Grant: Musíme Ševčenka respektovat

04.12.2007, 18:37
Aktuality
Ukrajinský útočník Andrej Ševčenko se snaží probojovat do základní sestavy Chelsea, anglický fotbal mu však zatím nesvědčí, nenastupuje v základní sestavě a pravidelně usedá na lavičku náhradníků. Přesto podle manažera Avrama Granta svou šanci dostane a zřejmě přijde velmi brzy.

V anglickém tisku se už několikrát vyrojily zvěsti, že Ševčenko opustí londýnský klub a zamíří zpátky do AC Milán. Tyto informace navíc podporuje drtivá většina příznivců "modrého" klubu.

"Každý by ale měl Ševčenka respektovat," míní Grant. "Je to jeden z našich nejlepších útočníků v historii fotbalu. Andrej patří k našemu týmu."

"V tuto chvíli nehraje, ale to neznamená, že už nikdy nebude. Někdy cítím, že nějaký hráč je připraven a jindy naopak, že není," vysvětluje izraelský kouč.

"Když přijdete do velkoklubu a máte tolik dobrých útočníků, pak se stane, že i velká jména v určitou dobu nenastupují. Andrej není v depresi. Můžu soudit hráče podle toho, co mi řeknou nebo vidím na tréninku. Andrej je na tréninku šťastný a trénuje velmi dobře," dodal Grant.

Ukrajinský forvard bude mít příležitost chytit svou šanci za pačesy během afrického šampionátu, na nějž odjedou hned dva útočníci Chelsea – Didier Drogba a Salomon Kalou.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám,že se Scheva chytí,je škoda,že se mu nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že už je pozdě a že už se nechýtí. Snad mě mile překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

mal by s chealsea odist ale velmi rychlo lebo takto si posere celu karieru

Reagovat
M11

celou karieru ne...ale zaver kariery

Reagovat
smazaný uživatel

Tu uz si posral tim, ze sel do Anglie....byl proste moc namysleny, protoze mel asi pocit, ze kdyz ziskal zlaty mic, tak bude hvezda vsude a padl na hubu....mel by jit...zkusit jinou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč odejít? Takový prachy co dostává a šanci dostane! Brzy odejdou Kalou a Drogba a útok bude takový... J. Cole - A. Sheva - F. Malouda ... když se někdo zraní vystřídá ho Pizzaro... Ale jestli příde R10 tak bude zase sedět a zahřívat Grantovi lavičku

Reagovat
Devil

Pral bych mu aby si vystrilel misto v zakladni sestave .

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky

Reagovat
smazaný uživatel

TAKOVY SKVELY HRAC,A SEDI,CHCE TO ZMENU A NEJLEPE DO ITALIE TAM MU TO SEDI JAKO HROM,O SE JESTE CHYTI A VSEM POCHYBOVACUM ZAVRE HUBU,A BUDE TO TEN STARY SEVA

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že v jeho letech se vrátí nebo přiblíží období, kdy byl respektován nejvíce.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nekam odejit tak snad jedine zpet do AC Milan to by mu pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň má Grant zahřívače lavičky Ale šance bude a to hodně brzo

Reagovat
smazaný uživatel

všetci vravia, že urobil chybu keď prestúpil...ale ja vravím že anglická liga je anglická liga a nikto nevie ako sa tam uchytí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uchytí ... Ševa je špičkový hráč ... minulou sezonu měl slabou kvůli tomu že všechny míče letí na Drogbu Teď až odejte budou lítat na něj a to od R10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele