s a very strange time.

"Being such a famous person, we have known him since the under 21s, so he has been part of our family for two or three years.

"The last few months they have not had a very good relationship. She has very mixed emotions but they were very much in love.

"She hasn’t been living with us. She was living with him. I think her phone was hacked."

ale Sun ma tohle... tak nevim, je to zmateny. a vlastne je to fuk, me jen zaujal ten detail. na podstate to nic nemeni, aspon pro me ne.

Reagovat
mistr129

Jo, mě to zajímalo jen z toho pohledu, jestli jim třeba neslíbil nějaké prachy a oni (nebo spíš ten otec) to třeba teď nebudou chtít tutlat, jinak s tou podstatou věci jak říkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Huh. Takze vsude koluje obrazek, ze tohle rekl DailyMailu, nicmene tam nic takovyho neni. Zatimco na Sunu, o kterym nikdo nemluvi, to fakt je. WTF.

Reagovat
pobody's nerfect

Sun hackl daily mail a cmajzl jim článek.

Reagovat
iamek

Podle času aktualizace to měl Sun napsané drive.

Reagovat
Busby babes

jo no.

Reagovat
Salfovic

Poprvé to bylo u Verešové.

Reagovat
mesyas

asi nejvíc mě zaráží ta část "he was been part of our family...we know him..."to zní jakoby mu bylo Greenwooda líto(aspoň mě to tak vyzní). Já bych se sebral a šel mu rozbít hubu, i za cenu zatčení a soudu.

Reagovat
Busby babes

ne, to jen dava do kontextu, jakej je to pro ne sok. Vsak je to celkem beznej obrat u takovych situaci: variace na tema, byl to tichej kluk, nikdy nikomu neublizil, pomahal babicce s nakupem a pak vystrilel stredni skolu...

Reagovat
iamek

A vždycky pozdravil!

Reagovat
Busby babes

a paril hry... coz Greenwood delal. Tak to bylo jasny vzdycky no...

Reagovat
iamek

Neymar taky hodně rube hry. A taky obviněný ze znásilnění. Nahoda?

Reagovat
Abbe Faria

my, co vyrustali na Minach, bysme to ted meli taky tezky

Reagovat
Whitemedia

Odoi to samé.

Reagovat
Gazdo

Pockat aj ja… to znamena ze vo mne drieme nasilnik? Hmmm

Reagovat
mesyas

tihle good boyové jsou nevyzpytatelní, tvářejí se tak milé, ale v posteli jsou to divoši. Nikdy nevíš.

Reagovat
Abbe Faria

Reagovat
Whitemedia

Úplnej mimísek.

Reagovat
kattos

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Man Utd: "Mason Greenwood will not return to training or play matches until further notice."

Reagovat
off-olda

Budu hrozně překvapenej, pokud se dál uživí jako profesionální fotbalista.

Reagovat
JackDaniels.

OT: Bruno Guimares v Newcastli, podpísané...

Reagovat
Seydou Doumbia

Neskutečná topka ten hráč pro vás. Rychlý, silný na míči, defenzivní záložník na styl ''zlomím ti nohy čuráku, ale dotkneš se mě tak budu 5 minut ležet na hřišti a pak tě zabiju'', ale tak brazilec, co čekat...každopádně po herní stránce mu nelze nic vytknout a do PL se dle mého hodí

Reagovat
Whitemedia

''zlomím ti nohy čuráku, ale dotkneš se mě tak budu 5 minut ležet na hřišti a pak tě zabiju''

To asi koukal na Ramose.

Reagovat
Seydou Doumbia

Vypadá to tak, taky o něj stalo atlético než šel do Lyonu

Reagovat
AjaxFans

Mo Ihattaren v Afca na roční hostování s opcí na odkup směšných 2m euro

Reagovat
Grahf

tak on je dosť problémový, už v psv si myslel, že je majster sveta

Reagovat
AjaxFans

Za ty dva miliony se to oplácí zkusit

Reagovat
dantetomas

Aj tak je to len a len jej vina. V domacnosti mala jedinu ulohu. Co cakala ako priatelka futbalistu? Ze ju bude zivit kvoli rozhovorom o tvorbe Shakespeara alebo filozofickym diskusiam?

Reagovat
Abbe Faria

a co by ji tak asi von o tom Shakespearovi rekl ?

Reagovat
madridcan

Skrotenie zlej ženy

Reagovat
Abbe Faria

to me nenapadlo, uvazoval jsem spis o Othellovi

Reagovat
Azazelo RD

Třeba veršovala sonety zpaměti a udělala chybu, to přeci chlapa nasere.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
dantetomas

Sorac, zabudol som :ironickysmailik:

Reagovat
pobody's nerfect

Ty jsi fakt vůl.

Reagovat
pingla

přesně tak, co si to vůbec dovolila odmítnout ho...

Reagovat
iamek

GM Police: "GMP were made aware earlier today of online social media images & videos posted by a woman reporting incidents of physical violence... following enquiries we can confirm a man in his 20s has since been arrested on suspicion of rape & assault."

Reagovat
Hlahart

Well, to šlo rychle.

Reagovat
iamek

Což je v pořádku

Reagovat
blade115

Upřímně doufám, že pokud se mu to prokáže, tak nejen že už si nekopne, ale půjde si i posedět. Na druhou stranu je ale zrovna tak fascinující, jak už má celý svět jasno o tom, že se to přesně takhle stalo, a nějaká presumpce neviny pro nikoho už nic neznamená...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako s tim kombem obrazku a ty audionahravky je velice tezky si obrazek neudelat.

Reagovat
blade115

Tak samozřejmě, všechno tomu nasvědčuje, ale to na věci nic nemění.

Reagovat
vodka

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Busby babes

prave. nevim, jake nove informace, ktere by to nejak otocily, by se musely objevit aby z toho Greenwood vysel nejak dobre. Snad jen kdyby na nahravce nebyl jeho hlas a zmlatil ji nekdo jinej. coz se teda asi pravdepodobny asi jako, ze letos vyhrajem ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to, že nakonec jí to dělal fotr a ten "hacker" byl ve skutečnosti Greenwood

Reagovat
Hlahart

Mně teda ta nahrávka přijde z toho všeho to nejméně závažný... Jestli se teda bavíme o té stejné

Reagovat
Gazdo

Keby Masona zoznamime s Ficom tak by z toho vzisiel este ako hrdina. Nas Robko sa ani nehanbi za svoje nahravky a jemu by uz ani neublizilo keby ho nahrali ako sa priznava ze niekoho zabil

Reagovat
fantomas
Reagovat
Busby babes

pro tohle v tuhle chvili neexistuje jedinej dukaz, ze by se to melo tykat Greenwooda, ne?

Reagovat
fantomas

Tak důkaz... důkaz někde ležet bude a je to víceméně veřejný tajemství. Policie si ten součet 1+1 udělá.

Reagovat
Nebelung

fantomas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

hele presumci viny musi uznavat soud a policie, my v internetovy diskuzi muzem byt odvaznejsi, protoze my ho za mrize neposlem. ale ty dukazy co zverejnila jsou dost jasny...

Reagovat
blade115

No tady třeba jsou ty důkazy alespoň poměrně silný, ale obecně mi přijde, že lidi až nebezpečně brzo v takovýchto případech vynáší rozsudky.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
kvasha16

taka je doba no

Reagovat
Abbe Faria

presumpci viny budou brzy uznavat v USA i UK, neboj

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Reagovat
Talker

Tak jasno... Prostě si lidi udělají názor na základě nějakých informací, které jsou dostupné. Lid ho neposílá do vězení, jen to komentují.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jako...čekal bych tě těchle obvinění bude v profesionálním fotbale daleko daleko více...co si budem...

Reagovat
AjaxFans

Tak mají luxusní život,tak drží radši hubu

Reagovat
Seydou Doumbia

je to možný...jistota zabíjí lidí na všech životních úrovních

Reagovat
alcantara

Prinajhorsom si zahra u nas hokej za Spissku Novu Ves.

Reagovat
pobody's nerfect

Jako forma alternativního trestu? To snad bude lepší si posedět.

Reagovat
Setwo

2014: Za vraždu rozhodcu dostal hokejista Ščurko päť rokov.

2017: Zavraždil rozhodcu a skončil za mrežami, teraz hrá opäť hokejovú extraligu

doteraz nechápem ako za vraždu mohol sedieť tak kratko... viem že tam zohralo ulohu aj vydieranie - ale aj tak je to vražda - mal dostať 20 rokov - hlavne ze u nas za marihuanu posielaju ludi do basy

Reagovat
madridcan

To nebola len marihuana a keď v tom idiot nevie chodiť, tak nech sa do toho nesere

Reagovat
smazaný uživatel

Greater Manchester Police statement: "Greater Manchester Police were made aware earlier today (Sunday 30 January) of online social media images and videos posted by a woman reporting incidents of physical violence." (1/2) #mulive

Greater Manchester Police statement: "An investigation was launched and following enquiries we can confirm a man in his 20s has since been arrested on suspicion of rape and assault. He remains in custody for questioning. Enquiries are ongoing." (2/2) #mulive

Vazba

Reagovat
MySch017

Bol vyradený aj z kádra. Takéto veci sa neodpúšťajú a ani klub sa s tým nebude obťažovať. Ak sa to potvrdí, je to na rozviazanie zmluvy (čo je to najmenej v jeho prípade), keďže zrejme bude sedieť.

Reagovat
vladis271

fakt talent. Tá jeho strela a ešte v takom mladom veku. ako sa vraví sky is the limit. a takto si to posrať.

Reagovat
icefish

Tohle jde ruku v ruce... "sky is the limit" mu říkal každej, a on tomu uvěřil. Nehájím ho, tohle se nesmí stávat, ale mnoho slavných neustojí ten pocit, že mají na věci právo. Kdo z nás může 100% říct, že na jeho místě by tomu pocitu odolal a byl jiný - vždy se ovládal a byl umírněný a pokorný. To prostředí slávy a vyjímečnosti je toxický...

Reagovat
MySch017

Škoda ho..... ako hráč skvelý s obrovským potenciálom a možno budúca megahviezda United. Ak sa ale toto všetko ukáže ako pravda, je to niečo, cez čo nejde vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že teď to nebude mít zrovna jednoduché ani ta jeho jakože přítelkyně... Ta to bude mít také na chocholouška..

Reagovat
vceradnesazitra

Na té nahrávce je někdo jinej a na držku si dala kečup.

Reagovat
Seydou Doumbia

A modřiny jsou makeup...jako možný je vše že

Reagovat
lofin9

Kua to za to asi dostane aj minusove body vo fante ze?

Reagovat
Setwo

No room for abusing women! - United

Reagovat
avicii

Ale nezávidím mufanom, posielajú hráčov von, nikoho nekupuju (jedine asi toho kretena Dembeleho) a ešte tam majú tohoto tyrana, zatiaľ my ako ich najväčší rival kupujem veľmi nádejného hráča na krídlo a naháňame top anglicky talent

Reagovat
Salfovic

A i tak máte zapotřebí hackovat mobil Greenwoodě starý.

Reagovat
vladis271

detto. Toto im nezávidím. To je akoby niečo také spravil Trent. Si vezmi, že v momente by musel von z kádru. brrrr.

Reagovat
avicii

Fuj.. Až teraz som si uvedomil aký to je úder pod pás

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Reagovat
danko10

Cením redaktora za tématickú fotku v pruhovanom pyžame.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mass

Reagovat
Salfovic

Fotbal za mřížemi 2

Reagovat
fenixLFC

Chlapec v pruhovanom pyzame 2

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
patas92

To s tím hackuntým telefonem mi přijde nějaké divné. Aby to nezametli pod koberec s tím, že mají oba rape kink a jen si natáčeli domácí video

Reagovat
r.mrazik

to je hroznej vocas ten kluk...

po Ravelovi dalsi pitomec, kterej si znici zivot jeste na zacatku

Reagovat
Abbe Faria

tak hlavne ho nicil ty babovce, jestli to chapu spravne. litovat ho rozhodne nehodlam.

Reagovat
Remt

Jeste k tomu taková prcina, kua

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kapřík

To se nevylučuje.

Reagovat
John Obi Mikel

https://www.ruik.cz/promarneny-talent-ravel-morrison-mohl-byt-jako-messi-a-ronaldo/

"Problémem se ovšem časem stalo jeho chování, přístup a problémy se zákonem. V 17 letech se zúčastnil loupežného přepadení, následně vyhrožoval svědkovi. Spoluhráčům v šatně ukradl boty. Své tehdejší přítelkyni při hádce zničil telefon, údajně ho vyhodil z okna"

Tvl spoluhráčům v šatně ukradl boty

Reagovat
iamek

Ukradl i hodinky myslím Ferdinandovi.

Reagovat
John Obi Mikel

To musel být naprostý debil.

Reagovat
iamek

Vyrůstal v nejhorší čtvrti v Manchesteru a jeho kámoši přepadávali obchody atd. On po par letech o tomhle dost otevřeně mluvil a je docela zázrak, že kope aspoň za Derby a nesedí v base. Mason ty podmínky měl úplně jiné.

Reagovat
Busby babes

tak Mason je taky z dost chudych pomeru, ne? ale takova banda v jeho okoli asi nebyla no.

Reagovat
jsemdement

skoro kazdej 7 fotbalista ma story od Stepana, jak je z chudej pomeru

Reagovat
r.mrazik

Jj..to byl taky pitomec...okolo se mu pak snažili pomoct, ale sral na to

Reagovat
Radin

To mi připomenulo spolužáka. Hrál za Opavu v dorostu a jeden mladší dorostenec jim kradl oblečení :D

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gazdo

Wau o tom som ale vobec netusil ze niekto taky existuje. Pozrel som teraz nejakeho jeho zostrihy na YT a ta lahkost s ktorou hra je neskutocna. Az s podivom ze to nikdy nikam nedotiahol a asi ani nedotiahne

Reagovat
mimi_united

Snáď ho čoskoro vyhodíme úplne. Odpad ktorý nesmie byť spájaný s našim klubom

Reagovat
MySch017

Vyšetrovanie je už ukončené? Ak by sa ukázalo, že to nakoniec bolo inak, bolo by ti dúfam aspoň trochu kokotno.

Reagovat
O.Giroud

Tu to moze zachranit uz len Greenwoodove utajene dvojca, kt. ho neznasa a chcelo sa mu pomstit za jeho zivot.

Reagovat
MySch017

Ja sa ho nezastávam. To ani v najmenšom. Len hovorím, že podobné tvrdenia sú unáhlené a ja stále čakám na oficiálne stanoviská a rozhodnutia. Do tej doby je pre mňa stále hráčom United (i keď aktuálne suspendovaným).

Reagovat
O.Giroud

Akoze ked to zametu pod koberec tak to bude vsetko v poriadku? Lebo to nie je nic nerealne...

Reagovat
MySch017

Kde také niečo tvrdím? Ja si počkám na vyšetrovanie a výsledok. Ak je vinný, nemáme sa o čom baviť.

Reagovat
O.Giroud

Ja to myslím tak, že kľudne sa to môže zamiesť pod koberec a zaplatí im pár € resp. £ a zahrajú to na spadla som zo schodov a nahrávka no mám rada trošku tvrdší sexík po tom ako sa bránim odkedy som videla film 365. A môžeš si naivne užívať ako je Mason "nevinný".

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel je v techto feministickych otazkach presumpce viny. Odsouzenej byl uz v dobe, kdy se objevily ty nahravky. Muze ted jet hrat fotbal do nejaky zeme, kde zeny neberou tak vazne. Treba do Kataru.

Reagovat
fenixLFC

nie, len respektujeme prezumpciu statusu obete

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Topwood

Reagovat
žrout

Podle fotky už je ve vězení

Reagovat
Remt

? Dáš odkaz?

Reagovat
masina_LFC

asi skôr myslel ten pruhovaný dres

Reagovat
Remt

já su vul, to mi mělo dojit

Reagovat
Nizzie

Reagovat
wild

Dopici Mason..velka skoda ta bude z futbaloveho hladiska

Reagovat
vodka

Reagovat
iamek

Ona před deseti minutama odkryla fotku, kde je od Masona auto

https://www.instagram.com/p/CUk2dkzs_xB/?utm_medium=copy_link

Reagovat
wild

Jak odkryla? Ved to je post z oktobra

Reagovat
iamek

Umíš fotky skrýt. Po té kauze skryta všech asi milion fotek a teď postupně odkrývá staré fotky.

Reagovat
Remt

Dobře, tak to mi přijde dost divný:D

Reagovat
cubazi

Na prvý pohlad je to kurwa, vlastne aj na druhy a tretí. A zjavne dosť vyjebaná. Cim nechcem zlachčovať čo ten chlapec urobil, alebo sa ho zastavať. Just saying.....

Reagovat
Mass

Ta čepice NASA je dobrá

Reagovat
Freedo

U nás bys ji sehnal tak za 150 Kč. Správný barvy.

Reagovat
cubazi

Na prvý pohlad je to kurwa, vlastne aj na druhy a tretí. A zjavne dosť vyjebaná. Cim nechcem zlachčovať čo ten chlapec urobil, alebo sa ho zastavať. Just saying.....

Reagovat
Chittak_LFC

"A zjavne dosť vyjebaná". S tím MG právě nesouhlasil

Reagovat
Dan Gubić

Pýtala si to lebo nosila krátku červenú minisukňu? tak potom je to kurwa a Mason je v poriadku.

Reagovat
cubazi

to si povedal ty, zjavne tak rozmyšlaš, ja vravim len že je kurwa

Reagovat
Nebelung

I takové si zaslouží ochranu.

Reagovat
bartlu

To bude naprosto totožná komedie jako s Vemolou. Do tydne ho bude cubka omlouvat a milovat. Holt prachy a život na vysoký noze se těžce opouští..

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Omg, pokud se to prokáže, tak si snad půjde posedět na chvíli, ten idiot měl potenciál být jeden z nejlepších útočníků své generace... Z fotbalového hlediska obrovská škoda. Ale pokud provedl to, co vypadá, že provedl, tak ať jde kretén do prdele...

Reagovat
niflheim

Reagovat
bbbauch

Reagovat
nani92

Ach Mason, keby si tomu vydieračovi zaplatil tie 2 bitcoiny, tak by sa to von nestalo

Reagovat
Swarley

Reagovat
Vsadim gule

To je vůl na hřišti má výraz, jak když neumí napočítat do deseti a ve skutečnosti to tak asi bude.

Reagovat
pobody's nerfect

Nepretvaruje se

Reagovat
Seydou Doumbia

Takhle mi vždy přišel Souček podle ksichtu ale nic proti

Reagovat
Dan Gubić

bohužiaľ zrejme sa objavia aj ďalšie obvinenia. Zneužitým Islanďankám ešte dokázali zalepiť hubu peniazmi. V tom bol aj Foden, uvidíme či sa Abu Dabí podarí očistiť svoj drahokam.

Reagovat
Diskostu

Ak sa potvrdí že to bolo nafingovane hneď by som dal tej ženskej taký trest jak hrozí Greenwoodovi...a Hlupana keď sa to nestalo 1x tak prečo nešla preč?? akýkoľvek naznak agresii balím kufre nie ? ale nie treba € treba Followerov....

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bandita_Harry

Teba za psychológa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jazdec

Takéto správanie je samozrejme neprijateľné bez ohľadu o koho ide (myslené z pozície agresora). Každopádne si neviem predstaviť ako by som reagoval ak by šlo povedzme o Trenta z pozície fanúšika LFC. Fandeniu futbalu a klubu(u mňa LFC) venuje človek množstvo času, s mnohými hodnotami je stotožnený, hráčov vníma ako svoje vzory, tvorí to veľké jadro jeho osobnosti a života. V prípade niečoho podobného u TAA by som sa pravdepodobne tiež chytal vecí ako "innocent until proven", prípadne iných okolností, ktoré by sa mohli ukázať, hlavne aby to nezmenilo moje postoje/zmýšľanie/hodnoty, ktoré spájam aj s LFC. Fanúšikom United rozhodne nezávidím takúto situáciu.

Reagovat
vladis271

inak, Trent mi na takéto niečo nesedí, ale taký Elliot na druhej strane.

Reagovat
Jazdec

tak snažil som sa vžiť do pozície fandu United a TAA mi prišiel ako najbližší ku Greenwoodovi ako absolventa akadémie. Predpokladám, že ani on doteraz nevyzeral ako násilník. Harvey, aj keď má nejaký ten škandál za sebou (Kane - aj keď ako 16 ročný), tak už má takisto tiež nejaké dobré PR za sebou (posledne navštívil Blackburn kde hosťoval). U neho by ma to až tak neštvalo keďže nie je Scoucer a neodohral za nás tak veľa aj keď sa s ním samozrejme do budúcna ráta.

Reagovat
CubONE

Tak v mensom to bolo v Liverpool s Flanaganom, tam bolo aj video ako kope priatelku.

Reagovat
Jazdec

Z futbalového mal v Liverpoole Flanagan len sezónu 13/14 (Vtedy ale celý tím ťahal na titul za jeden povraz) keď nastupoval pravidelne a vybudoval si prezývku "Red Cafu". Nakoľko následne jeho kariéra v LFC šla dole kopcom, a v momente keď sa tieto obvinenia prevalili, tak už nebol tak dôležitým článkom tímu. To síce nemení nič na obvineniach a správaní, ale kým s TAA sa ráta na najbližších 10 rokov, tak Flanagan v momente prevalenia sa nerátalo v klube a nemal taký status ako má teraz TAA. Navyše tá značka klubu pod Kloppom, je iná ako pred takmer 10 rokmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som z toho cely den strasne smutny, zo vsetkych tych nasich talentov, som najviac nadeji daval do Masona, on mohol byt kludne jeden z najlepsich utocnikov v Europe dalsie roky, mohli sme mat vystarane, fakt je to nieco neuveritelne, ak sa ukaze, ze je to pravda, co myslim urcite je, tak ako profesionalny fotbalista skoncil, je mi z toho fakt neskutocne smutno, neuveritelne nieco..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Kamo, šak je to len futbal, kašli na to. A ak to pravda je, tak takýto kreten si nezaslúži aby niekomu bolo ľúto. Nech ide sedieť a united ho kopne do riti a ty sa môžeš tešiť, že nefandis takej stoke ako je týpek. Pokiaľ ide o futbal, jeden hráč klub nerobí, niekto ho nahradí

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ľúto z takého ľudského hľadiska, predsa len ak je to hráč z klubu ktorému fandiš, tak s tými hráči máš určitý vzťah, sleduješ ich roky na internete, v zápasoch, prakticky denne a potom sa ukáže, že je to len takýto odpad, smutné to je no, jasné on tu nie je obeť, ale keď si človek uvedomí, že má asi po kariére, tak je to fakt totálne celé strašne smutné..

Reagovat
vladis271

Reagovat
Remt

Jak rikas, člověk tím fandenim stravi velký množství svýho volnyho casu, má se svým klubem určitý spojení a souhlas, myslím že každý kdo by o hráči svého týmu toto zjistil tak je to masakr, prostě obrovský zklamání. Jinak ale celý den o tom přemýšlím a nemyslím si že to bude znamenat konec kariery. Spíš bych si vsadil že se bude vysvětlí že to nebylo tak jak se zprvu řeklo a nebo se to nějakým způsobem zaplacne penězma, ututlá, zamete pod koberec

Reagovat
Gazdo

Ono teoreticky pokial ho neodsudia na odnatie slobody a nejaky tim (mozno Newcastle?) by ho zobral a on sa tam vyhral a hral futbal na velmi vysokej urovni a strielal goly tak za par rokov by kazdemu bolo uplne jedno nejake znasilnenie a domace nasilie. Pamat fanusikov je kratka a velmi zhovieva ak im niekto striela goly za ich klub

Reagovat
Remt

To vis, ze to tak dopadne. Jasne, nebude to do par mesicu, ze by na to lidi takhle rychle zapomneli, ale rok dva.. a lidi si na to sice obcas vzpomenou, ale on bude hrat dal, ne ze ne. Spis me ted zajima jak se k tomu postavi klub pokud se to prokáže. Jestli bude fakt tak nekompromisní jak by rado spousta fanousku dle komentaru

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

Reagovat
Dan Gubić

Opravujem Fodena - to bolo iba porušenie karantény a s Greenwoodom sa zabavili v hotely s nejakými lokálnymi babami na Islande počas kvaldy.

Mason - obrovský futbalový potenciál. Prečo práve tí najtalentovanejší majú zdanlivo v hlave psychické veci hraničiace so zákonom niekedy až príliš za.

Toto bohužiaľ nie je spreneverených 150 tisíc korún za čo som dostal príslušný trest. Peniaze som vrátil do koruny, možno som nejako ublížil renomé korporátnej firmy. Toto Mason strašne dúfam že to je nejaké nedorozumenie. Aj keď zvukové a foto záznamy neveštia nič dobré

Otázka znovu tá istá a blbá - Chalanovi Naskočí Každý Piatok Ráno Na Účet 65 Tisíc Libier.

Môže žiť neskutočný, rozprávkový život. A teraz príde toto... pýtam sa:

Prečo, proč, why???

Reagovat
Abbe Faria

warum...

Reagovat
Mastný Chobot

Prečo a ako si spreneveril 150 tisíc korún?

Reagovat
Abbe Faria

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ondris

Reagovat
Mastný Chobot

nj, "korporátna firma"

Reagovat
Mass

Reagovat
Azazelo RD

Dělal ve Slovanu Liberec a čornul Karlovi pokladničku na přestupy.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Salfovic

To by si nedovolil, to by kvůli tomu Karl zas otevřel Minkovice.

Reagovat
vladino10

Zato, že si bohatý sa nemôžeš nasrať? Hladný týpek v Afrike si povie, že ty kokos, ten dan gubic dakde v Európe má čo žrať a tu rieši nejakého futbalového primitiva.

Proste bez ohľadu na konto sa môžeš vytočiť a potom sa už iba ukáže tvoja povaha - či si kreten čo sa nevie absolútne ovládať alebo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že nepríjemní, neprivetiví (disagreeable) ľudia podľa BIG5, zarábajú viac peňazí.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Agreeableness

Reagovat
Abbe Faria

na zaklade ceho se hodnoti a kdo vubec hodnoti, jestli je nekdo neprijemny nebo neprivetivy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem presne na co sa pytas, neprijemny a neprivetivy som pouzil v snahe prelozit "disagreeable", v mojom kontexte maju jeden vyznam.

Pozri si toho viac o Big5 je to teoreticky model, pre opisanie osobnosti cloveka.

Jedena z charakteristik je prave "prijemnost" (agreeableness). Pozri ten wiki link.

Reagovat
Abbe Faria

hmmm. omlouvam se, ale je to neskutecne nezazivny cteni poslat odkaz umi kazdej, nic proti. jen se ptam, jak se takovy veci vedecky soudi. uprimne me problemy ostatnich vetsinou nezajimaj, pokud se to netyka mych blizkych. nezajem mi prijde uprimejsi, nez falesna pretvarka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanes dotaznik s 5 moznostami, uplne nesuhlasim az uplne suhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se chtel pochlubit ze ublizil renome korporatni firmy..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
ondris

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Remt

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Euphael

Reagovat
Freedo

Reagovat
Infi

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

korporát si nič iné nezaslúži.

Reagovat
Hlahart

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vinetou

United by mělo podepsat Bissoumu, podle všeho by skvěle zapadl do kabiny.

Reagovat
Konspirator

Mu řekla že City sou lepší

Reagovat
dantetomas

Skor "V City su lepsi"

Reagovat
Abbe Faria

mendy

Reagovat
Konspirator

Ten ji aspoň nemlatil

Reagovat
M.Vaza

*větší

Reagovat
Salfovic

Stejně jsi byl až druhej.

Reagovat
Diskostu

Na druhej strane ak by som mal toľko € jak Greenwood o žiadnu ženskú ani nezakopnem... chlap ktorý nevie ovládať svoje pudy nie je chlap.

Reagovat
Abbe Faria

takze s holou prdeli jsi se k tomu snizil ?

Reagovat
Diskostu

nemyslel som to tak že keby som bol bez peňazí tak by som bol násilný...keď máš € ženu k životu nepotrebuješ...ako sa hovorí sex je zábavka pre chudobných.

Reagovat
Abbe Faria

myslel jsem snizit se k tomu mit zenskou...

Reagovat
Diskostu

je to možne snáď sa do takejto situácie nedostanem

Reagovat
Mastný Chobot

Ty si v dvoch komentároch vyriešil tisíce rokov starý problém domáceho násilia aj mužskú evolúciu. Ešte pár komentárov a budeme stavať mestá na Marse.

Reagovat
Bandita_Harry

je to génius

Reagovat
Abbe Faria

mnisi v celibatu byli vetsinou brani za vzdelance uz behem stredoveku

Reagovat
Gazdo

A pritom su len bohati

Reagovat
Maximm9

Je jedno jestli je nekdo chlap nebo ne. Chlap uplne nahore mi napsal, ze domaci nasili je uplne norlani, ze to clovek ma v sobe

Reagovat
Diskostu

určite nie ,ale v dnešnej dobre všelijaké Femihovna využívajú takéto veci a väčšinou sa priklonia na stranu žien... Môj názor na chlapa ktorý sa snaží neustále "lovit" "opeľovať" je úbožiak... pre mňa osobne je to vrcholne ponižujúce...Nevidím problém v tom aby muži zomierali s celoživotným celibátom ,mali by byt práveže hrdý že dokázali potlačiť živočíšne pudy.

Reagovat
pobody's nerfect

Ty by sis potřeboval vrznout

Reagovat
Abbe Faria

on je bohatej, nepotrebuje to by ho ty svine vokradly

Reagovat
Diskostu

presne takú reakciu som čakal ...som extrémny puritán, zajazdi si napr. hoci len Audi RS3 a uvidíš čo je vzrušenie

Reagovat
pobody's nerfect

Auto je pro mě dopravní prostředek pro přemístění se z místa A do místa B. Nedovedu si představit, že bych mohl mít nějaký extra požitek z jízdy jiným autem. Zato když si chce na mně manželka zajezdit...

Reagovat
Salfovic

Tak jízda v nějakém sporťáku na okruhu musí být parádní zážitek.

Reagovat
pobody's nerfect

Pro někoho možná, já bych to fakt asi neocenil.

Reagovat
Remt

jizda v Harriet musela byt paradni zazitek

Reagovat
Diskostu

no každý ma ine zabavisko...

Reagovat
Swarley

Ne děkuji, raději knihu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

S tím bych i souhlasil. Lidé jsou prostě zvířata svázána zákony. A když mají pocit, že svázáni nejsou, tak to většinou stojí za to.

Reagovat
Azazelo RD

Nemaká on za libry?

Reagovat
ACSMan

Podle mě je nevinný.

Reagovat
iamek

Jinak Garner dneska zase parádní výkon v té holomajzne, co dneska Nottingham předváděl. Kezby už příští rok byl člen A týmu u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych ho stáhl už teď, jsem ho viděl jak hráli proti Arsenalu a byl dobrý

Reagovat
Wazza228

Snad se v létě prosadí. V Nottinghamu prý patří dlouhodoběji k nejlepším.

Reagovat
iamek

Ousmane Dembele has reached a verbal agreement to join PSG, report Foot Mercato.

PSG will now try to negotiate with Barca for winter move, or wait until he's free in summer.

Vyřešeno. Takže žádný příchod.

Reagovat
Wazza228

Nevím, jestli být rád, že nepřijde, nebo smutnit, že nikoho nekoupíme, i když posily potřebujeme.

Reagovat
Svatej

Skoda Messiho tam, trojka Mbappe Neymar Dembele s Ramosem, Herrerou a Verattim za zady tvori fakt brutální kombo

Reagovat
Gazdo

A samozrejme najvacsi milacik Paredes

Reagovat
Greny

Ale aspoň k něčemu se dá využít ta kupa slávistů v posledních letech..

Jak byl ten pokřik s Pospechem?

Reagovat
Sandstorm

Dostane max. podmínku. Ona už to prý stáhla a její fotr se ho zastává. Za pár týdnů je zpátky v sestavě.

Reagovat
Didier Drogba

Co tak vidím z těch fotek, tak vypadá přesně na ten typ, co se nechá hodinu fotit, než je spokojená s fotkou, takže pokud z ní neudělal parapeličku, tak bych ten hon na něj brzdil

Reagovat
niflheim

Jestli se to fakt ukáže, že je to pravda, tak snad už si nekopne. Hráč United či ne, násilí na ženách může dělat jen tupé hovado.

Reagovat
vagneris

To vyšumí. Ronaldo po znásilnění taky dál hraje a to se sám usvědčil podepsaným přiznáním a tichým odškodněním.

Reagovat
RKBoy

zaujímavá situácia, fotky môžu byť zavádzajúce ale tá nahrávka je už troška alarmujúca.

stále to ale nič nedokazuje, je veľa vzťahov kde je zaobchádzanie trocha drsnejšie a sú aj také vzťahy, ktoré si to užívajú.

myslím, že ked stým nevyšla do teraz sama a donútili ju k tomu len okolnosti úniku, tak voči nemu nebude svedčiť, skôr to vidím na klasickú mladú naivku ktoré je zaľúbená až po uši a mladého chalana s veľkým libidom.

Greenwood má ale o renomé postarané tak či tak, verejná mienka tu bude stále a ľudom často stačí málo aby si vytvorili definitívny obraz o niečom o čom zhola nič nevedia a majú k tomu minimum informácii.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Remt

Souhlas, to jsem se tu snazil psat rano (v jine diskuzi). Strasne lehce lidi toho cloveka odsoudi. Nejsou dukazy? Nevadi, hlavne ze je senzace. Vim, ze v dnesni dobe to mozne neni, ale bylo by supr kdyby se tyhle veci daly vysetrit bez toho aniz by ten clovek byl bez dukazu pranyrovany v mediich. A pripadne az pak ho odsoudit, pokud by se to potvrdilo.

Reagovat
iamek

Ona už za dnešek má přes 350k novych sledujících. Šílený.

Reagovat
RKBoy

bohužiaľ dnešná doba, ľudia sa nechajú ľahko ovplyvniť senzáciami a veľa rozumu do danej situácie nedávajú.

Reagovat
O.Giroud

bolo vidiet pri Plackovej a jej zatknuti. Follows len stupali jedna radost

Reagovat
Gazdo

Uz ani odskodnenie nebude potrebovat uz z nej bude influencerka

Reagovat
Dan Gubić

"zaobchádzanie trocha drsnejšie"

nútenie k sexu? ešte horšie spraviť to partnerke než nejakej šlapke za pár stoviek.

Reagovat
RKBoy

niečo takéto je daleko bežnejšie ako si očividne myslíš.

pre také páry to je len predohra.

Reagovat
Talker

No ona je otázka, jestli to je pro ní předehra nebo jemu to je jedno. Z venku je to těžko soudit.

Reagovat
RKBoy

to vedia len oni dvaja, my môžeme len špekulovať.

Reagovat
fenixLFC

to ze to je bezne nie je polahcujuca okolnost ale skor smutne zistenie

Reagovat
RKBoy

Však ja to neospravedlňujem, len píšem že je to bežné a pre mnohé páry to môže byť stimul k sexu, my nevieme ako to medzi touto dvojicou je a bolo, to je celé, preto je robiť definitívne názory naprosto hlúpe a mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

ake take pary? ako vies, ze oni boli taky par? co ak cisto nahodou to je tak, ze ju cele tie roky tyral?

Reagovat
RKBoy

Však to je celá pointa, nikto nevie ako to medzi nimi je, treba počkať a potom si urobiť záver.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nikdo nevie ako to medzi nimi je? Ona to vi a pro ni to evidentne zadna roleplay nebyla.

Reagovat
RKBoy

ešte, že ti to povedala.

Reagovat
Remt

Souhlasím s RKBoy, zase muzu pridat nejake sve poznatky, taky se mi stalo, ze mi jedna pritelkyne rekla, ze by si prala abych ji pri sexu obcas trochu profackoval. Ja gentleman se vsim sebezaprenim jsem to po nejakym premlouvani udelal a ona mi pak rekla - jo to bylo fajn, ale priste mi dej tak 3x tolik, pak si to teprve uziju.

Tim chci jen rict.. lide jsou ruzni

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel zenskou, kterou to taky vzrusovalo. Jednou jsme se bavili o tom, zda se zenska dokaze ubranit znasilneni. Tvrdil jsem, ze ne a ona furt ze jo. Uplne me vyprovokovala, ze jsem ji chyt za ruce, zkroutil dozadu, povalil ji brichem na postel a kdyz jsem ji sah do rozkroku, tak jsem zjistil, ze je mokra az skrz leginy. Pak mi doslo, ze me schvalne vyhecovala, protoze to chtela, abych ji jakoze znasilnil.

Kolikrat jsem ji jenom ze srandy naplacal a uz jsem citil pach vlhky frndy. Desilo me to.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak hned na to jsem mel dalsi, tak jsem ji zakroutil kzma (ze zvyku od ty posledni, pac i to po mne chtela) a ona na me "auuuuu, to boliiiii". Cumel jsem jak ocas a nevedel, jak se za to omluvit, ale je mi jasny, ze si o mne pak myslela, ze jsem nejakej psychopat. Pritom me se to ani nelibi, ale jak to ode me vyzadovala ta masochistka, tak jsem se zapomne.

Reagovat
Abbe Faria

a proc nam to pises ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zabavna historka, ktera ma odlehcit atmosferu tyhle sileny doby, kdy lide maj tak dlouhy vedeni, ze jim trva 3 mesice si uvedomit, ze byli znasilneni.

Reagovat
Abbe Faria

ok. na prvniho maje se nasmeju, diky

Reagovat
smazaný uživatel

U nas na vsi se za zabavny historky nedekuje, ale neznam tvou kulturu, tak prosim... no...

Reagovat
Abbe Faria

ja jsem z mesta. to je to velky z dalky, kde se sviti i v noci

Reagovat
smazaný uživatel

Suprove definovany slovo "mesto".

Reagovat
vinetou

Protože je to psychopat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor. Jeste jsem k tomu psychyatrovi, kam me vsichni posilaj, ani nedosel, takze prr s tou diagnozou, dokud se nevyjadri odbornik.

Reagovat
Abbe Faria

odbornik bude prave ten tvuj "psychyatr" zajdi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jakej je trest podle sazebniku gramaticky policie, ale vykonej prosim ten trest co nejrychleji, at to mam za sebou

Reagovat
Abbe Faria

musis 3x napsat, ze zenskejm se kroutit kozama nema

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to blbe pochopil. Ono praveze ma, ale jen kdyz si o to reknou.

Reagovat
Abbe Faria

tak. a ted to samy muzes aplikovat na to nasili

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo. Uplne citim, jak se diky tem trestum muj psany projev priblizuje tvy urovni. To by me v zivote nenapadlo, ze nekdy udelam takovy pokrok.

Reagovat
Abbe Faria

zakecavas to proste jsi sam napsal, ze pokud si to dotycna nepreje a je ji to neprijemny, pak bys ji to sam od sebe nedelal. A pritom obhajujes presnej opak a jeste navic tvrdis, ze to tak mela urcite rada. to leda v takovym pripade, ze by to byla ta tvoje fiktivni masochistka, ty sasku

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi to nejak zamotal.

Pokud odkazujes na to audio, tak tam nemluvi o nejakym nasili, ale chce, aby ji nestrkal pero do osobni zony. Kdo nezazil situaci, ze na to zenska nemela naladu. Ty konverzace pak jsou podobny. Nikde neni zbytek konverzace. Nikdo nevi, zda byla opravdu znasilnena. Kdyby ne, pak by se to mohlo klasifikovat pouze jako obtezovani.

A video s audiem nesouvisi. Muj priklad s masochistkou dokazuje, ze nektery zensky vylozene vyzadujou tvrdsi praktiky. Pak uz je snadny vsechno prekroutit tak, aby ta zenska vypadala jako obet. Od prvni reakce na tohle tema ale pisu: At se ten pripad nejprve vysetri a pak at se delaji zavery. Nesedi mi totiz par veci.

1)Proc az ted zverejnila 3 mesice stary audio

2) Proc od nej neodesla?

Reagovat
Abbe Faria

ja se nezamotal, ale ok, to nema cenu dal rozvijet. Abysme se na zaver shodli, jsem si 100% jistej, ze na obe otazky mame oba stejnou odpoved.

1) nevim

2) nevim

nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Preju ti, aby se ti stalo totez, co mne. Abys natrefil na nejakou hysterlu, ktera te z pomstychtivosti narkne z ruznych lzi a aby se na zaklade toho k tobe otocili zady lide, ktere mas rad. Z myho pohledu se ted tohle deje Greenwoodovi, a proto jssm ho cely den obhajoval. Lide bohuzel nejsou schopni neco pochopit, dokud to nezazijou.

Reagovat
LeonardoUžoa

Já třeba věřím, že nacisti byli zlí ikdyž mi nic neudělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Koncim tuhle diskuzi. Z me strany byla chyba se do ni vubec zapojit. Pletu se. Musime poslouchat kazdou ujecenou hysterickou feministku a zlociny na zenach hrdelne trestat primo na miste.

Reagovat
Mass

Třeba si vzrušuje při psaní svých sexuálních představ na fotbalový portál...

Reagovat
Abbe Faria

mnich zijici v celibatu, prohanejici se Audinou po Nurburgringu mi prisel sympatictejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Pis tam ty carky. Co si to za policajta?

Reagovat
Abbe Faria

promin, jakej mam trest ?

Reagovat
smazaný uživatel

Di spat bez vecernicku.

Reagovat
Remt

Já si třeba tohle přečtu rád Ono člověk aspoň pak vidí, že divnolidi jsou všude, nepotkávám je jenom já Celkove tohle forum neni jen o fotbale, tak proc se nepobavit obcas i o tomhle. Neni to o zadnem machrovani nebo tak.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Cobra

Reagovat
Pablos

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Remt

Samozřejmě jsem jí ale nerozbil čuňu jak tady chlapec z MU , jen takovy lehky placnuti

Reagovat
CubONE

Female: I don’t wanna have sex with you.

Male: I don’t care if you want fucking sex with me. Do you hear me?

Female: Why do you have to do this though?

Male: Because I asked you politely and you wouldn’t do it.

Ked uz nic ine, len tato konverzacia z toho videa je strasne nechutna, alarmujuca a dost vela dokazuje, netusim ako by z toho mohol vyjst v dobrom.

Reagovat
smazaný uživatel

21 rijna. Ok. Napada nekoho, proc zenska zustane jeste 3 mesice s nekym, kdo ji znasilnuje? Ze by to tehdy jako znasilneni nebrala a rozhodla se az ted? To by bylo tak typicky pro tyhle "obeti".

Reagovat
smazaný uživatel

Proc davas tu obet do uvozovek? Ona podle tebe neni obet?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem videl video Indky, ktera byla hromadne znasilnena za povzbuzujiciho pokriku davu. Na takovy pripady si setrim slobo obet. Pokud jde o nejakou slapotu, co zamerne mladymu typkovi nici karieru, tak se nemuzu tem uvozovkam ubranit.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

Musím říct že jak jsem s tebou souhlasil včera v některých věcech tak teď už tolik ne teda. I když je fakt, že některý věci ze včerejška ani tu holku a její rodinu nevykresluji podle mě úplně super. Čekal bych že pokud je to pravda, tak si zablokuje fb dokud se to nevyšetří

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

když jsem viděl obličej jeho přítelkyně, tak jsem si říkal, že slova Ragnicka "musíš víc napadat" asi pochopil trošku jinak..asi jazyková bariéra...

Reagovat
Remt

jj, slusne zvladnutej gegenpressink

Reagovat
smazaný uživatel

podle fotek dokonce i celoplošnej

Reagovat
Dan Gubić

to už sa dialo zrejme pred Rangnickom, Southgate ho neodstavil len tak bez príčiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Porusil karantenu. Nespekulujte zase, kdyz ty informace jsou volne dostupny.

Reagovat
Dan Gubić

súhlas. koniec špekuláciám, počkáme na fakty.

Reagovat
Remt

Kdyby do té kurvy vsunul penis na repre srazu například v roušce, dívali bychom se na jeho případ jinak? To je otázka do pranice!

Reagovat
jenage

Nemůžu se zbavit pocitu, že pod Fergusonem by se tohle nestalo.

Reagovat
CubONE

Ved Giggs je tiez totalne hovado a to hral pod SAFom cely zivot.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetli mi nekdo, co proved. Posledni dobou furt ctu, jak je Giggs spatnej, ale unika mi duvod. Co se na nej provalilo?

Reagovat
Dan Gubić

Dlhé roky zahýbal manželke svojho brata... Plus ju fyzicky týral...

Brat Ryanovy odpustil. Treba dodať že na začiatku to bola Ryanova baba, až potom si ju vzal jeho brat. Problém že aj počas manželstva s ňou Ryan fachčil akoby sa nechumelilo...

Najhoršie že Ryan bol surovec a spôsobil jej podobné rany ako Mason. Rozhodne súd.

Reagovat
Abbe Faria

nejsem buhvijaky expert, ale mam pocit, ze v Anglii ho popotahujou soudy za napadeni nejaky zensky, nikoliv za piglovani brachovy stary.

Reagovat
Dan Gubić

Asi máš pravdu, Ryan dopadne relatívne ok. Mason neviem - to vyzerá fakt na velký prú.ser.

Reagovat
Remt

Jestli se nepletu, tak on Ryan těch ženských striskal za život více než jednu ne?

Reagovat
kiwwi

a s kym zahybal tej manzelke svojho brata?

Reagovat
r.mrazik

Škoda, žes poslední dobou nezkusil Google.com

Reagovat
smazaný uživatel

Neznam

Reagovat
pobody's nerfect

Zkus si to vygooglit

Reagovat
norton

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LeonardoUžoa

Ten už si vrzne leda s Fodenem.

Reagovat
Dan Gubić

Tak len 18 rokov za mrežami pre Greenwooda. Za dobré správanie mu to znížia o polovicu. Po 9 rokoch sa môže vrátiť ako kráľ Ronaldo ktorý tiež znásilnil devu v USA a nikomu to nevadí. Mason od 30 do 37 rokov povyhráva Mančestru pár titulov.

Reagovat
Dan Gubić

Tak ako fan LFC nemá rád United, tak sa: postavili pervektne k výpovediam počas pandémie a rezolútne povedali nie- našich zamestnancov ďalej platíme a od štátu nechce nič.

Suprovo sa United postavili aj voči rasizmu a všetkým formám diskriminácie - na čele s Rashfordom.

Dnešné stanovisko United po šokujúcom zistení ohľadom Greenwooda je rovnako nanajvýš transparentné a jasné - "počkáme na oficiálne úrady ako prípad vyriešia ale sme za nulovú toleranciu podobného správania sa." United - v tomto klobúk dolu.

Reagovat
Remt

Souhlas, takto by se měl k těm věcem klub stavět a vyjadřovat

Reagovat
Maximm9

To odkoukali od Tuchela, kdyz odstavili Lukaka za jeho chovani

Reagovat
iamek
Reagovat
Kapřík

Ženu ani květinou neuhodíš.

Reagovat
Diskostu

v dnešnej dobe už aj MMA máš žena vs muž a čim ďalej toho bude viac ...samé ženy to toho chcú iste lebo myslia že nato majú, potom TKO za 30 sec.... samozrejme s tebou súhlasím... ja osobne nechápem prečo sa muži tak stále ponižujú a "behajú" za ženskými.

Reagovat
Salfovic

To fakt v MMA je? Prostě stejnej cirkus jako wrestling.

Reagovat
Maximm9

Mam pocit, ze to jsou nejake eventy v Polsku, kde je uz opravdu taky vsechno mozne

Reagovat
Diskostu

Rusko Polsko zatiaľ len...

Reagovat
Hostal

Je úsměvné, že tu spousta lidí nechápe, proč by někdo dělal něco zlého, když má peníze. To si opravdu myslíte, že někdo, kdo má nutkání zabíjet druhé a líbí se mu to, tak by přestal, pokud by vyhrál v loterii stovky milionů? A takto můžeme pokračovat ve všech trestných činech, včetně toho, proč by někdo kradl, když už má miliony.

Reagovat
Pablos

Tak ono když je ženská mrcha tak dokáže hodně vyprovokovat a cíleně, stupňujícím způsobem dokážou zajít za hranu, že si to ani chlap nedovolí, protože by dostal strašně na držku... ale ženská s tím tak něják počítá, že né a že může úplně všechno, jsou takové typy a jejich dost. Stačí, aby byl trošku labil a udělá co udělal no. Hodná ženská co jí chlap týrá protože je prostě zmrd, ta to nikdy nepřizná jen tak, navíc určitě né formou sociálních sítí, ta se prostě trápí a užírá spíš a ještě si to třeba dává za vinu. Mrcha to vytáhne, protože né, že je z toho psychicky v prdeli a neví co se životem, ale protože je to její triumf. Tím nechci říct, že to tak fakt je, spíš je to moje úvaha jen.

Reagovat
fff

Toto je taky smiech cez slzy u mna.

Reagovat
Pablos

Já ho neobhajuji, jen jsem poznal hodně ženských za svůj život a lidi jsou různé.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon si nebudu s City závidieť nič. Rapechester.

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem audio, normální ho*ado. Respekt fans United, kteří odsuzují jeho chování, i když ho jako hráče a velký talent měli rádi. Upřímně, udělat tohle třeba TAA tak by to pro mě bylo neskutečný zklamání..

Reagovat
Likan7

Milujeme ho, ale tak ruku na srdce, on nevypadá jako zrovna nejbystřejší jedinec a já si ho maloval jako že bude prohánět ty nejvyšší příčky klubových statistik, hm

Reagovat
Likan7

Teda...milujeme ho, ale jestli se tohle potvrdí, tak ať jde za Mendym a Johnsonem klidně.

Reagovat
oli9

Tu ho fakt někdo lituje a omlouvá, ty vole lidi je svepravny, choval se jako totální nula. Tahle hvězdička měla být inspiraci pro děcka, které k němu už teď vzhlížejí?

Reagovat
Likan7

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
JarousFCB

Třeba nezapomněl říct "Ještě jednou cekneš a máš ji" Tím pádem by byl v právu, bo to žádná nevydrží.

Reagovat
Spalovač šancí

Další násilnická legenda MU

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak pokud to je pravda tak ty vole... Škoda ho...

Reagovat
Tomasso9

“Study hard, become doctor, engineer or a teacher. They are the one world needs. Don’t idolize footballer, some of them are pure trash”

- Jose Mourinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele