Gladbach bojuje o poháry, kouč Hecking byl odměněn novou smlouvou

23.11.2018, 22:39
Aktuality
Borussia Mönchengladbach má letošní sezonu skvěle rozehranou a v dalších týdnech a měsících by jí mohl pomoci fakt, že se výhradně na svou práci bude moci koncentrovat trenér Dieter Hecking. Ten měl kontrakt jen do konce června, během reprezentační pauzy ale jednal s vedením a výsledkem je prodloužení spolupráce o dalších dvanáct měsíců...

"V Borussii jsem už skoro dva roky a mohu říct, že v Gladbachu se cítím velmi pohodlně. To, jaká důvěra panuje mezi mnou a klubem, navíc skvěle dokládá fakt, jak klidně jsme se dohodli na nové smlouvě. Práce se všemi členy klubu mě baví a cítím, že společně toho můžeme dokázat ještě více," prohlásil Hecking po podpisu kontraktu.

54letý Hecking za sebou má angažmá v Hannoveru, Norimberku nebo Wolfsburgu a do Gladbachu se stěhoval předloni těsně před Vánocemi. Jeho bilance s týmem je pozitivní, na svém kontě má 28 bundesligových výher, 15 remíz a 20 porážek. V letošní sezoně míří Hříbata hodně vysoko, v jedenácti zápasech posbírala 23 bodů a v tabulce jsou na druhém místě.

"V létě jsme si rozebrali loňskou sezonu a v tuto chvíli byli velice otevřeni možnému prodloužení smlouvy. Současný sportovní vývoj je velice pozitivní a výsledky jsou velmi úzce spojeny s osobou Dietera Heckinga. Těší nás, že do dalších bojů půjdeme společně s ním a jeho týmem," zdůvodnil prodloužení smlouvy sportovní ředitel Max Eberl.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda je základný kameň úspechu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele