Goretzka se ještě nerozhodl, jako první bude informovat Schalke

02.01.2018, 22:30
Aktuality
Leon Goretzka minimálně pro nejbližší hodiny zůstává hráčem Schalke a to má naději, že svou hvězdu v kádru udrží i pro příští sezonu. Německá média v neděli informovala o fotbalistově rozhodnutí zamířit v létě zdarma do Bayernu Mnichov, to ovšem popřel agent Jörg Neubauer...

Dvaadvacetiletý Goretzka má v Gelsenkirchenu smlouvu jen do konce sezony a to z něho dělá atraktivní cíl pro několik předních evropských klubů. Vedle Bayernu ho sledují i Barcelona, Juventus nebo Liverpool.

"Až bude učiněno rozhodnutí, budeme já a Leon jako první informovat Schalke," reagoval Neubauer na nedělní spekulace tisku.

Goretzka je hráčem Schalke od léta 2013 a příchodu z Bochumi a vestfálský celek dělá vše pro to, aby ho v kádru udržel. Je přitom ochoten udělat z něho nejlépe placeného fotbalistu ve své historii, když mu nabízí nový kontrakt s ročním platem dvanáct milionů eur.

"Leon nás ohledně rozhodnutí odejít neinformoval. Věřím jemu a jeho agentovi, s nímž jsem byl v neděli v kontaktu," přidal svůj pohled na celou situaci sportovní ředitel Schalke Christian Heidel.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (110)

Přidat komentář
Juan Román Riquelme

Pool

Reagovat
Benzema

Kiežby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
h8_sfatto

o dost lepší hráč než Coutinho a ještě by jim 100mega zbylo,kdyby Barcelona zas chtěla utrácet

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Liverpool by byl primo uzasnej jeste k tomu zadarmo, ale je to nemec a bylo by velky prekvapeni ldyby sel nekam jinam nez do Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrástol z neho skvelý záložník a jednoznačne má na to, aby patril ku kľúčovým hráčom aj vo veľkoklube ako Bayern. Vôbec by som sa ale nečudoval, keby podpísal Schalke s nejakou lákavou výkupkou (cca 50 mega). V lete by mohol tak či tak odísť, ale klubu by finančne výrazne pomohol. Ak pôjde zadarmo, bude to pre Schalke fatálna strata... Bayern by naopak mohol po Lewowi získať opäť zadarmo ďalšieho hráča astronomickej hodnoty.

Reagovat
vladino10

to s tou vykupkou..

Reagovat
tuny

Proč by to dělal? Když půjde zadarmo, tak kupující klub mu místo 50 může dát pořádný podpisový bonus. Navíc sice by tím pomohl S04, ale zase na druhou stranu by tím pumpnul o prachy svého nového chlebodárce...

Reagovat
smazaný uživatel

Podpisový bonus by dostal aj od Schalke, ďalší potom pri prípadnom prestupe, navyše by mohol ešte pár mesiacov poberať tú raketu, čo mu v Gelsenkirchene núkajú. Z finančného hľadiska by ho to nijak nepoznamenalo, akurát by pomohol klubu, ktorý ho dostal na najvyššiu úroveň a ku ktorému ma nejaký vzťah. To, že by za neho musel budúci zamestnávateľ zaplatiť, môže byť jemu osobne úplne jedno, naopak, ešte by sa vďaka tomu mohla posilniť jeho pozícia, keďže hráči, ktorí prichádzajú do klubu za nejakú vyššiu čiastku sú vnímaní trochu ináč, ako keď príde zadarmo...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
andycek1

Do Juve s ním aj s Emre Canem zadarmo

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Rich

Jestli odejde Vidal za částku tak 30 mega a přijde do Bayernu tenhle hráč a zadarmo, bude to kauf, stejně jako tomu bylo s Lewou.

Doufám, že si pořádně popláčou anglické týmy.

Jinak

Reagovat
avicii

favorit je ten Bayern ale snad prekvapi a pride k nam

Reagovat
papanegra

Kéž by do LFC, byla by to skvělá posila do zálohy, což potřebujem

Snad zas zahraje Klopp effect

Reagovat
Juan Román Riquelme

Taky by se mi libil Maxi Arnold

Reagovat
blackhawk88

tam je vacsia pravdepodobnost, ze zahraje (podla mna aj zahral) Gerland effect

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mohl by aspoň podepsat smlouvu s výkupkou aspoň těch 30,aby Schalke něco mělo, hlavně by si to zasloužilo, takhle půjde on i Mayer zadarmo. Když už mluvíme o Schalke, Tadesco jedno z největších překvapení letošní sezóny pro mě

Reagovat
Juan Román Riquelme

Coutinho do Barcy za 150 mega a do Poolu duo zo S04, Mayer a Goretzka.

Reagovat
ttopi

A co když podepíše a pak o něj všichni ztratí zájem? (zraní se, prudký pokles formy,...).

Je to sice málo pravděpodobné, ale hráč chce mít svojí jistotu.

Navíc o jeho osudu se musí rozhodnout už teď. Pokud ho Schalke neprodá, dost tím riskuje, že odejde zadarmo. A pokud podepíše, je v zájmu Goretzky, aby výkupka byla nastavena tak, aby mohl v létě odejít ven.To vše tedy píšu s předpokladem, že ven jít chce. Takový ty řeči, co se vždycky objeví, že hráč je spokojený a nikam se nechystí, to je jen loajalita a jistota u současného zaměstnavatele.

Já si tipnu, že odejde už teď. Možná ho někdo koupí s podmínkou, že sezonu dohraje v Schalke.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool by ho znicil.

Reagovat
Bandita_Harry

Asi ako Salaha

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej nech zostane v Schalke ako ísť do Liverpoolu.

Reagovat
Bandita_Harry

Ake vidis vyhody ?

Reagovat
Uwe háže buly

Muže hrát v domácím klubu krátce před ME.

Reagovat
Bandita_Harry

wow

Reagovat
Uwe háže buly

Tak nemusí mu taková velká změna hnedka sednout a kvuli tomu muže přijít o ME nebo tam jet jen jako náhradník, to je podle mě dost vážný důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Už měsíc se snažil přemýšlet furt nad jednou věcí a nedá mi to... Sere mě na jedna věc u Disney... Kdo je Generál Snoke?! Odkud se vzal?? Jedině co vím, že v 7 a 8, že se najednou objevil nějaký mocný sith, ale nějaké vysvětlení co je zač?!

Reagovat
smazaný uživatel

Já po sedmičce koukal na desítky hodin teorií o něm a udělaj tohle :( Tak podle konce nějakej potomek Darth Maula?

Reagovat
smazaný uživatel

7 a 8 jsou soucasti trilogie, coz znamena co? Ze bude jeste jeden dil. Takze nejaky vysvetleni co je zac muze prijit az v devitce.

Reagovat
r.mrazik

je mozny,ze zadne nebude...Palpatin taky nebyl vysvetleny ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Palpatine svuj origin vystvetlil ve tretim dile jak jsou s Anakinem na nejakym tom predstaveni. On to teda podal jako nejakou historku o Darth Plagueisovi a jeho ucni, ale bylo uplne jasny, ze mluvi o sobe (on byl ten ucen).

Reagovat
r.mrazik

dobre ty

ja nekde cetl,ze snoke to mel vysvetlit kdyz za nim prisla Rey,ale reziser to vyhodil,protoze se mu to do dane sceny nehodilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem slyšel teorii, že Snoke má tu jizvu od meče Palpatina ale že Darth Plagius ve skutečnosti nikdy neumrel a začal si říkat Snoke

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, někde jsem četl že Palpatin měl na stole postavičku Snokea

Reagovat
Rarášek

Nejvíc mi dává smysl právě tohle, že je to prostě Plagueis.

Reagovat
ttopi

Hlavně ať nechodí do Bayernu. Mám dlouhodobě averzi na to, jak Bayern skupuje Německou reprezentaci (podobně jako u nás dříve Sparta).

Ale hráč je to moc zajímavý, o tom žádná

Reagovat
Rich

Tak kupují německé hráče, protože Bayern světe div se je německý tým. Přijde do Bayernu,

Kam jinam by měl jít? Do Anglie? Co by tam dělal? Když anglickým týmům se dlouhodobě nedaří v lize mistrů a zrovna mají o něj zájem týmy, které nejsou ani moc úspěšné v lize. Proč by měl jít do Barcy nebo Juventusu? Ani v jednom případě by nehrál v základu a akorát by ho zničili.

Reagovat
ttopi

Nevím, jak si dospěl k závěru, že by nehrál v základu. Pokud by takto přemýšlel, byl by málo ambiciózní a nemusel by přestupovat nikam a mít jistotu v Schalke. Takhle kdyby přemýšlel každej... On na to kvalitu má.

No, snad půjde spíš ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Neargumentuj tady věcma, co se mu nehodí do krámu. Prostě by tam nehrál. tečka. Mistr promluvil, zatleskat a doufat, že si konečně nějakou tu holku najde a přestane být takovej emouš

Reagovat
Spalovač šancí

Takže v Juve by v základu nehrál, ale v Bayernu jo?

Reagovat
ttopi

To mě taky hned napadlo, že si trochu protiřečí, ale jelikož je fanoušek Bayernu, očekávám nějaký ohraný protiargument. Něco ve smyslu, že by zůstal v lize, kde je zvyklý, nebo tak něco

Reagovat
smazaný uživatel

"V Německu dostane jako Němec víc šancí, když se mu nepovede začátek"

Reagovat
ttopi

Tak nějak

Reagovat
Uwe háže buly

Což je pravda.

Reagovat
Rich

A v Juventusu by hrál jo? Vždyť na jeho pozici hraje Khedira, Matuidi, Pjanič, Sturaro v Juventusu. Pak má přijít ještě Emre Can a ještě teď přišel nový hráč na jméno si nevzpomenu. Jaký má smysl jít do tak obsazeného týmu, tedy na pozicích? Základ by tam neměl!

Reagovat
Bandita_Harry

Ten chlapec je cista schyza

Reagovat
vladino10

A potrebujeme teda hráča ktorý by nehral základ nikde inde iba u nás?

Reagovat
Rich

Záleží hodně na tom, zdali přijde trenér, který pochází z Německa, pokud ano, tak si myslím, že Vidal odejde, samozřejmě Sancheze Bayern prodá, Thiago netuším, co se s ním stane, ale podle mě se ho Barcelona pokusí přivést zpět.

Pokud Goretzka přestoupí do Bayernu, tak bude hrát základ. Navíc já prostě nepochopím, proč by měl jít třeba do Liverpoolu, když ten tým prostě v posledních letech nic nehraje. Proč by právě tam měl jí?

Reagovat
Contraguy

Souhlas. Conte by rád Vidala, Sanches se vůbec neuchytil (ideálně kdyby mu sedla někde druhá část sezóny, aby ho vzali do týmu na MS, a tam zas něco zahrál, aby se neprodal s velkou ztrátou) a pokud by přišla Barca a zacinkala měšcem, že by ráda Thiaga, tak by to taky nebylo špatný. Sice je to velice dobrej hráč a sympaťák, ale jednak bohužel ta frekvence zranění a pak také přišel odolnější James za solidní cenu a s dobrým marketingovým potenciálem a navíc má další plus, že se dokáže zapojit do defenzivní činnosti (když vzpomenu na zápasy, kde Thiago na vlastní půlce jde ledabyle do důležitých soubojů či vypouští taktický fauly a pak to jde hasit žlutej Vidal ). Goretzka je do Bayernu ideální volba. Navíc i Nationalelf z toho může zase dobře těžit. Opět by tu byla sehraná kostra Bayernu doplněná o další skvělé hráče z jiných klubů.

Reagovat
Jardman

Souhlasím, až na Thiaga.

Reagovat
vladino10

"Proč by měl jít do Barcy nebo Juventusu? Ani v jednom případě by nehrál v základu a akorát by ho zničili. "

Ja som reagoval skôr na toto- ak by teda Leon podľa teba nemal na základ v Barcelone alebo v juve, tak prečo by mal chodiť k nám?

Okrem toho, nič v zlom, ale v Barcelone je iniesta už v peknom veku, na rakitica všetci nadávajú, osobne si nemyslím, že by tam šancu nedostal..

Ja som za to nech goretzka príde do bayernu, ale ten argument je si myslím dosť odveci..

Šancu by dostal všade, keď máš raz mladý talent tak tú šancu dostane nech je aj z mongolska, akurát nie vždy to vyjde (viď sanches alebo gotze)..

Reagovat
Jeňa

Snad Liverpool zapláče. Klopp už by měl s tím vykupováním BL přestat

Reagovat
Bayern +

Nikde mu nebude lepšie ako v nemeckom klube. A bol by riadne hlúpy ak by si vybral Liverpool namiesto Bayernu keď má na to hrávať základ aj tam aj tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke je taky německý klub

Reagovat
Bayern +

Len či tam niečo vyhrá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tos nepsal

Reagovat
Jardman

Asi stejná pravděpodobnost jako v Liverpoolu.

Reagovat
tomasinho

To má, ale šance hrát pravidelný základ je přeci jen větší v Liverpoolu. Teď záleží, co chce on, jestli prostě logicky jít do nejlepšího německého klubu, navíc fakt top top světového klubu, nebo jestli chce zkusit něco jiného, jinou ligu. Favorizuju pořád Bayern, ale ještě jsem se naděje nevzdal

Reagovat
Bayern +

Ako ok, stále lepšie LFC akoby mal ísť v jeho veku do Manchesterov. Plus máte Kloppa a aj tá šanca presadenia sa do úplnej topky je vyššia.

Ja som to skôr myslel tak, že keby porovnávame top kluby Bayern a napr. City, tak by sa u nás dočkal ďaleko ohľaduplnejšieho zaobchádzania, hlavne teda kvôli tomu, že je to Nemec.

A ešte by som im so zľavou predal Renata

Reagovat
tomasinho

Jo, to samozřejmě. Ale přeci jen ta konkurence je i u vás hodně velká, musel by někdo z kola ven. U nás by to bylo snazší se prosadit, ale naprosto ho pochopím, když půjde do Bayernu. Domácí velegigant, naprostá evropská špička, což LFC není.

Reagovat
Jardman

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by som nepovedal, že v Bayerne by to mal nejak výrazne ťažšie. Na jeho pozícii je Vidal, ktorý je dosť možno na odchode, sklenený Thiago a Tolisso, čo nie sú hráči, cez ktorých by si mal problém kopnúť. Navyše, Leon dokáže hrať aj vyššie. V Liverpoole bude na jeho pozícii Keita, Henderson a Wijnaldum a na podobných miestach hrajú aj Ox, Lallana a Milner. Podľa mňa porovnateľná konkurencia s tým, že v Bayerne by mal zaručené trofeje a minimálne rovnaký plat, navyše pozná ligu a bol by doma. Ak by o neho stálo trebárs City a Barcelona a dostal by ponuky od Bayernu a týchto dvoch, tak by to mal Bayern ťažké, ale Liverpool by skutočne nemal byť pre Bayern reálna hrozba, zatiaľ...

Reagovat
tomasinho

Jediná konkurence pro něj by byl Keita a není vyloučené, že by nemohli hrát spolu. Wijnaldum byl vždycky spíše lavičkový hráč, jen se čekalo, kdy přijde lepší hráč, aby on mohl být tím do rotace. Ani leto nemá jasný základ. Henderson hraje výhradně DM, ten taky není konkurence, Lallana a Ox jsou zase hráči hrající výš, v trojčlenné záloze nejvýš/křídlo, nemyslím, že by to byl až takový problém, kvalitou je převýší asi všechny. A není to podmíněné žádným odchodem.

Co když se Vidal neprodá, co pak? Ta konkurence tam bude rázem větší. Já jsem psal, že naprosto pochopím Bayern, je to pro něj logická volba docela, ze všech asi nejlepší. Ake kdyby chtěl zkusit něco jiného, případně si zahrát pod Kloppem, šanci bychom měli. Kdo ví, co on vlastně chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to beriem tak, že v Kloppovom systéme by hral len na jednom z tých troch miest v zálohe, kde jedno miesto by už bolo obsadené Keitom, druhé zase defenzívnejším hráčom (Henderson) a na ten tretí flek najofenzívnejšieho hráča v zálohe by stále bol Lallana či Ox, ktorých má Klopp rád, určite si nemyslím, žeby mal Goretzka po príchode do LFC jasné miesto v základe. Zase, taký top hráč to ešte nie je, aby hneď vytlačil Lallanu. Samozrejme, kvalitu má a časom by sa mohol stať lídrom tímu, ale to isté by sa od neho očakávalo aj v Bayerne, kde by fanúšikovia určite videli radšej jeho, ako Vidala či Tolissa. Ja Liverpoolu prajem, takže by mi jeho prípadný prestup tam vôbec nevadil, ale ja ho vidím už dosť dlhý čas v Bayerne a čakám, že tam nakoniec aj skončí. A tiež si myslím, že Liverpoolu by viac pomohla kúpa nejakého top DM ako Goretzku, keďže to je achilová päta tímu už roky...

Reagovat
tomasinho

To souhlasím, nám by se víc hodil takový Weigl třeba. Ale Ox je spíše lavičkový hráč a lepiš i teď, žádný oblíbenec neob hráč základu. Lallana půl rok nehrál, kdo ví, jak na tom bude, taky to není nikdo, kdo by měl být brán za nějakého úplně klíčového muže. Ale chyběl, je to dobrý hráč, ale ne nic top taky.

Reagovat
Bandita_Harry

Chod mu to povedat on o tom chudak chlapec asi nevie a znici si zivot tym ze bude hrat zaklad v Liverpoole

Reagovat
Bayern +

Pre každého Nemca je najväčší vrchol Bayern a inak to nebude ani u Goretzku, kľudne sa ozvi v lete...

Krásne to naposledy ukázal Hummels, ktorý dva roky motal s Barcelonou a Manchestermi a nakoniec sa aj tak vrátil tam, kde ho ako mladého odsunuli na vedľajšiu kolaj.

Reagovat
Bandita_Harry

V tomto sa nehádam má 22 a chce vraj skusit zahranicie moze hrat kludne par rokov v anglicku a potom ist do Bayernu. LFC mu ma co ponuknut

Reagovat
vladino10

"moze hrat kludne par rokov v anglicku a potom ist do Bayernu."

Asi ako coutinho s Barcelonou, určite ho Liverpool len tak pusti (čo samozrejme liverpoolu nemám za zle, iba sa čudujem tej logike v tej vete, píšeš to ako keby bolo zobrat hráča liverpoolu malina, resp ako keby bol Liverpool provincny klub)..

Keď raz Liverpool uchmatne šikovného hráča, tak snáď nie sú takí blbi, aby bol potom jeho odchod jednoduchý "však neskôr pôjde do bayernu"..

Reagovat
Rudnevs

+ načo by chodil do Liverpoolu a potom do Bayernu, keď má na to, aby šiel rovno do Bayernu...

Reagovat
vladino10

celkovo kluby z Premier League podľa mňa nie sú vhodnou prestupnou stanicou- sú tam obrovské prachy a Bayern ani iný klub (možno okrem tých ropných) nemá liverpoolu čo ponúknuť ak chce kúpiť ich hráča..ísť do liverpoolu s tým, že chceš potom ísť do bayernu by bolo maximálne hlupe- ak by sa Leon neuchytil, tak by ho už Bayern zrejme nechcel a ak by sa uchytil tak by bol drahý jak prasa- a kľudne by sa mohlo stať, že by to Bayern vyplatiť nechcel..

Ak by šiel teraz do liverpoolu, tak vsadim aj trenky na to, že do bayernu by sa už nedostal..schalke je zase kvalitný klub v kvalitnej lige, medzi nimi a bayernom už netreba nejaký "medzistupen"..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bandita_Harry

prosim ta vzdy sa da prestupit,ale ked na zaciatku prestupaku povies ze nikam nechces a chces byt v LFC a ine ta nezaujima a potom den pred prvym kolom das ziadost o prestup tak to sa potom prestupuje tazko a som rad ze mu to nevyslo a jednoducho ,ked dostane zmluvu Goretzka na 4-5 rokov pri konci zmluvy bude mat nejakych 27 rokov a ak naplni potencial bude to hrac zakladnej zostavy nemeckej repre a bude oneho zaujem aj v Bayerne to sa neboj a hraci pred koncom zmluvy az take prachy nestoja Nehovorim ze to takto bude ale nemylsim si ze preto ze teraz prestupi do Liverpoolu si uz nikdy nemoze kopnut za Bayern...

Reagovat
smazaný uživatel

Na takých 80% podľa mňa skončí u nás.Sme jeden z najlepších klubov na svete,okrem toho nemecký a je u nás dosť jeho blízkych priateľov z repre(najmä Süle a Kimmich).Je tu aj Tiger Gerland ktorý nemusí nejak extra presviedčať Leona a jeho otca,stačí keď povie ako to u nás chodí a aké pozitíva prestup k nám prináša.Či už Vidal odíde alebo nie je jedno,Goretzka má na to hrať u nás základ...Bolo by fajn ale začať riešiť krídla nie zálohu

Reagovat
Rich

Křídla se budou řešit v létě. Začínají se objevovat zajímavá jména v tom kdo by mohl přijít. Mimo jiné se mluví i o Lemarovi z Monaka, pak samozřejmě je na seznamu i Thauvin, Carrasco nebo Malcom. Plus vrátí se nám Gnabry.

Reagovat
Jardman

Taky jsem čítal o Baylim z Bayeru

Reagovat
Bandita_Harry

To je uplna zver

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by si k nám chcel ty?Mne sa zo spomínaných asi najviac pozdáva ten Carrasco s Lemarom,Malcom by tiež nemusel byť zlá voľba,pripomína mi mladého Robbena,ale môže to byť rovnaký prípad ako Douglas Costa.To isté aj Bailey...Radšej by som bol za Európana....A čo ten Draxler??O ňom sa už nehovorí?

Reagovat
Rich

No já jsem spokojený, že Gnabry přijde z hostování, je načase, aby začal hrát za Bayern a postupně být dáván víc a víc do základní sestavy. No nejradši bych bral nějakého Němce, ale v současné době, nikdo takový není, kromě Draxlera. Upřímně Draxler by nebyl špatný je to Němec, ale... Prostě ty jeho výkony jsou dost nestálé. Navíc docela dost utichlo o něm v rozhovorech, patrně taky kvůli tomu, že se o něj přirozeně zajímají týmy z Anglie.

Jinak z tohohle výběru bych bral rozhodně Lemara, je to rychlý kombinační hráč a hlavně má výborný dribling. Navíc v týmu má Bayern Comana a Tolissa, který by mu pomohli se začlenit. Akorát Monako ho nepustí za míň, jak 100 mega, což je fakt velká částka. Rozhodně po něm bych vzal tedy Thauvina, taky je to francouz a co dovede, je dost dobrý. Koho určitě nechci je Carrasco, ten hráč se mi po všech stránkách nelibí.

Jinak Bayern údajně je i ve hře o Griezmanna.

Reagovat
blackhawk88

Griezmann nerealny a Carrasca tiez by som nerad videl v Mnichove

Reagovat
Rich

Tak Griezmann má výstupní klauzuli v hodnotě 100 mega a Uli Honess před časem hovořil, že Bayern plánuje koupit posilu, která bude stát takovouhle částku, tedy spíše to naznačil.

Reagovat
vladino10

Presne ako hovorí rich, uli mal nejaké vyjadrenie, že vzhľadom na aktuálnu situáciu nemáme problém urobiť veľký prestup, nech držíme krok s konkurenciou..

Reagovat
blackhawk88

to viem, ze peniaze su a pribudnu aj za Costu, tak uz len dufat, ze tie peniaze vyhodia za Griezmanna ako Carrasca, len Uli sa raz vyjadruje, ze take peniaze za 1 hraca nedaju a potom taka zmena nazoru ... podla mna uz niekedy nevie co rozprava

Reagovat
bayern987

Draxler je nejlepší možná volba, z výše zmíněných je podle mě nejlepší a navíc je to Němec.

Reagovat
blackhawk88

Draxlera a Lemara (toho chcem uz 2 roky v Bayerne) treba dotiahnut

Reagovat
bayern987

Já toho Lemara viděl jen párkrát takže u něho nevím no...

Reagovat
Rich

Koukni se na zápasy Monaca, to co Lemar předvádí v každém zápasu je neskutečné, navíc je hodně rychlý s kombinací Coman a Lemar by Bayern pouštěl a naháněl hrůzu. Já si ho v Bayerně přeju už taky minimálně druhý rok, tak doufám, že starý hráči skončí.

Problém je, že anglické týmy ho chtějí, např. Liverpool a taky Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu,ale mám pocit že ak by mal odísť z PSG tak pôjde radšej do PL(Pool,Arsenal) než k nám.A čo hovoríš na Brandta?Mladý,perspektívny ofenzívny univerzál,tiež máva výkyvy vo forme,ale každý zápas bojuje za tím aj keď sa nedarí.Tak ma napadol,tiež Nemec,mladý,rýchly....Ale Lemar je lepší,bohužiaľ aj drahší

Reagovat
Rich

On tedy Draxler než šel do PSG, tak několikrát před tím naznačoval, že by chtěl hrát za Bayern, ale v tuhle chvíli si myslím, že půjde do Anglie, dost možná do Arsenálu nebo Liverpoolu.

Brandt podle mě na Bayern nemá, má až moc časté výkyvy ve formě, navíc některé zápasy skoro vůbec není vidět. Navíc by hrál na pozici Comana a já si přeji, aby Coman hrál v základu nebo alespoň ob zápas.

Reagovat
Seydou Doumbia

S těchto na tom asi ten Malcom vyjde nejlépe. Thauvin nic moc charaktér a u Carrasca těžké říct. Každopádně bych radši viděl G.Martinse, I.Williamse nebo Promese.

Reagovat
Rich

Malcom a nebo ten Lemar no. Z toho, co jsi tady jmenoval, tak mi z nich přijde nejlepší I. Williams, ale podle mě do Bayernu nepřijde. Proč nemá Thauvin charakter podle tebe?

Reagovat
Seydou Doumbia

Sledoval jsem ho na na šampionátu dvacetiletých jak brali zlato pak i v OM nebo NUFC a nikdy mi nepřišel jako hráč s dobrým charaktérem. Takové namachrované dítě myslím si že by se do Bayernu nehodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pryč. Směr anglie.

Reagovat
LeonardoUžoa

100% veme Bayern. Ty trenerske manýry už skončily a přijde tam někdo domácí, kterej si to tam dá do pořádku.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Rudnevs

OT: Ruben Jenssen by sa mohol vrátiť do Lauternu - dnes už vraj bol v kancelárii FCK.

To by bola dobrá posila!!!

Reagovat
bayern987

Darmstadt s okamžitou platností opustil Hamit Altintop. Bývalý turecký reprezentant se k tomuto kroku uchýlil vinou osobních důvodů. (kicker.de)

To plánuje něco s Halilem? Jinak si to neumím vysvětlit protože nevynechal skoro žádný zápas.

Reagovat
Contraguy

Prej si otevřou stánek s kebabem.

Reagovat
Jardman

V Brně?

Reagovat
Contraguy

Řekl bych spíš, že v Německu, aby mohli v rámci sdružování rodin přizvat bratrance (kdo ví, jestli tam už nejsou).

Reagovat
Rudnevs

To si otvoril Podolski v Kölne.

Po obchode s oblečením ‘Strassenkicker’, pivovare ‘Zum Prinzen’ a zmrzlinárni ‘Ice Cream United’ je už štvrtá pobočka v uliciach Kölna prepojená s Podolskim.

Reagovat
Contraguy

Oni mají ve hře zatím jen nějaké pracovní názvy.

'Halil und Hamit Kebab', ale to jim připadá moc dlouhý.

Takže by to zkrátili na 'HalHam Kebab', ale tam jim zase vadí, že by to mohlo evokovat u souvěrců slova Halal a Ham, což nejde příliš dohromady.

Tak to zkusili zkrátit ještě víc na 'HaHa Kebab', ale nechtějí být pro smích.

Tak přišlo další zkrácení na 'HH Kebab', ale to má prý stejný efekt.

A pak tu je to, že by H nahradili 8, jakože písmeno H je osmé v abecedě, na '88 Kebab' nebo 'Kebab 88'.

Reagovat
Rudnevs

No hrozne vtipné... V skutočnosti Hamit odchádza s rodinou do Turecka.

Reagovat
Contraguy

Jinak za info a pro Poldiho, že takhle diverzifikuje své portfolio aktiv.

Reagovat
db18

...a to je ten kebab, který Großkreutzovi nechutnal?

Reagovat
smazaný uživatel

A co Meyer? V létě by mu taky měla končit smlouva...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele