Grant: Lampard zůstane!

17.02.2008, 12:16
Aktuality
Kontrakt opory mužstva Chelsea Franka Lamparda se už pomalu blíží ke svému vypršení a fandové Blues se tak začínají obávat, že jejich oblíbenec v létě z Londýna pláchne. Lodivod londýnského velkoklubu však fanoušky uklidňuje slovy, že je přesvědčen o tom, že Lampard podepíše novou smlouvu.

"Chci ho ve svém klubu a myslím, že zůstane. Nevidím zde žádný jiný možný scénář. Frank dosáhl hranice 100 gólů, možná jich dá 200," pronesl Grant.

Frank Lampard se stal v sobotu teprve osmým hráčem, který dokázal v dresu Chelsea nasázet sto gólů. Takovou hranici pokořil právě díky dvěma gólům, které vsítil v utkání pátého kola FA Cupu proti Huddersfieldu, respektive hned tím prvním. Jeho druhá branka v utkání už načala druhou stovku jeho branek v barvách Chelsea. "Nemyslím si, že hodně záložníků vstřelilo tolik gólů, ale důležité je, že on nejen ví jak dávat góly, ale také jak je připravovat. Je dobrý i v bránění, je to zkrátka velmi dobrý hráč," vysekl poklonu svému svěřenci izraelský lodivod Blues.

Lampard si letos prožil i nepříjemné zranění na začátku sezony, přesto hned po jeho návratu Chelsea ožila a anglický internacionál jí začal táhnout od vítězství k vítězství. Letos zatím nastoupil sice jen k 16 ligovým utkáním, ale vsítil v nich solidních 5 branek. Právě on by měl letos Chelsea dotáhnout alespoň k jedné ze čtyř možných trofejí, i kdyby měl pak po sezoně klub opustit.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (17)

Přidat komentář
One-Real

Je to opora Chelsea ale třeba minulou nebo předminulou sezonu hrál lépe,myslim si že změna by mu neuškodila možná i prospěla.

Reagovat
smazaný uživatel

on neodide

Reagovat
One-Real

asi ne no... ale neuskodilo by mu to

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna ano, je stary

Reagovat
fantomas

stary, dyt mu je třicet, nebo tenhle rok bude

Reagovat
smazaný uživatel

trpíš nějakým komplexem ze stárnutí nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

nie ale 30 rocny hrac sa uz neoplati kupovat podla mna ,to je moj nazor ktory nemusi byt dotozny s vasim takze na mna neutocte

Reagovat
fantomas

my sme se jen tomu zasmáli, citlivý hochu

Reagovat
smazaný uživatel

ja niesom citlivy len ze vy sa tu so mnou hadate bez priciny

Reagovat
fantomas

a dyt to ale neni pravda že je stary...pro založnika je vek 30 let akorát tak nejlepší...je vyzrálej, stále ještě neni pomalej apod!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Chelsea by mu klidně nabídla plat 200 tis. liber týdně, jen aby ji neopustil. Za těch sedm let se z něj stala jedna z největších ikon klubu a takových hráčů neradno se zbavovat.

Změna by mu těžko nepomohla. On v životě prakticky nehrál nikde jinde než v Londýně, těžko říct, co by s ním změna udělala. Myslím, že Seria A či La Liga by byly jen stěží náhradou za jeho rodné město a milovaný klub.

Je to jedna z těch vůdčích osobností Chelsea, která diriguje hru a hecuje spoluhráče...

Reagovat
Devil

Nevim jestli by mu prozpelo nekam prestoupit , ale urcite do Spanelska by to nebylo 3 x rozumny . Myslim ze ani nema duvod opustit Chelsea !

Reagovat
smazaný uživatel

Takový hráč by měl zustat po tak dlouhe době klubu věrný něco jako Totti Maldiny Raul prostě tým by bez něho nebyl to co je musí zustat

Reagovat
Devil

presne

Reagovat
smazaný uživatel

není to žádný odchovanec, nemá žádný důvod na Stamfordu zůstavat......hlavní motiv k odchodu je katalánská manželka a touha zkusit si něco jiného......

Reagovat
One-Real

Mamma mia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele