Giovani na odchod z Barcelony nemyslí

27.03.2008, 17:38
Aktuality
Giovani dos Santos nemá jisté místo v týmu Barcelony a zájem o něho má například manažer Manchesteru City Sven-Göran Eriksson, ani to ale mladého útočníka zřejmě nepřiměje ke změně zaměstnavatele. Mexický reprezentant se chce prosadit na Nou Campu a odchod z Katalánska mu na mysl vůbec nepřišel...

"Nemohu uniknout spekulacím o odchodu do Premier League nebo nějaké jiné ligy. Prostě žiju v současnosti. Jsem zde, chci zde zůstat i v příští sezoně a pokud to bude možné, ještě několik let poté. Myšlenka opustit Barcelonu mi nikdy nevstoupila do hlavy," prohlásil Giovani dos Santos.

18letý Mexičan v Barceloně bojuje s velkou konkurencí v útoku a také se zraněním. V současné době ho trápí kotník a už v tuto chvíli je jisté, že ho nemine operace. Tu ale odložil až na konec sezony.

"Mluvil jsem s doktory, trenérem a vedením a dohodli jsme se, že nyní to vše vyřeší injekce. Už jsem dostal tři, můj stav se po nich zlepšuje a od lékařů mám zelenou. Rozhodnutí je podle mého názoru správné jak pro mě, tak i pro tým. Až skončí sezona, půjdu na operaci, ale velice mě těší důvěra, jakou ve mě klub má," řekl dále Giovani.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hostování by dle mě bylo nejlepší. Je mu 18 a nemá cenu ho zatracovat. Zároveň je však jasné, že v současnosti pro něj není místo.

Reagovat
smazaný uživatel

presne,na to ze mu je teprve 18 let hraje hodne dobre.pristi rok by ho meli poslat do mensiho klubu ve spanelsku a pak by se uz mel prosazovat.prodavat ho je podle me velka blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, za chvíli důvěra nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu si pomoct, ale vn vypadá jak dvanáctiletý děcko . . .

Reagovat
Shevchenko

Pravda

Reagovat
sajty

to je pravda,ale kopat do mice umi .hostovani je nejlepsi volba,v soucasnosti se v barce prosadit proste nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm ale hraje mega dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli má na to se prosadit do základu někdy.... ale i já se mužu mýlit

Reagovat
smazaný uživatel

matějovský má větší šanci se prosadit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no sa mu cudujem .... v barcelone sa presadi tak o 5 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrej útočník ale v Barcoleně je velý přetlak na každé pozici, jak tady už bylo řečeno hostovní by byl nejlepší krok pro jeho kariéru.. Když někam přestoupí bude víc hrát s tím příde víc zkušeností ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele