Goretzka si prodlouží pobyt na marodce, potíže vyřešil operací

12.09.2019, 14:42
Aktuality
Hodně pomalý start do nové sezony má Leon Goretzka. Záložníka mnichovského Bayernu trápí zraněný stehenní sval a čeká ho delší nucená pauza, problém se nakonec rozhodl vyřešit operací, chirurgickému zákroku se podrobil včera a jednalo se o úspěšnou operaci...

Goretzka na úvod sezony nastoupil k Superpoháru s Dortmundem a poté odehrál závěrečné minuty pohárového souboje s Energií Cottbus. Stehno si poranil v polovině srpna a minulý týden se mu bolavé místo ozvalo znovu. Vedle ligových zápasů tak přišel i o reprezentační souboje s Nizozemskem a Severním Irskem.

"Bayernu Mnichov bude nějaký čas chybět Leon Goretzka. Čtyřiadvacetiletý záložník si minulý týden během přípravy německé reprezentace na zápas s Nizozemskem znovu poranil stehenní sval. Následně se ve středu podrobil operaci, během níž mu z bolavého místa byl odstraněn hematom. Operace byla úspěšná," oznámil bavorský celek v oficiálním prohlášení.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
kilobyte

Nikdy nezapomenu, jak se sebou plácnul proti Spartě. Kdyby nebylo českých rozhodčích, tak to byla netrapnější penalta, co jsem kdy viděl.

Reagovat
Heresy
Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rich

Já si tak říkám, že je to škoda, proti Lispku by byl potřeba víc než třeba Thiago, dále Javi vypadl ze sestavy. Takže hádám, že na pozici Javiho nastoupí Kimmich, což je super volba, ale vedle Kimmicha Thiago? Nevím, to snad radši Tolissa. Jinak jsem zvědavý na sobotní zápas proti Lispku, bude to zajímavý souboj.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele