Gladbach se dohodl s Guingampem na přestupu Thurama

22.07.2019, 16:35
Aktuality
Marcus Thuram se vydává do Německa. Na příchodu talentovaného křídelníka Guingampu se podle očekávání dohodla Borussia Mönchengladbach, která zaplatila devět milionů eur...

Syn francouzského mistra světa a Evropy Liliana je odchovancem Sochaux, kde poprvé nakoukl mezi profesionály, aby se před dvěma lety přestěhoval do prvoligového Guingampu.

Thuram se chvíli po svém příchodu zařadil do základní sestavy a hlavně v předchozí sezóně byl hodně platný - Guingampu pomohl devíti ligovými góly - přesto sestoupil do Ligue 2.

Tu však Thuram hrát nebude, neboť přestoupil do Borussie Mönchengladbach, kde podepsal kontrakt do roku 2023. "Jsme rádi, že jsme mohli podepsat Marcuse. Je to rychlý a urostlý hráč, který se ideálně hodí do našeho stylu hry," řekl k posile sportovní ředitel Max Eberl.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
Uwe háže buly

Trošku Bolt

Reagovat
Seydou Doumbia

Skvělý hráč za tu cenu to ani nemůže být provar. Na to v jakých patáliích bylo EAG tak hrál nadstandardně. Snad se mu povede minimálně tak dobře jako Pleovi. Levná náhrada za T.Hazarda.

Reagovat
salami

A hrava fakt jenom kridlo nebo i na hrotu? Postavou vypada spis na hrotaka.

Reagovat
Seydou Doumbia

Primární pozice je levá strana, ale v některých zápasech nastupoval i coby hrotový útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorilo sa o nom nahodou v suvislosti s Arsenalom?

Uplne smiesna cena podla mna,vsa jasne,radsej Zahu za 80...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
LeonardoUžoa

1997. Tak určitě

Reagovat
twelwer

Dalsi dement. Hej Lilian po veceroch ked dostudoval takticke pokyny prepisoval jeho rodny list. Len aby mohol nicit o 5 rokov mladsie deti na treningu

Reagovat
smazaný uživatel

I proti lepším týmům v L1 byl hodně vidět. Vybornej nákup

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se prosadí, aby na něj mohl být táta hrdý

Fotka ještě malého Marcuse: https://media.gettyimages.com/photos/lilian-sandra-and-marcus-thuram-pose-for-a-photo-picture-id1024854460

Reagovat
Rudnevs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele