Goretzka prodloužil s Bayernem Mnichov do roku 2026

13.09.2021, 17:39
Aktuality
Bayern Mnichov si pojistil další oporu Leona Goretzku. Šestadvacetiletý záložník, jemuž měla původní smlouva vypršet po sezoně, podepsal nový kontrakt do roku 2026...

Odchovanec Bochumi se k úřadujícímu německému šampionovi přestěhoval v roce 2018 ze Schalke a během té doby pomohl k zisku tří titulů nebo triumfu v Lize mistrů.

Další úspěchy by měly následovat, neboť Goretka po dlouhém vyjednávání podepsal novou pětiletou smlouvu. Urostlý záložník napodobil Joshuu Kimmicha, s nímž po boku nastupuje v Bayernu Mnichov i v reprezentaci.

Goretzka za mnichovský celek odehrál 117 soutěžních zápasů s bilancí 25 gólů a 26 asistencí. Ještě do konce září by si mohl připsat 200. bundesligový start.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
Heresy

parada

Reagovat
Rich

Kimmich i Goretzka prodloužili, super zpráva.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
p-e-t-k-o

Reagovat
Witcher

Ten dopadl

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
Bandita_Harry

Celkom dobre dopadol

Reagovat
Bastaron

jn měl radši zůstat v Schalke mohl hrát krásnou 2. ligu

Reagovat
Nickname 9

Skvěle

Reagovat
bayern987

Reagovat
Müllered

Reagovat
db18

Reagovat
Bakary3

117 Z - 25 G + 26 A, dost pěkný čísla na spíš zataženýho záložníka.

Reagovat
stas87

OT:

https://www.kicktipp.de/efcl2122/

Tipovacka na CL, kto ma zaujem nech sa prihlasi...bonusove otazky su, kto bude mat najlepsieho strelca, kto bude v semifinale a vitazi skupin.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele