Gilberto se upsal Panathinaikosu na tři roky

17.07.2008, 21:43
Aktuality
Brazilský záložník Gilberto přestoupil z Arsenalu do Panathinaikosu. Podle řeckých médií jednatřicetiletý Brazilec podepsal s aténským klubem tříletou smlouvu, která z něj udělala nejlépe placeného fotbalistu v Řecku. Arsenal za něho dostal něco přes milión eur.

"Panathinaikos je nová kapitola mého života a já věřím, že ta nejúspěšnější," citovala agentura Reuters Gilberta, kterého dnes na letišti v Aténách přivítaly dvě tisícovky fanoušků. "Nemám slov. Musím jim za tak vřelé přijetí poděkovat. Odvděčím se stoprocentními výkony," dodal.

Gilberto dnes úspěšně absolvoval lékařskou prohlídku a poté podepsal tříletou smlouvu. Tak je podle řeckých médií tou nejlukrativnější v celé lize. Brazilský záložník si údajně ročně vydělá tři miliony eur. Přestupní částka nebyla zveřejněna, mělo by se jednat o jeden a čtvrt milionu eur.

Arsenal ztratil 31letého hráče po šesti letech, Gilberto přišel do Londýna v roce 2002 z Atletika Mineiro a nastoupil celkem ke 244 zápasům v dresu Gunners. V sezóně 2003/2004 přispěl k proplutí sezónou Premier League bez jediné porážky. Gilberto má na kontě 65 startů za brazilskou reprezentaci, je mistrem světa z roku 2002.

Autor: Radim Šantrůček / ČTK;eurosport.yahoo.com

Komentáře (88)

Přidat komentář
fantomas

Hodně zdaru, kapitáne. Budeš mi chybět a s tebou odchází bohužel takřka kompletní záložní linie ze sezony 2003/04. Co se dá dělat, hlavně ať v Panathinaikosu pořádně fotbalově dožiješ, ještě si to užij a díky!

Reagovat
Carrick

Myslím, že úplně kompletní. Ze základu už tam není ani jeden.

Reagovat
fantomas

Nezdá se mi, že bychom ve středu hráli s Gilbertem a Vieirou, ale je to možný. Už si to uplně nevybavuju.

Reagovat
Carrick

Myslím, že to tak povětšinou bylo.

Reagovat
Carrick

Pamatuju si to, protože tehdy to byl fakt skvělý Arsenal. Jak je nesnáším, tak tehdy jsem je fakt považoval za nejlepší tým na světě. Rychlý, nápaditý, až zabijácký přechod do útoku. Skvělé osobnosti jako Thierry nebo Pires. To se s tímhle, co hrajou teď nedá vůbec srovnávat. Jeto jako den a noc.

Reagovat
fantomas

Nezdaj se mi totiž dva def. štíty že by hráli vedle sebe. Ale takle v rychlosti nemužu přijít na někoho ofenzivnějšího do středu. Možná Parlour nebo Edu, ten ale nehrál moc pravidelně. Koneckonců dříve hrál vitálnější Gilberto víc dopředu, takže to tak asi bude. A na krajích nezapomenutelní Pires s Freddiem. Ah, krásně jsem si zavzpomínal.

Reagovat
Carrick

Jo bylo to tak, možná to tu někde i najdeš, když se podíváš do starších sezón. Edu a Parlour většinou střídali. Jo, předváděli fantastický fotbal. Vím že jsem vždycky jen pukal vzteky a záviděl :-) Ale teď už naštěstí nemusím. Teď je nekoukatelné.

Reagovat
fantomas

Tak nekoukatelné zrovna ne, furt hrajou jeden z nej fotbalu v PL, ale třeba ManU se mi furt líbí daleko víc, to je fakt.

Reagovat
Carrick

Cením si toho, že to jako fanoušek Arsenalu uznáš.

Reagovat
fantomas

S tim nemám problém. Ďábly respektuju jako soupeře, co bych si bez nich počal. A co bych si počal bez věčnýho hecování s Vandertomem. Ty fandíš bud právě ManU nebo Spurs. Napověz...

Reagovat
Carrick

Já fandím Ďáblům. Už to bude 10 let. I když ten nick asi není moc klubistický. ::

Reagovat
fantomas

Právě mě to zmátlo... Deset let, to je pěkný. Já tak od roku 2002, ale to to ještě nebylo moc vážný. Spíš jen tak dresíky, náký zápasy LM apod...Při Unbeaten Runu mi bylo 13, to už sem to hltal se vším všudy.

Reagovat
Carrick

No tak to já taky ty první roky jsem ještě neměl moc přehled, to je jasné. Unbetaen run. Vzpomínám si na 7. kolo té sezony. 94. minuta: Ruud kope penaltu, od břevna těsně před čáru. A žádný unbeaten run nemusel být Jo, tak Carrick se stal hned po příchodu jedním z mých nejoblíbenějších. Jeho herní projev je pro mě vzorový.

Reagovat
fantomas

I kdyby nebyl, hlavně, že byl titul. Carrick se mi taky libi, prototyp ideálního defenzivního štíta. Umí založit akci, ne je jen rozbíjet. Já mám z ManU rád ještě Hargreavese, ten co provádí na pravym beku, to je fakt radost se dívat. Větrá to podobně jako za starejch dobrejch času A. Cole. A pak Scholes s Giggsem a Nevillem, to je jasné. Ze současného Arsenalu vybírám oblíbence fakt stěží. Po herní stránce se mi líbí Fabregas s Rosou, do tehdejších hvězd maj ale hlavně po mentální stránce sakramentsky daleko.

Reagovat
Carrick

Tak svatá trojice Neville, Scholes, Giggs je nedoknutelná. No Hargreaves hrál beka jen pár posledních zápasů spíš z nouze, ale zvládl to skvěle. No v Arsenalu žádné oblíbence po odchodu Henryho, Bergkampa a Freddieho nemám. Snad jen Sagna, ten se mi hodně líbí. Jasně nejlepší pravý bek v lize letos. Jinak s tou mentální stránkou jsi to vystihl, stačí srovnat útočné dua Thierry, Dennis - Ade, van Persie (toho fakt nemusím)

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak jako Essien na pravém beku - taky vynikající

Reagovat
Carrick

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem taky uznávám že tuto sezonu byl ManU nejlepší . Mě se z kádru ManU hrozně líbí Anderson . Carrick je výbornej ale doplácí na hrozně kvalitní středopolaře v Anglii ...

Reagovat
fantomas

Zas tak moc jich neni...z fleku si vybavuju akorát Barryho, Reo-Cockera, kterej ale tak trochu upadl po přestupu do AV a Lamparda.

Reagovat
fantomas

Jo a Gerrard.

Reagovat
smazaný uživatel

Barry, Lampard, Gerrard, Hargreaves a právě Carrick popřípade Reo-Coker a pak mladší generace jako Jenas, Huddlestone

Reagovat
fantomas

Tak Jenas je starší jak Reo-Cocker, ale to je detail. Nevim no, ve středu se mi zdál Hargreaves ne až tak silnej.

Reagovat
smazaný uživatel

No špatně sem se vyjádřil . Nejdřív sem napsal ty ostřilený borce + Reo-Cokera jako že už tam patří a tou mladší generací sem myslel ty kteří toho ještě tolik neodehráli ale do budoucna na nároďák nejspíš mít budou ... na středu může být i Bentley .

Reagovat
fantomas

Tak ten je ofezivní a z té řady vyčnívá. Carrickovi neni vubec podobnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám že je podobnej ale jen vypisujii hráče na střed ...

Víš jak říkali že pravidlo 6+5 je hlavně kvůli neúspěchu Anglie na EURU .. ? Tak když se koukneš na soupisku jen Beckham hraje v zahraničí jinak všichni domácí soutež ... A taky že málo Angličanů hraje domácí soutež a že kluby dávaji raději přednost cizincům ... Kolik Angličanů hraje v Itálii a kolik Angličanů ve Španělsku ? Ja to nechápu kam se tady ty Anličani ztrácejí

Reagovat
fantomas

Prostě nejsou no...mládežnická akademie nebyla nikdy zrovna silná stránka anglické kopané, bohužel. Ale ono to nebude ani tak kvalitou...ten neuspech repre, ani kvantitou. Lampard, Gerrard, Becks, Cole - to je záloha snů, navic kdyby nebyl McClaren blbej tak Young, Barry, Bentley...Jenže tito hráči si prostě nesedli, neví jak spolu hrát, v klubech jsou zvyklí na něco jinýho a v repre pak hrají tužku. Jasnej dukaz je Lampard, snad jen Gerrard si udržuje svuj standard kdekoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenovitě má Anglie možná vůbec nejlepší tým ale nejsou sehraný . Neklape jim to ... Jednou jsem koukal na nějaou statistiku a tam říkali něco ohledně neůspěchu Anglie práve na ME a bylo tam že hráči nejsou zvyklí na svoji soutež . Že třeba Italie má 70% svých hráčů hrajícich v Italii , Němci 65% hrajicích v Něměcku a Anglie tam mělo že jen 30% . Nechápu to vždit žádný lepší Anglán nehraje v cizině ...

Reagovat
fantomas

To mi teda taky zrovna nejde do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie nemá kvantitu ale kvalitu . To že mladíci nedostávají dost přiležitostí v Anglii je blbost . Když jsou tak kvalitní tak si svoje místo vybojujou . Agbonlahor, Jenas, Reo-Coker, Lennon, Young, Downing, Bentley, Ronney .... Huddlestone, Oˇhara . Momentálně mi moc nepřipadá že by kluby zabijeli Anglické talenty .. jedině možná Walcott se Sinclairem by mohli dostávat více přiležitostí . Samozřejmě jsou hráči o kterých ani nevím ale když se nevypracovali ani na lavičku tak to nebude tím že nedostali dostatek příležitostí ale že tu kvalitu prostě nemají

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vcelku máš pravdu. Walcott letos bude dostávat dost příležitostí a loni hrál taky hodně zápasů, Sinclair asi ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Carricku, máš ICQ ? Jestli ho zde nechceš zvěřejňovat, tak mi ho pošli na email S.awye.R@seznam.cz díky

Reagovat
fantomas

Jeeee, já chci taky tvoje icq. Sawyere, Carricku...

Reagovat
fantomas

196-412-400

Reagovat
fantomas

Já zas z té dvojky spíš Adeho, ale to už je fuk. Wright, Titi, Bergkamp - to byly legendy, ne jen super hráči, v tom je obří hráči. Něco jako u vás právě Neville s Giggsem a Scholesem. Jenže nám se rozpadla zlatá generace příliš brzo (neschopnost uspokojit Pirese s Henrym) a náhle (něco jako u naší repre) a není kdo by ji nahradil. Narozdíl od ManU. Střední generaci zastupuje Rosa s Tourem, tim dejme tomu mužu skončit, zkušenější je jen Gallas (o jeho míře popularity mezi fandy Arsenalu nemusim asi mluvit) a golman Almunia (dlouholetá dvojka, takže je jen zkušenej co se týče věku), to je bida. Takže je z Arsenalu jen tým, se kterym se do boju o titul nepočítá a on muže jen překvapit, stejně jako letos. Ne že by mě t oštvalo, ale cejtim, že s tim vedení muže neco dělat a nedělá.

Hlavně neustálé sázení na mladíky, ale to už je z mých ust obehraná písnička, s tim tě nebudu zatěžovat. Třeba poslouží toto: http://www.eurofotbal.cz/clanky/wenger-je-zkratka-nenapravitelny-53570/

I když už je to starší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je že Arsenal vsadí na mladíka z kterého za 3-4 roky uděla hvězdu a ten jim pak pláchne kvůli tomu že chce vyhrávat trofeje ale to se mu v Arsenalu nedostává . Kdyby takhle každý zůstal tak by na to měli ale hold prostě to tam takhle nefunguje ...

Vždiť záloha Rosický, Fabregas, Flamini, Hleb + záskok Nasri to by bylo famozní ...

Reagovat
fantomas

No jo no. Dřív se to nestávalo a největší ironie na tom je, že přitom vedení bylo stejný, trener taky. Tak bude se pánové tam nahoře dočista pomátli a nebo je snad naká chudší sklizen talentu? Myslim ted anglických, protože svýho hráče sme vychovali leda tak pro konkurenci (Bentley, Sidwell)

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenál se teď ''chová'' jako průměrný klub který žije z prodeje svých nejlepších hráčů . Nechápu jak mohli pustiti Hleba za 15M -idealní věk, univerzál, zkušenosti, genialita, smlouva na 2 roky nechápu co je vedlo v to se říct tak málo . Dle mého tak těch 20 by bylo ideální ....

Reagovat
fantomas

Jojo, taky sem pomejšlel na dvacítku, ale co se dá dělat. My zase ulovime nakýho toho talenta, vid, a bude vystaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako třeba Ramsey a až z něj bude hotovej fotbalista (za 4roky) tak ho prodáte ...

Reagovat
fantomas

Nejspíš.

Reagovat
smazaný uživatel

A zas na něm vyděláte .... Jak říkam Arsenal mi připadá že se začal chovat jako klub který žije z odchodu hráčů

Reagovat
fantomas

No, tak kdybychom se vydali cestou Sevilly, tak bych se vubec nezlobil. Pět let bez trofejí, ale spon bychom zapracovávali svý odchovance a stávali se zase tím sympatickým klubem. Takle spěje celej Arsenal leda tak do kytek.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano ale pořád to neni nejhorší ... Sevilla úspěchy má a ne zrovna malý . I kdyby jste se vydali tou cestou tak sem si jist že by jste nějakou trofej vyhráli . I kdyby jste si odchovali odchovance pořád by to byli mladičci ve věku 18-23let a s takovými hráči nejde vyhrát Pl nebo CHL . Je dobrý mít 2-3 v týmu ale ně celou jedenáctku a na to aby jste koupily zkušenýho borce na to asi nejsou finance

Reagovat
fantomas

To pak ale nechápu, za co ty prachy ze stadionu rozhazujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to . Platy hračům moc velký nedaváte . Hráče za desítky milionů taky ne tak kde jsou ty peníze .. ? . Údajně splácíte 24M liber ročně za stadion ale to se mi nezdá zas až tolik když za každý zápas máte cca 4M liber výdělek na vstupenkách

Reagovat
fantomas

Je to tak no, spoří se, spoří...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bude něco na tom, že Arsenal je jediný klub z BIG4m který má stále anglické (a původní) majitele

Ostatní majitelé už MaU, Chelsea a Liverpool prodali, protože nechtěli dávat takové peníze do klubu, už to prostě nestíhali, případně nechtěli prodělávat. Arsenal je jediný klub, který to neudělal, a proto se musí setsakramentsky snažit aby byl v zisku - neboť o to hlavně jeho akcionářům jde. Nepůjčují si na chod klubu (jako jiný majitelé), ale půjčili si jen na stadion. Na to v jakém konkurenčním prostředí se pohybují a co musí splácet, se jim ještě finančně daří na jedničku. To díky vedení a Wengerově politice.

Sice pradali ňáký hráče, a s tim sem moc nesouhlasil (respektive s cenou), ale když budou hrát stejně jako loni, tak je to všechno pořád Good job.

Reagovat
smazaný uživatel

Podstatné je, že MaU, Chelsea a Liverpool teď mají majitele ochotné se zadlužit anebo mít ztráty a riskovat, Arsenal na to jde jinak - ekonomičtěji.

Reagovat
fantomas

Neni, protože jsme čim dal tim blíž té Ligue 1, vděčnýmu terči spanhelů a jemu podobných. Ale je to tak, v Premier League jsou všecky kluby anglické, až na Arsenal. Fotbal sice pěkný, dobrá, ale nezapomínej. Anglie je kolébka fotbalu, koapná je zde náboženstvím, ne jen hrou a věz, že ani fandum v Londýně se situace okolo Arsenalu vubec nepozdává. Doby Adamse jsou tytam, je jasné, že další - podobné, nepřijdou hned tak, ale je třeba tomu jít naproti. A takovou snahu já u AW prostě nevidim. Marketingově by bylo přinejmenším stejně výhodné, kdyby začal sázet na odchovance a pěstovat je. Murphy, Gibbs, Randall, ti všichni čekají, ale přes různé pány jako Diaby, Denilson se nemají šanci prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si měl půlku článku o něčem jiném, než sem mluvil já...

Řeknu to takhle - Diaby a Denilson stále nejsou žádný světový extratřídy, takže jestli mladíci Arsenalu ani trošku nedosahují jeijich kvalit, tak bude spíš špatně něco s akademií než s tim že nedostávaj šanci...

A nemyslim, si že by to bylo marketongově stejně výhodné. Takhle je Arsenal nejdynamičtěji se rozvíjející klub snad v celé Evropě, a je to tím přístupem, filosofií a majiteli co jsem naznačil.

Reagovat
fantomas

Junioři Arsenalu jsou pravidleně pasováni do role největšího favorita na vítěze své soutěže, jsou víceméně suverénní, takže v tom problém nevidim. Abych se přiznal, uplně nevim, kam tim všim míříš. To, že Arsenal šlape po finanční stránce jako hodinky, to je sice krásná věc, ale furt oproti pohledu na kádr (který je zdrcující) ne moc podstatná.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro investory velice podstatná, to si piš. Navíc po herní stránce je na tom Arsenal zatim stále dobře.

Mluvim celou dobu o investorech a jaký to mí vliv na chování klubu. Za poslední 4 roky byl vidět obrovský rozdíl v chování Arsenalu a Chelsea. A proč asi? Kvůli Hill-woodovi a spol. a kvůli Abramovičovi. Když by ses podíval na finanční bilanci klubů, Arsenal ji má vyrovnanou i přes stavbu stadionu, Chelsea je v tak záporných číslech až z toho zamrazí. A proč? Protože Abra to zaplácne z kapsy, vedení Arsenalu na to jde jinak.

Toto je počátek chování klubů na přestupovém trhu.

Reagovat
fantomas

Jo dobrá, již sem přiznal, že takle po téhle stránce je na tom Arsenal dobře, ale zase si mě větou "po herní stránce je na tom Arsenal zatim stále dobře" utvrdil v tom, že uplně nechápeš smysl mého "vyprávění".

Tak znovu než pudu spát, ale jen krátce - O hře se nebavim...mě de právě o to zmíněné náboženství a angličnost klubu. To je jedna věc. A pak špatné zapracování svých vlatních talentů do základní sestavy. Od dob Adamse nikdo takový nevzešel, to je mizerný. Chelsea dodala Terryho, Lampse...apod apod. Na druhou stranu je fakt, že ani ManU s Live nespoléhá na své vlastní mladíky (to spíš kluby jako Tottenham, Villand atp.), jenže těm ještě neprchla ta zlatá generace, jako Arsenalu. Image klubu chátrá a to je dáno tím no-english přístupem Wengera. Bohužel na to co nevidet muže dojet, Hill Woodovi se to taky muže přestat líbit, ne že ne.

Právě proto dávám za příklad Sevillu. Trofeje beztak nejsou, tak proč ted na chvili zapomenout na Denilsony atp. a nechat vyniknout tahouny uspešné juniorky v čele s Gibbsem a Randallem? Jak si psal o tom neustálým vyděláváním, to by bylo to samé. Investory bychom lákali také, sic na něco jiného - tedy na starý dobrý anglický Arsenal. Gibbs sice neni hvězda reklam jako bude co nevidet Cesc, ale bude táhnout, to bych se nebál. Nevidim žádný problém. Pár let bez trofejí bych zkousl, jen ne se takle ubíjet, zbytečně, protože to stejně k ničemu nevede. Hlavně at už sme zase "normální".

Ted už vypněte nás prosim, at nebolí vás hlava. Du chrápat, dobrou.

Reagovat
fantomas

*nezapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, já jsem nereagoval na vše o čem ste mluvili. Jen na tu znechucenost přestupní politikou. Ve které se nepletu myslim.

Já se nesnažil chápat smysl tvého vyprávění, protože sem neodpovídal tobě :-)

Ale když už si napsal takový hezký článeček, tak taky pár slov:

Lampard je z West Hamu není-liž pravda? Takže Chelsea má snad jen toho Terryho. Takže co nevidět na tom budou všechny velký týmy stejně tímto přístupem. Ale obecně souhlasim - zapracování vlastních talentů je dost problematický, ale jak sem řekl - to koneckonců pro všechny z TOP4. navenek už klub nepůsobí tak anglicky, mě to sice nevadí, Anglánům možná, to nemohu tvrdit. Hill-wood asi jen tak neotoč, na koncepci jsou určitě společně dohodlí na několik let dopředu.

Možná by mohli dostat odchovanci víc šancí to asi jo! Třeba Conolly mě štve. Ale: Sevilla a Arsenal je přeci jen rozdíl. Posledních 10 let v Anglii jsou 3 týmy - MaU, Arsenal a Chelsea, kdežto ve Španělsku 2. A Sevilla má historicky jiné pozadí než AFC. Ta si může dovolit nebýt bez trofejí rozhodně dýl než AFC. Nehledě na to, že jsem přesvědčen o tom, že mladí Španělé jsou momentálně lepší fotbalisti, maj lepší podmínky asi, zdá se mi že je snazší udělat odbrýho fotbalistu ze Španěla než z Anglána. Třeba je to jen zdání

Taky už vypínám, zdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom jak to bereš s těma odchovancema ... Jestli myslíš hráče který v Chelsea hraje třeba od 7 let nebo hráče kterýho Chelsea koupila v 16 a teď si ho vychováva a pomalu ho zapracovává do sestavy....

V akademii Chelsea je dost nadějných mladíky kteří časem mají velkou naději do budoucna . Momentálně nejvážnější adept na A tým je asi Sinclair ale jinak v akademii je spousta nadějných mladíků . Kakuta, Hutchinson, Mancienne .....

Samozřejmě je tu i Di Santo ale toho jsem nepočítal ptže přišel teprve před rokem ...

Reagovat
fantomas

To je ale ten samej problém, jako u Arsenalu. Přes samé Ševčenky, Drogby atp. nedostávají šanci. Hlavně Siclaira je ohromná škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak....Angličané jednoduše nedostávají moc šancí, protože jsou dražší a vychovat odchovance? To je momentálně skoro sci-fi...Víc tohle rozepisovat ani nemusím.

Reagovat
fantomas

Nejhorší je, že jak sem psal výše, tak naše juniorka patří mezi to nejkvalitnější co v Anglii je, přesto jsou hráči jako Gibbs a Randall opomíjeni a nahrazováni například ted Velou.

Reagovat
smazaný uživatel

Že nedostávají šanci přes Drogbu, Carvalha či Ballacka to se dá pochopit protože Chelsea je jeden z nejlepších klubu tak musí mít nejlepší hráče . Odchovanci Big4 neodehrajou ale nejvíc mě dostávají ty příchody ala Pizarro, Ben Haim apod. . Proč má být jako 4.stoper tragický Ben Haim když už tam mohl být ne méně kvalitni Mancienne . Proč už neodejde SWP a nezapracuje se Sinclair když kvalita na to má a dá se od něj očekávat nějaký progres ...

Sinclair tento rok šanci dostane . Pro tento ročník s přihlédnutím na všechny okolnosti bych byl rád kdyby pravidelně nastupoval v CC a Fa Cupu příležitostně v Premier League (proti týmum jako bylo Derby apod.) ...

Reagovat
fantomas

To už AW naštěstí delší dobu praktikuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kostkac rikal "hlova".

Reagovat
fantomas

Ooo, pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, tehdy to byl neskutečně zabijácký tým, já jsem je teda hodně obdivoval.....

Reagovat
smazaný uživatel

,,Něco přes milión eur"

Reagovat
smazaný uživatel

no co je mu přes 30 a v Arsenalu byl nechtěnej....pokud jde o náš fotbal tak s touhle cenou by si ho možná mohla dovolit i Sparta nebo Slavie ale ty 3 mega plat to už je na naše podmínky masakr. Doufám že se jednou dočkám toho že k nám taky budou chodit aspoň dosluhující hvězdy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale teď když odešel Flamini, asi by hrál v základu...škoda udělal u nás hodně práce

Reagovat
smazaný uživatel

No škoda že odcházíš z Gunners Přeju ti hodně štěstí v novym působišti.Něco přes milion To se mi zdá dost málo za něj.

Reagovat
smazaný uživatel

to je v prdeli uz 3 velice kvalitni hraci odesly z naseho tymu,to je v prdeli...Nevim co si mam ted ubec myslte.jediny hraci co u nas zustavaji jsou ty mladi aby si tu udelali jmeno a odelsy za lepsimi penezi,viz Hleb a Flamini,Gilberto je neco jineho.Kazdopadne ani me tolik nemrzi Hleb a Flam,ale Gilberto mi bude opravdu moc chybet.Goodby Gilberto.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejstarší fotbalová klub u nás je samozřejmě Sparta, založená již v roce 1893 ! Slavia původně vznikla jako literární spolek homosexuálů, kteří si psaní básniček prokládali vyjížďkami na velocipedech. Až mnohem později bylo založeno i to jejich komické fotbalové družstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

by wikipedie

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem to tu jednou psal Wenger si ho měl víc vážit a navíc Arsenalu se to pěkně rozpadá to nemluvě o tom že se mluví taky o přestupu Fabregase do Barcy to už by byl opravdu poslední hřebík do rakve Arsenalu rozhodně už nikoho neztrácet a Adebayora už vůbec ne pozitivní je zase příchod Nasriho doufám že mu tohle angažmá vyjde a Arsenalu přeji aby byl dobrý tak jako v minulé sezóně(první 3 měsíce)

Reagovat
fantomas

Ale di ty, Fabregase nechce ani Barcelona, natož aby on chodil tam.

Reagovat
smazaný uživatel

to sem myslel tak že se o tom spekuluje ale člověk nikdy neví........ještě bude minimálně jeden velký přestup(c.ronaldo,kaká atd) to se ale stává tak ten poslední týden v srpnu

Reagovat
smazaný uživatel

to se možná stane, ale v případě Cesca bych byl klidný ten se stěhovat určitě nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co bereš za velký přestup ... Já bych řekl že Chelsea přivede nějakou hvězdu . ManU určitě hrota ať už to bude Berbatov nebo někdo jiný bude to taky velký přestup ! V Italii to na žádný mega přestup nevidím ... Ve Španělsku je více méně hotovo (max. ten Ronaldo)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to by byl poslední hřebík do rakve. Ale Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte za par let muze xavi nebo iniesta fabregasovi tak akorat lestit kopacky.Sice to mozna budes brat jako urazku ale ten tvuj koment

Reagovat
smazaný uživatel

to fantomas: Já bych to s tou mentální stránkou až tak špatně neviděl. Dyť jsou to eště mladí kluci.. Myslíš, že Bergkamp nebo Henry ve 20 letech byli jiní? Já myslim, že ani ne.. A taky nezapomeň, jak na tom byl Arsenal v letech unbeaten a jak je na tom teď.. To taky hodně dělá..

Reagovat
miguel bain

Arsenal už asi nechce vyhrávat no nechápu co se to děje.

Reagovat
miguel bain

A tu sumu taky nepochopím...minimálně 3mega když se teda začalo mluvit o splátkách stadionu...což je podle mě kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepaci s ami to ze kazdym rokom straca stale Arsenal opory a malo ich prichadza obdivujem Vengera myslim ze je v PL asi naj Koucom

Reagovat
smazaný uživatel

* Wengera . Nezdá se mi že by hráči napřicházeli .. za poslední 3 roky přišli hráči jako Walcott, Adebayor, Rosický, Eduardo, Sagna, Nasri ... napočítám už ti co odešli

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe sem myslel ze uz ma tak 35 roku se o Arsenal nezajimam a vidim ze delam chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Neděláš

Reagovat
Miky.77.14

Podle mě by měl Arsenal kupovat trochu zkušenější a starší hráče.Byla chyba nechat jit Gilberta a kupovat Nasriho.Maj samý 20letý hráče a pak se divěj že nedotáhnou titul do mistrovskýho finiše.Docela by se mi tam líbil Crouch,nebo v záloze takovej Gattuso,prostě náky takoý hráče.Nechaápu taky jak tam může bejt to kopyto Benthner,je hroznej,kazdež míč posere.A minulou sezonu díky tomu kopytu vysedávál Walcot,kterej je o dost lepší

Reagovat
smazaný uživatel

v Arsenalu bc si stejně neškrtnul

Reagovat
fantomas

Pane Wengere?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele