GRAVESEN OPĚT K BECKHAMOVI?

23.02.2007, 07:50
Aktuality
John Sivabaek, agent dánského internacionála Thomase Gravesena, oznámil, že jeho klient není spokojený s jeho současnou pozicí v Celtiku Glasgow, kde je využíván jen jako náhradník. 30letý hráč by mohl odejít do Los Angeles Galaxy.

Roli náhradníka Dán plnil i v úterním utkání Ligy Mistrů, kdy Celtic v domácím prostředí hostil AC Milán a utkání skončilo bezbrankovou remízou. Thomas přišel na hřiště až v 81. minutě, kdy vystřídal Neilla Lennona. Více si zahrál i typově podobný český hráč Jiří Jarošík, který pobyl na trávníku téměř půl hodiny, když nahradil Kennyho Millera.

Holohlavý dánský záložník přitom má podle svých slov Celtic rád, ale představoval by si svoji roli v týmu jako důležitější. Podle slov agenta Sivabaeka neví, proč je tak málo využíván. "Pro fotbalisty, kteří mají ambice, je velmi obtížné akceptovat tyto věci. Bylo by unáhlené hned vynášet závěry, ale Thomas nechce být stále jen náhradníkem," prohlásil Sivabaek.

Zájem o jeho služby by mohl mít klub z americké Major League Soccer Los Angeles Galaxy, který už před nedávnem podepsal smlouvu s Davidem Beckhamem. Kouč Galaxy Frank Yallop řekl: "Thomas Gravesen by zde byl vítán. Je to velmi dobrý hráč se zkušenostmi na té nejvyšší mezinárodní úrovni. V MLS by mohl být superhvěydou, myslím, že i David Beckham by s ním znovu rád hrál. Pokud není spokojen v Celtiku, je to velká příležitost."

Gravesen hrál s Beckhamem už v Realu Madrid, ve svém prvním půlroce se mu podařilo výrazně vylepšit hru Bílého baletu ve středu hřiště. Poté ale byly jeho výkony o mnoho slabší a nakonec hráč odešel do Celtiku. Ve Skotsku ale mají jeho výkony kolísavé tendence.

Autor: Radek Nosil / sport.scotman.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To ze nehraje a je na stridacce je normalni fotbalový eni....proste v celtiku jsou i lepsi hraci,kteri maji nato aby hrali v zakladni sestave na ukor Thomase...nemel by si stezovat,ale vice se snazit a bojovat o zaklad

Reagovat
HOST*Tavo

Kdyby Gravesena natřeli nažluto, tak vypadá jako ten žlutej šmejd

ze Sin City.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele