Giggs si na náročný program nestěžuje

08.05.2009, 09:51
Aktuality
Manchester United má po roce opět dobře nakročeno k doublu, vedle náskoku v Premier League totiž znovu postoupil do finále Ligy mistrů. S tím souvisí i velký počet náročných utkání, záložník Rudých ďáblů Ryan Giggs však ví, že to je daň za úspěchy...

”V této fázi sezóny chcete být ve hře ve všech soutěžích a to my jsme. Další důležité utkání máme v neděli proti Manchesteru City, ale není to nic, na co bychom si měli stěžovat,” uvedl bývalý velšský reprezentant, jenž za United nastupuje již od roku 1991.

Manchester po úterní výhře na hřišti Arsenalu 3:1 postoupil do římského finále Ligy mistrů, nyní ho čeká závěr Premier League, ve které má tříbodový náskok před druhým Liverpoolem a k tomu ještě zápas k dobru.

”Musíme se připravit na neděli, věřím, že se dostáváme do formy v pravý čas,” prohásil 35letý Giggs, jenž byl nedávno zvolen hráčem roku. ”Manažer vždy věděl, že kvůli všem utkáním, které můžeme hrát, potřebujeme široký kádr. Nyní ho využívá,” pochválil manažera Alexe Fergusona.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (245)

Přidat komentář
smazaný uživatel

doufam ze ligu mistrů neobhaji a ligu by taky pral nekomu jinymu

Reagovat
fabec1222

hm mas smulu ale vyhrajou oboji

Reagovat
smazaný uživatel

asi budeš 27.května smutný

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze LM zvladne barca a v lize no tam uz je bude tezky posledni nadeji jsou man city a arsenal

Reagovat
C0br

To je smutne, mit jako jedinou nadeji jiny klub nez ten kteremu fandim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co mi zbyva i kdyz reds vse vyhraji 1 nebudou

Reagovat
SqueeZy

citizens maj o 30 bodu min nez liverpool, trosku nechapu

Reagovat
SqueeZy

asi si mel na mysli soupere man utd, asi uz chapu..

Reagovat
terry

Reagovat
Devil

Uz jen maly krucek od doublu.

Reagovat
terry

09:51 Abramovičovi prý došla trpělivost

Didier Drogba by v létě měl odejít z Chelsea, podle spekulací britských novin je na útočníka Blues naštvaný majitel Roman Abramovič, protože v jeho očích Drogba ve středu poškodil image klubu.

No, možná to nebude tak špatné. Jestli se prodá za velké prachy, nejsem proti. Každopádně to chce adekvátní náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Romane probud sa!!!!Dyt bez Didiho budete poloviční.To on maká,on hraje pro tým,to on s Frankem a Terrym dělá Chelsea.Ted by ste tam měli jenom tragéda Anelku který je opakem Drogby.Tomu je všechno jedno.Do zápasu už nedává všechno,dokonce ani do takovích mačů jaký byl ve středu.Šlo na něm vidět že to má na háku.A nezapomeň že on vám prohrál i loňské inále LM.Tu pently měl u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

hold roman toho fotbale moc neví, vrtání ropy mu jde líp

Reagovat
Bakary3

Přesně tak, ať je Drogba jakej je, je to bojovník a pořád dobrej fotbalista To by museli najít hodně dobrou náhradu..

Reagovat
minoLFC

a kolko myslíš, že by zaň dostali?

Reagovat
terry

Letos je asi poslední možnost, jak ho prodat za větší peníze.

Reagovat
minoLFC

kolko?

Reagovat
terry

To samozřejmě nevím. Škoda, že už ho asi nechce Mourinho, ten by za něj dal cokoliv.

Reagovat
minoLFC

no maximum vidím 25 milionov EUR, to by bol vyborný obchod v dnešnej dobe za 31ročneho hrača, ale to by dali asi iba týmy ako Real, takže normalne tak do 20

Reagovat
terry

20 milionů by asi bylo ideální.

Reagovat
Bakary3

No já bych řek tak 15 milionů eur..

Reagovat
smazaný uživatel

25 ?

Maximálne 15

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

nevím.Ale bylo by za to dost barelů černého zlata

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš, pokud nebude náhrada, je to ta největší pitomost, co lze udělat.. Didier stále patří k těm nejlepším útočníkům, ať má chování jakýkoli..

Reagovat
terry

Bohužel, je to tak. Já ho chtěl prodat hlavně minulý léto. Nakonec zůstal a opět potvrzuje, že bez něj by to zkrátka nešlo. Kdybychom měli pořádný křídla, mohli jsme být úplně někde jinde, protože bez křídel je Drogba taky poloviční. Jenže náhrada moc na trhu není a pokud ano, jen těžko se bude získávat.

Reagovat
smazaný uživatel

V případě křídel to příští sezonu vidim dost pozitivně, vrátí se Joey a nalevo věřim, že buď Ashleyho Younga nebo Riberyho, či někoho podobnýho získáme + snad pochopení kvalit Sinclaira a Stocha.. Koho by sis představoval jako náhradu za Drobgu? Hunter, Vagner Love, Villa .. ?

Reagovat
vitasrp

Gignac

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho hru sem nikdy neviděl, vim jen, že gólů dává spoustu.. Hodil by se do Anglie?

Reagovat
vitasrp

Postavou určitě, tam předpoklady jsou, branek taky dává spoustu a reference od francouzský eurofotbal fans na něj jdou taky dobrý Zatím jsem ho viděl jenom v jednom zápase, hra v soubojích paráda, podrží balon, techniku má taky na úrovni, zkrátka jistá podobnost s Drogbou tam je.. Mám ještě v kompu 3 jeho zápasy, jenom si potřebuju udělat čas, abych se na ně podíval:)

Reagovat
terry

Na křídla musí dojít dva hráči. Představoval bych si Žirkova, který by mohl zaskočit i na levém kraji obrany a poté čistokrevného křídelníka, například A. Younga, u něhož to však nevidím reálně. Příchod Riberyho by se mi líbil, ale těžko odhadnout, kam se jeho kroky pohrnou.. bude o něj velká bitva. Odejít pak musí Malouda a asi i Kalou.

Co se týče útočníka, i tam musí dojít k výrazné změně, respektive doplnění. Vše závisí na Drogbovi. Anelka se k nám prostě nehodí, bude muset odejít. Za Drogbu jsem chtěl už v létě Huntelaara. Toho nám ale tak lehce vyfoukl Real Madrid. Nakonec tam ale možná Nizozemec tak dlouho nepobyde, zvlášť když asi přijde Negredo. Villa určitě ne, ten se nehodí. Vagner Love by nemusel být špatný.

Reagovat
vitasrp

Taky netřeba zapomínat, že bude nutná koupě ještě jednoho záložníka.. Momentálně na střed zálohy máme 5 použitelných hráčů i s Decem, který by v létě mohl odejít, takže by zbyli by 4.. Z toho 2 Afričani, kteří odjedou na ten jejich pohár, tudíž v lednu/únoru by nám zbyli 2 hráči na 3 posty.. Průser.. A kdyby se pak někdo zranil...

Reagovat
terry

To je jasné. Teď jsem ale psal jen o útočníkovi a křídlech, na které sem byl dotázán. Koupě záložníka je také jasnou věcí. Deco musí pryč. Nereálně bych to neviděl u Van der Vaarta.

Reagovat
vitasrp

Navíc by Vaart mohl být za docela směšnou částku, když on sám chce z Realu právě k nám utéct.. Záloha Essien-Lampard-Vaart by byla pěkně našlapaná

Reagovat
smazaný uživatel

Barry?

Reagovat
vitasrp

Musím teda říci, že mě tím chováním taky neskutečně vytočil.. Já chápal, když rozhodčímu chlapci nadávali, protože přeci jen emoce svou práci pěkně odvedli, ale všechno se udrželo v určitých mezích, kde se to dá vzít, Drogba to nedokázal a tu hranici již po několikáté za našeho působení překročil.. Je to ale stále náš nejdůležitější útočník, najít náhradu bez změny systému by bylo obrovsky těžké, čili jeho odchod by byl velkým překvapením..

Reagovat
terry

Já si taky vždycky říkám, ať už konečně vypadne, jenže on stále dokazuje, že je pro naší hru nepostradatelný. Jak jsem již řekl, náhrada za něj na trhu není a za změnu stylu bychom mohli tvrdě zaplatit. Každopádně uvidíme, co vymyslí nový trenér. Stále ve skrytu duše doufám v setrvání Hiddinka, protože co on s Chelsea provedl je fakt neuvěřitelné. Nahradit ho bude obrovsky těžké.

Reagovat
vitasrp

Nahradit nejlepšího trenéra na světě prostě nejde.. Tenhle půlrok zase ukázal jeho obrovské kvalitě.. S Hiddinkem by byla budoucnost neskutečná, s novým trenérem je naopak bohužel strašně nejistá.. A navíc mě hrozně mrzí to vypadnutí s Barcou, ve finále bychom díky Hiddinkovi měli velkou šanci vyhrát a možná by za půl roku dal zapomenout na 4 roky Joseho:) Škoda faktoru X, Hiddink měl být v CFC velkým hrdinou, měl být tím, kdo jako první tam vyhrál Champions League..

Reagovat
terry

Pořád si prostě nedokážu představit, jak to v létě bude. Snad bude mít aspoň moc co říct k přestupům a taky doufám, že Romanovi doporučí i nějakýho manažera, snad nezapomene na krajana Van Gaala.

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstání Guuse může být jedním z rozhodujících faktorů, jestli bude příští sezona úspěšná nebo ne..

Nezbývá než věřit..

Reagovat
vitasrp

On ho i u Rusáků platí Abra, ne? Tak ať je pořádná svině a zavře jim kohoutky Nicméně v setrvání už nevěřím, všichni v klubu to tak nějak vyvrátili, nevěřím, že by blafovali.. Navíc se i spekuluje o novém kouči, zkrátka je to fakt jenom "záskok" Záskok, který za půl roku měl udělat úspěch jako nikdo jiný..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj platí a já právě kvůli Abramovičovi věřim.. Prostě si myslím, že zůstane a nadále povede i Rusko..

Reagovat
terry

Já jsem přestal věřit poté, co to řekl Buck. Do té doby jsem těm novinářským mrdkám stále nevěřil, ale že by blufoval i Buck, to už by byla trochu velká kulišárna.

A ano, Abramovič vyplácí Hiddinkovi velkou část jeho mzdy, ruský svaz hradí jen nepatrnou část. Ale hodně to taky bude záviset na Hiddinkovi asi.

Reagovat
Swarley

jsem rád, že se tuto sezónu v Premier League zapojil do boje o titul i Liverpool...mělo to hned nový náboj a rozhodně to bylo zajímavější, než jen bojovat s Chelsea, která tedy aspoň pro mě není takový soupeř jako Liverpool....o to víc mě bude těšit vítězství v Premier League....

a Liga mistrů??to už může být opravdu třešnička na dortíku....kdyby se nám podařilo obhájit bylo by to neuvěřitelné...šance tam rozhodně jsou, tak doufám, že se s tím porveme...když to nevyjde, bude to mrzet, ale i přesto bude tato sezóna úspěšná...

Reagovat
terry

Pokud MU Barcelonu neporazí, bude to pro mě velké překvapení.

Reagovat
Swarley

myslím si, že může Manchester v pohodě vyhrát...ale fotbal je všeljakej, jak jsme viděli ve středu...

Reagovat
terry

Barca bude hrát bez obrany, která už tak byla ve středu celkem děravá. Navíc proti Angličanům, a to jim moc nejde. I když MU nemá takovou obranu jako Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne si myslis, ze je Terry-Alex lepsi nez Ferdinand-Vidic ?????

Reagovat
terry

Řekl jsem, že je stoperská dvojice Alex-Terry lepší než Vidič-Ferdinand? Ne, neřekl. Řekl jsem, že Chelsea má pravděpodobně lepší obranu, a tím jsem nemyslel jen stopery. Tvoří totiž obranu snad jen stopeři? Myslel jsem celkové pojetí obrany, od útočníků počínaje, posledním obráncem konče. V tom asi MU na Chelsea opravdu nemá, on má přednosti jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se to srovnávat nedá. Celková práce obrany, Park, Rooney, Fletcher udělají strašlivé penzum práce. Možná je obrana MU víc upracovaná než poziční jako u Chelsea, ale výsledek je stejný.

Reagovat
terry

Uvidíme, s čím vyrukujete na Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanda Strak. Manchester je mi ale z big 4 nejsympatičtější z dob Beckhama, Keana. Myslím, že letošní finále bude snadnější než loni proti Chelsea.

Reagovat
terry

To říkám taky.

Reagovat
F.Torres

tak stoperske duo Ferdinand a Vidic +Evra patri mezi nejlepsi ve svem oboru

Reagovat
Devil

Nema takovou obranu...mozna i lepsi.

Reagovat
terry

Neřekl bych.

Reagovat
Devil

Chyba.

Reagovat
terry

Jak myslíš. Chelsea má celkově obrannou hru určitě lepší, možná nejlepší v Evropě. Nemluvím o jednotlivcích.

Reagovat
Devil

Jo jasny,ale to stejny ja muzu rict o MU a nekdo kdo fandi treba Liverpoolu to muze rict o Liverpoolu a muzem se tu hadat do vecera.Vse zalezi na momentalni forme celeho muzstva i jednotlivych hracu.Hadat se tu lepsi je ten ci ten jako ve skolce je smesny.

Reagovat
vodka

Reagovat
terry

Já se tu nehádám, jen konstatuji situaci. O Liverpoolu by to snad nikdo říci nemohl, tam tu obranu takovou nemají. Ani MU se prostě podle mě Chelsea v obranné taktice nevyrovnají. To do týmu nedostaneš během pár týdnů, v Chelsea to začal Mourinho a Hiddink jí snad ještě dovedl k dokonalosti. Navíc MU ani na takovou obranu nehraje.

Reagovat
Devil

Ja se taky nehadam,ale jen konstatuji situaci.O Liverpoolu to nekdo klidne rict muze,tam tu obranu maj taky.Ani Chelsea se proste podle me Man.Utd.v obrane taktice nevyrovna.To do tymu nedostanes behem par tydnu,v MU to zacal Fergie a behem tech let co tam je ji jen zlepsoval k dokonalosti.

Je hloupost se hadat,ktera obrana je lepsi.Ja ti nevyvratim tu tvou a ty me ne tu mou.O tom to je.

Reagovat
terry

Jenže ty nijak neargumentuješ, jen otáčíš to, co jsem řekl. To, že to stejné se může říct o Liverpoolu, protože tam mají obranu, je fakt vtipné. Obranu mají všude, jenže všude na jiné úrovni. Proti Barceloně prostě Chelsea ukázala, že obrannou taktiku má zmáklou na výbornou, jsem zvědavý, co předvedete vy. Přeji vám výhru, ale možná by neuškodilo, kdyby jste dostali pořádnou čočku. Aby to někteří jako ty pochopili.

Reagovat
Devil

Boze Ja jsem to opsal schvalne,aby jsi pochopil,ze to co ty rikas o obrane Chelsea,muzu ja rikat o obrane MU.

Reagovat
terry

A já ti říkám, že když jen pozměníš slova v mé větě, nemusí to být pravda. Já se ti to totiž snažím podložit nějakými argumenty, proč tomu tak je. A ty jen přijdeš a řekneš to samé o MU, to je přece blbost.

Reagovat
Devil

Presne tak,pomale ti to dochazi...stejna blbost jako se hadat,ktera obrana je lepsi.

Reagovat
terry

Dobře. Je vidět, že ty to prostě nepochopíš, tudíž si již s tebou nemám v tomto případě co říct. Já tu mluvím o fotbale a ty o slovíčkaření.

Reagovat
Devil

Presne tak!Je to jak kdyz se deti ve skolce tahaji o hracku.Jsem rad,ze ted uz snad vis,ze se neda rict,ktera obrana je nej.

Reagovat
terry

Nikdy jsem netvrdil, že nějaká obrana nejlepší, co se týče samotných jmen, čti kvality hráčů.

Reagovat
Devil

Boze,tak jsi rekl,ze MU nema takovou obranu jako Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

wow tady pan je odborník přes obrany, Vida+Ferda jsou best

Reagovat
smazaný uživatel

nj Nemana a Rio sou dva nejlepčí stopeři, ale když začnou všixi hráči bránit jako tým viz. chelsea tak maj lepší obranou fázi....viz. zápas s Barcou

Reagovat
terry

Řekl jsem, že je stoperská dvojice Alex-Terry lepší než Vidič-Ferdinand? Ne, neřekl. Řekl jsem, že Chelsea má pravděpodobně lepší obranu, a tím jsem nemyslel jen stopery. Tvoří totiž obranu snad jen stopeři? Myslel jsem celkové pojetí obrany, od útočníků počínaje, posledním obráncem konče. V tom asi MU na Chelsea opravdu nemá, on má přednosti jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě aby si stěžoval

Reagovat
smazaný uživatel

odle pravidel UEFA se klub může odvolat pouze v případě, že by rozhodčí při udělení červené karty zaměnil dva hráče, což není Fletcherův případ. Nicméně podle generálního sekretáře UEFA Davida Taylora by přesto UEFA mohla trest přehodnotit.

"Osobně jsem o tom mluvil s Alexem Fergusonem, protože po zápase jsme spolu jeli autem.

Jo tak autem

Reagovat
Bakary3

Zajímavéé Nechápu, proč to řiká, teď, jestli Fletcherovi trest prominou, bude to silně zavánět korupcí.

Reagovat
vodka

Jak jde vidět, Ferguson je VELMI přesvědčivý...

Reagovat
terry

Kdyby Fletcherovi červenou kartu prominuli a on mohl hrát, byl by to neuvěřitelný výsměch.

Reagovat
Devil

Proc,Terrymu taky byla odpustena a mohl hrat.

Reagovat
terry

Kdy? Za jakých okolností? V jakém zápase? Za co?

Reagovat
Devil

To uz nevim,o Chelsea se tak nestaram,ale jestli te to zajima muzes si to zjistit.Neni to zas tak dlouho.

Reagovat
terry

Já si to zjišťovat nechci. Terryho červená karta byla zrušena úplně v jiném případě.

Reagovat
Devil

Jo,to je mozny.A byl to vysmech???

Reagovat
terry

Ty to nechápeš. Ta červená karta Terryho, pokud se nepletu, byla v PL. Navíc to byl zákrok, kvůli kterému se dalo jít odvolat, což znamená, že ta karta byla přísná apod. Tato červená ale přišla v LM, v semifinále, za jasný faul, proti kterému není (nemělo by být) odvolání. Ta situace je naprosto odlišná, už chápeš?

Reagovat
Devil

A ta penalta na Fletchera prisna nebyla???Ja si teda faul na cervenou predstavuju trosku jinak.Jestli PL nebo LM,to je me jedno,zamer je stejny a nevidim duvod,proc by mel Fletcher zapas nehrat,kdyz se vlastne nejak neprovinil.Urcite se ta penalta dala piskat,ale cervena???to me prijde moc.To stejny i na Abidala.Ale Barca muze byt vubec rada,ze rozhodci nemel svuj den.

Reagovat
terry

. Penalta se dala pískat? Červená karta neměla být? Vždyť Fabregas šel sám na branku a na malém vápně ho zezadu Fletcher sestřelil. Není o čem diskutovat.

Reagovat
Devil

Presne tak,cervena byt nemela.A jestli ho sestrelil,o tom by se dalo taky polemizovat.Navic trefil balon.

Reagovat
vitasrp

Aby ten faul byl na redku, to ho Fletch má sundat až na brankový čáře, nebo jak si to představuješ?? Červen karta bez předchozího napomenutí se uděluje za hrubou agresivní hru, hrubé nesportovní chování, nebo právě v situaci, kdy hráč faulem zamezí čisté brankové příležitosti.. A v té Fabregas byl, faulovaný byl, zkrátka není co řešit..

Reagovat
Devil

Faulovany byl,cervena byt nemela.

Reagovat
smazaný uživatel

Měla. Nešlo o ten faul ale o to, v jaké byl Fabregas pozici.

Reagovat
Devil

Vsak piskl penaltu.

Reagovat
vitasrp

A co by to mělo měni na červené kartě

Reagovat
vitasrp

*měnit*

Reagovat
terry

Jo, měl písknout penaltu a Fletchera nechat být.

Reagovat
Devil

Presne tak.Normalni faul,ktery kdyby byl nekde na polovine,tak by se o nem vubec tolik nemluvilo a cervenou by nedostal.

Reagovat
vitasrp

Toho pablba ze sebe děláš schválně, nebo fakt nejsi schopen pochopit souvislosti?? Nicneřešící přerušení hry na půlce x faul v jasné brankové přiležitosti, nevidíš v tom ten rozdíl?

Reagovat
Devil

Jakou souvislost?Faul je bud faul,nebo ne.At je na pulce nebo ve vapne ne?

Reagovat
vitasrp

Jenže trest za ty dva stejné zákroky logicky stejný nebude.. Faul na půlce nic neřeší, faul v jasné golové příležitosti tým obírá o šanci, proto je také trestán jinak jak ten na půlicí čáře....

Reagovat
Devil

A proto se piska penalta.Na pulce o sanci asi nepujde tak se penalta nepiska,v tom je ten rozdil.Ale tvrdost zakroku by nemel byt zvelicovan,mel by byt bran porad stejne,at ve vapne nebo na pule.

Reagovat
Devil

pulce"

Reagovat
vitasrp

Ježiši, teď si tomu fakt nasadil královskou korunu.. Penalta se píská dle toho, kde k tomu zákroku došlo, čili ve vápně a vůbec nemusí jít o nějakou šanci nebo nebezpečnou šanci soupeře..

Jinak tvrdost nikdo nezveličuje, za ni taky Fletch červenou kartu nedostal..

Reagovat
Devil

A za co ji teda dostal?

Reagovat
vitasrp

Za to, že přerušil brankovou příležitost soupeře, mentále

Reagovat
Devil

Vsak za to piskl penaltu.Nevim,proc potrestal Fletchera čk.Nejakej hrubej likvidacni zakrok to nebyl.

Reagovat
vitasrp

Penaltu pískl za pozici, v níž se Fabregas nacházel, tedy v pokutovém území.. Červenou kartu dal za faul zamezující brankové příležitosti soupeře.. Co na tom nechápeš??

Červená karta bez předchozího napomenutí se uděluje za hrubou agresivní hru, hrubé nesportovní chování, nebo právě v situaci, kdy hráč faulem zamezí čisté brankové příležitosti.. Takže dle pravidel je redka naprosto zasloužená:)

Reagovat
Devil

Podle me karty ohodnocuji svym zpusobem tvrdost faulu,ci chovani hrace.Ne vsak jestli je hrac v sanci nebo na pulce.Od toho se piskla penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to opravdu jen podle tebe :)...Přečti si někde pravidla.

Reagovat
Devil

Tak ze-Ronaldo je vyborny strelec ze stredni vzdalenosti-Ronaldo bezi,naprahuje nohou chce vystrelit a v tom ho protihrac pred vapnem zduchne.Ronaldo pada.Byl to mirnej faul,ale Ronaldo dava casto z teto pozice gol,tak ze ji posoudime za cistou brankovou prilezitost.(jak rek vitasrp).Hrac dostava za toto mirne zduchnuti čk,protoze pro Ronalda to byla jasna sance.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Devil

Dobrej forek co! Taky me to prijde jako pekna blbost.

Reagovat
vitasrp

Tak koukám, že v psaní blbostí máš docela zálibu, co?:)

Reagovat
Devil

Proc,me to prijde jako vazna vec,kdyz nekdo dostane cervenou za obycejny faul.

Reagovat
vitasrp

A mně zase přijde jako vážné, když je někdo tak nechápavý, že danou věc nepochopí ani po desátém vysvětlení.. Buď to jenom hraješ, nebo se snažíš pasovat do role "blba dne na eurofotbalu".. Nicméně oboje ti jde na výbornou:)

Reagovat
Devil

dole je odpoved.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop konečně, že červená se dává i za mnohem mírnější zákroky v případech, kdy jde útočník sám na bránu.

Reagovat
Devil

JJ,a co s tim mam delat?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopit, že je to Fletchův případ.

Reagovat
Devil

Prave moc nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to fakt nevím co na tom nechápeš.

Reagovat
Devil

Cervenou kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom bych zopakoval to, co už ti desetkrát napsal vitasrp.

Reagovat
Devil

A ja opakuji tu svou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu svou kravinu. Už ti to řekl chazy, vitasrp, terry a já nevím kdo ještě, na tvé straně není snad nikdo, ale pořád budeš plácat něco o tvrdosti faulu i přesto, že Fabregas šel prostě na bránu sám.

Reagovat
vitasrp

Navíc v PL pokud rozhodčí, posléze zasedací komise usoudí, že došlo k chybnému vyloučení, může trest smazat.. Co já vím, tak UEFA má pravidlo jen takové, že červená karta se dá smazat pouze v případě, kdy dojde k zaměnění hráčů, nikoli kdy dojde k pochybení rozhodčího, což navíc ani nebyla tato situace, kde došlo k jasnému faulu a červená karta byla taky nasnadě..

Reagovat
Devil

Jo,to je pravda.Ale existuje nadeje,ze ve Fletcherovym pripade bude vyjimka.

Reagovat
terry

A kvůli čemu by ta výjimka měla být?

Reagovat
vitasrp

Vidíš, vyjímka.. Proč vyjímka?? Zaslouží si, aby v jeho případě došlo k jinému výkladu pravidel?? Právě to by mě obrovsky štvalo, jednou jsou dané pravidla, jasně řečené, napsané a přijde MU a pravidla se změní, jelikož jejich hráč potřebuje hrát finále LM?? A jestli se tady udělá vyjímka, tak Abidal finále musí taktéž hrát, protože v té situaci bylo pochybení mnohem větší.. A všiml si si, že by Barca někde protestovala, žádala o vyjímku??

Reagovat
Devil

Zaslouzi-nezaslouzi,je tam urcita nadeje,tak nevim proc by se o ni vedeni MU nepokusilo.

Reagovat
terry

Proboha už. Pokud si jí nezaslouží on, tak ani většina hráčů, co jí dostala. Co by pak měl říkat chudák Abidal.

Reagovat
Devil

No,Abidal nemel dostat taky cervenou,ale myslim,ze Barcelona za vykon sudiho muze tak zalest nekam do diry a byt rada,ze je ve finale.

Reagovat
terry

Aha. A proto se nemá Abidalova červená karta rušit a ta Fletcherova jo.

Reagovat
Devil

A kde jsem psal,ze by se nemela rusit.Me je jen Abidal a cela Barcelona u prdele.Tudis me je jedno,jestli hrat bude nebo ne.Ja se bavim o faulu na Fletchera,ktery fauloval,ale cervena byla prisna.Tod vse-.

Reagovat
terry

Přesně tak. Premier League je o hodně zápasech a sudí zkrátka svou chybu mohou udělat. Navíc se každá sporná situace probírá před komisí a sám sudí může uznat chybu. Tam se prostě kdyžtak karta zruší, nebo ne. Zápasů je tam hodně a nemá to takový vliv. Kdyby se tohle dělo i v LM, karty by v podstatě ztrácely smysl.

Reagovat
Devil

Ne,jen ty nespravne udeleny,by stracely smysl.

Reagovat
terry

Takže ty chceš srovnávat Abidalovu červenou kartu a Fletcherovu červenou kartu.

Reagovat
Devil

Ne,o Abidalovi tady placas ty.

Reagovat
vitasrp

Červená karta v PL a Lize Mistrů, to jsou dvě diamterállně rozdílné situace..

Reagovat
Devil

Rozdilne,ale smysl je stejny.

Reagovat
terry

Ne, to není.

Reagovat
Devil

No,vlastne ne,protoze finale LM je mnohem dulezitejsi zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Médovi ju taky neprominuli,tak proč Fletcherovi

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte delas jako by se jednalo o ronalda .. i kdyby ji nedostal tak by podle me na jeho miste nastoupil Scholes , Fletch by max stridal.

Reagovat
smazaný uživatel

já jenom říkám,že by to bylo nefér.Jeho mínus že udělá takovou blbost,když už o nic nešlo.

Reagovat
vodka

Tak to by určitě nehrál... Fletcher po Carrickovi nejdůležitější muž zálohy... V této sezoně hrál neuvěřitelně...

Reagovat
Devil

No to nevim,myslim,ze proti Barce by Fletcher nastoupil,Jeho dravost by na hrace Barci platila.

Reagovat
smazaný uživatel

ty asi MU nesleduješ moc Darren nejlepší muž zálohy!

Reagovat
vodka

v posledních pár zápasech určitě. Celkově tuto sezonu byl Carrick lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ano, Fletch byl hvězdou v úvodních utkáních a teď ve vrcholu sezóny.

Reagovat
vodka

přesně tak. Ale kdykoliv hrál, tak patřilk nejlepším. Proto mě může maximálně nasrat, když slyším, že by místo něj měl přijít Veloso....

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nie.

Reagovat
smazaný uživatel

O toho ma dlouhodobe zajem hlavne Man City a Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Bolton, dokonce oficialni. A ted nerus, koukam na SkySports 1 na kriket neskutecna blbost.. ale aspon ten program FilmOn funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, pekny cas odeslani :).. 13:13 pro Ballacka za jeho nadherny a usmevny vystup proti rozhodcimu v semifinale CHL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Drogba je fakt k nezaplaceni

Reagovat
smazaný uživatel

Že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Mě tam nějak Sky Sports zmizelo, nechápu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zkus Sports test

Reagovat
kubys

Ahaa, dík, stejně nechápu, proč to přejmenovali, či co s tím udělali

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky nevim. Ale tohle neni Sky Sports, ale Sky Sports 1. Ono toho maj taky spoustu. Ale vcera tam davali ukazku, ze tam bude o vikendu asi 3x fotbal a dneska playoff championship.

Taky se v tom nevyznam, ale uz s tim docela zvladam pracovat:)) a dela mi to radost..

Reagovat
vodka

no, já ho sice hrát neviděl, ale v MU by byl úplně zbytečný...

Bolton DM má, takže se mi tam moc nehodí... Navíc je otázka, jetstli by se dokázal adaptovat do stylu praktikovaného Boltonem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro takovyho hrace se najde misto vzdycky. A co se tyce Man City, tak Kompany by asi se naucil hrat CB v Anglii a navic Veloso pry uhraje v pohode i toho tvoriveho zaloznika.

Reagovat
smazaný uživatel

Veloso nie je čistý DM, skôr CM, ktorý zvládne oboje. Na priame kopy je dosť dobrý

Reagovat
vodka

a man city je taky blbost, zvlášť když tma je de Jong, Kompany, Johnson...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby si stěžoval

Reagovat
smazaný uživatel

140. pro trpělivost uživatele vitasrp

Reagovat
vodka

Reagovat
C0br

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

142. pro stažení fletcherovi neoprávněný červený ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I to číslo si poplet..

Reagovat
Devil

Tak,tak-naprosty souhlas.

A muzem zacit znovu,co vitasrp?

Reagovat
vitasrp

Jako že by si ze sebe dál dělal troubu?? Proč ne?

Reagovat
Devil

Faul od Fletchera nebyl na cervenou.

Reagovat
vitasrp

Blbec si bude furt dál a dál kecat svou:))

Reagovat
Devil

Uz tu mame i clanek o jeho odvolani,takze to asi takova blbost nebude.

Jinak me rekni,co je spatnyho nad tim,kdyz si nekdo stoji za svym?

Je jednoduchy nadavat do blbcu a debilu, jak ten Lojza pod nama,po netu je kazdej druhej silak.

Reagovat
vitasrp

Na tom samozřejmě nic špatného není, hloupé už ovšem je, když ti někdo 10x vysvětlí, že to tak není, podá ti jasně zřetelnou argumentaci a ty i přes to si zkrátka furt meleš svou.. Navíc obhajoba v tvém podání byla fakt směšná...

Reagovat
Devil

Obhajoba s tim Ronaldem? Jo byla smesna a mela byt smesna,stejne jako ta cervena na Fletchera.

Proste,kdyz si pustis znovu ten zakrok,musis sam v hloubi duse poznat,ze cervena nebyla na miste.Byla hodne prisna.Penalta jo,zluta mozna,ale vylouceni....NE!

Reagovat
vitasrp

A co by Fletch měl udělat, aby tu redku dostal?? Doběhnout s Fabrem na brankovou čáru, tam ho pořádně sejmout, nakopnout ho do zad, dát pěstí protihráči a hádat se s rozhodčím jako Pepe?? Přečti si pravidla, zapřemýšlej u nich, zkus je pochopit a v tvém případě možná dojdeš k tomu, že v drtivé většině případu platí rovnice faul v brankové příležitosti = červená karta

Reagovat
Devil

Jj,kdyby mu zajel do kolena,kopl do hlavy,dal mu loktem-jasna ruda,ale za takovy hovinko trestat vyloucenim.Pravidla pravidla-chtelo by to i trochu citu k fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fakt NECHAPES, ze faul na posledniho hrace je vzdycky cervena??

http://www.youtube.com/watch?v=QBrFlDpQudY

To by pak nemela byt ani tohle.

Reagovat
Devil

Solskjaer ho doslova sejmul ze zadu v plnym behu,jasna cervena.Ve Fletcherove pripade slo o uplne jiny faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

To vis, to jsou ti moderni Mufans, co urcuji kvalitu hrace (Berbatov vs Tevez) podle toho, jak rychle beha. Proto i vaznost faulu urcuji podle toho, jestli je v plnym behu a nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo... Ale nenechal by som to len na mufans, to je už všade

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, fanousci Wiganu moc dobre vedi, co to je faul na cervenou. Vsichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni 2

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
kubys

Tolik

Reagovat
smazaný uživatel

No to vis, 4.. a presto jsou celkove chytrejsi, nez vsichni fanousci big four tady na EF dohromady

Reagovat
kubys

To by mě zajímalo, kdo jsou ti zbylí dva

Reagovat
smazaný uživatel

No, chazy, hefy, orlando7790 a SqueeZy..

Reagovat
kubys

Takže je mi to jasné...vy se vlastně jen tak stěhujete v rámci jednoho města z klubu do klubu...kdy to budou Citizens nebo Bolton?

Reagovat
smazaný uživatel

V ramci jednoho mesta? To nechapu..

Reagovat
kubys

Tak vzhledem k tomu, že Wigan i Trafford patří do rámce Greater Manchester, takbych to považoval za jedno město...je fakt, že to je spíš konurbace, jenže to je prakticky i Londýn a nikdo jej nepovažuje za konurbaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak. Ja ze me v zivote nenapadlo povazovat Greater Manchester za jedno mesto

Reagovat
kubys

Tak to já zas jo, když třeba hlavní autobusák je ve Stockportu

Reagovat
Tomanatura

To jsi zase zjistil kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, to si trošku prestrelil

Reagovat
smazaný uživatel

Devile, ta cervena byla absolutne 100%, a to ti rikam se vsema sympatiema k Fletcherovi, kterymu bych to finale obzvlast pral. Ten hrac sel sam na branu, byl jasne zfaulovany, mic nebyl zasazeny, bylo to na posledniho hrace pred brankarem, je to naprosto jasna cervena, vubec neni o cem. A to o odvolani, vetsina tymu to zkousi, specialne v Evrope, kde nehorzi dlouhodobejsi trest pri neuspesnem odvolani. Ale ty jsi fakt debil na druhou.

Reagovat
Devil

Nebyla 100%,odvolani moc neverim,tim vic me sere,ze byl prisne vyloucen.

Reagovat
smazaný uživatel

A proc nebyla 100%? Ale dej mi poradny argument, nezajima me nejaky tvuj pocit, myslenka, domenka. Rekni mi argument, proc. A to, jak byl tvrdy zakrok nehraje zadnou roli vzhledem k tomu, ze to bylo na posledniho hrace. Takze nejaky jiny argument, proc by byla jen 99%?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to čistý

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chtel argument, ne nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě nemůžu sloužit, proti tomu se argumentovata nedá... snad jen, rozhodčí potrestal špatného hráče, kdyť Fletcher byl v té době už 5 minut vystřídaný

Reagovat
Devil

99% je stale moc.A muj argument prameni prave o zakernosti, tvrdosti,prisnosti a pocitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakrok musi byt zakerny, tvrdy, aby byl na cervenou?

Reagovat
terry

Dneska to na něj zkoušíš už asi jako šestnáctý. Pořád bezúspěšně.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, fanousci MU.

Reagovat
smazaný uživatel

mohls to rovnou hodit do uvozovek...

Reagovat
Devil

To ne,ale nevim,jak bych mel jinak argumentovat faul.Zakerny nebyl,umysl v tom taky nebyl,sel do nej tvrde jak se na ostrovech patri,ale na cervenou to nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to nebyl zapas ostrovni, ale evropsky, ty se posuzuji jinak. To v prvni rade. Ve druhe rade ten hrac sel sam na branu, coz se povazuje za zabraneni vstreleni golu. Stejne jako v pripade, kdy hrac chyti mic rukama na care. Ty jsi proti tomu, aby dostavali obranci cervenou za hru rukou na care? Pokud jsi proti tomu, aby za podobny zakrok byla cervena, tak jsi. A v tom pripade jsi blb.

No a to, ze nevis jak jinak argumentovat ma jeden prosty duvod - tvuj nazor se argumenty podlozit neda. Proc? Je nesmyslny a neni absolutne o co oprit. Pokud si nevymyslis vlastni fotbalova pravidla. A pokud si je vymyslis, tak je netahej do Champions League prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

A co se tyce toho umyslu, tak se i tou rukou da mic z brany vyrazit neumylne. Presto je to cervena.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím se o co chceš, že to stejně nepochopí

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jsem mu to vysvetlil jakoze 1+1=2.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to od tebe pochopí, tak si borec

Reagovat
smazaný uživatel

Dle me uz pochopil davno, akorat si chce stat za svym, aby si nepripadal sam pred sebou jak blb. Takle bohuzel vypada jako blb pro vsechny ostatni.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky možnost no.

Reagovat
Devil

Neni co chapat,faul Fletchera me prisel proste prisny,jak v PL tak i v LM by se za podobny zakroky vylucovat nemelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uprostred hriste ne, pri faulu, ktery zabranil golu by se mela dat cervena vzdy. Presne takova situace to byla. Jestli to fakt nechapes, tak jdi hrat pexeso nebo neco takovyho, co pro tebe nebude mit moc slozita pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ve Španělsku bys za to vylučoval doufám!

Reagovat
vitasrp

Tak prej borec neni

Reagovat
smazaný uživatel

ale moc nechybělo

Reagovat
smazaný uživatel

Mne z tohodle hrabne. On si asi mysli, ze kdyz se nesmyslna penalta proti Spurs odpiskala a pak se uznalo, ze nemela byt, tak i kazda penalta proti MU se nakonec uzna jako spatne rozhodnuta. Achjo. Ti fans MU, co si mysli, ze vsechno bude tak, aby jejich klub vyhraval.

Reagovat
Devil

Posuzujou se jinak,ale i tak to bylo prisne na čk.Ruka na care a faul na Fletchera je taky rozdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takze v pravidlech je neco jako rozdeleni na fauly bezne a fauly Fletchera? A ty se posuzuji podle individualnich pravidel, ktere jsou pro hrace MU, nebo jak to mam chapat? Jinak nechapu, proc by se za takoveto zakroky davala vzdy cervena a jen Fletcher by mel dostat pusu, nebo ja nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak čtu tvoje příspěvky, asi jsi při registraci máčknul na tlačítko V omylem viď? Nechtěl jsi o jedno doprava na klávesnici?

Reagovat
Devil

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to jako urážku, spíš jako nadsázku.. Omlouvám se, bylo to trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Trapný ale vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nick podle značky piva taky neni nic extra

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, když sem byl malej hrál sem si na Beckhama, proto becks, který bylo obsazený, tak sem používal xbecks.. A nic jinýho mě tady nenapadlo, tak sem tady taky použil trapnou slátaninu z dětství.. Žádný pivo za tim neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

300. pro dnesni vystoupeni Devila

Reagovat
vitasrp

200

Reagovat
Devil

Je mi cest.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš pro nejdelší vedení na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Už jim zbývá jen 7 bodů od titulu pokud dobře počítam.

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele