GIGGS: ROZHODČÍ MI DAL ZELENOU

23.02.2007, 14:42
Aktuality
O tom momentu se bude mluvit ještě dlouho. Úterní utkání Ligy mistrů mezi Lille a Manchesterem United spělo k bezbrankové remíze, pak ale přišla 83. minuta a trestný kop hostujícího týmu. Ryan Giggs bez velkého otálení poslal míč do sítě, čímž odstartoval velkou vlnu diskuzí...

Manchester nakonec zásluhou branky velšského záložníka vyhrál 1:0 a vytvořil si tak skvělou výchozí pozici do odvety, která se na Old Trafford bude hrát příští středu. Giggsův gól podle mnohých, především francouzských fanoušků a hráčů, platit neměl, sám záložník má ale jasno.

"Rozhodčí ke mně přišel a zeptal se, jestli chci píšťalku a já řekl ne, rozehraji rychle. Tak jsem řekl Wayneovi (Rooney), aby rychle položil míč a bylo to," obhajuje svůj čin Giggs.

Utkání mezi Lille a Manchesterem United ještě bude mít dohru u zeleného stolu. Předmětem jednání UEFA bude počin francouzských pořadatelů. Ti v průběhu zápasu vpustili do sektoru hostujících příznivců další fanoušky, vznikla tlačenice někteří fandové museli vylézt na plot dělící tribunu od hřiště, aby nebyli umačkáni. To nepochopila pořádková policie a použila proti nim slzný plyn.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Naprosto regulérní gól...

Reagovat
HOST*Tavo

Bylo to přinejmenším nesportovní. A dost podlý. Bohužel regulérní,

ale takový góly by neměly vyhrávat zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takových gólů už bylo a ještě bude... Proč by to fotbalista nevyužil, když má tu možnost, zvláště v playoff CL? Navíc každé trochu vyspělé a zkušené mužstvo staví před nebezpečným přímákem přímo před míč jednoho hráče - "blokaře", který zmizí ve chvíli, kdy se postaví zeď. Ale teď je na tahu (už dlouho) FIFA a změna pravidel!

Reagovat
HOST*

Ani nahodou regulerni, v tyhle vzdalenosti od brany musi mit golman prostor a cas postavit si zed a rozhodci mu ho musi dat, coz znamena, ze z takove pozice se rozehrava jedine na pistalku! a stojim si za tim, ze byt to na opacne strane, tak da rozhodci hraci Lille zlutou za nesportovni chovani. A to rikam i presto, ze mi ten moment zachranil 4500kc v tipaci

Reagovat
princezna

Soudce má právo se rozhodnout, zda to bude s píšťalkou, nebo bez (říkejme tomu třeba "díra" v pravidlech ). Takových gólů už padlo povícero a vždy je národní federace schválily za regulérní podle pravidel!

Anonyme.....

Reagovat
HOST*Kuba

Sorry za anonym-vim, ze rozhodci ma na to pravo: nazval bych to pravem na zlovuli, ale asi se shodnem, ze je to peknej nesmysl.... A uz nejsem anonym

Reagovat
princezna

V pohodě. Nesmysl to je, ale bohužel v pravidlech

Reagovat
HOST*

Zkušené mužstvo staví před nebezpečným přímákem přímo před míč jednoho hráče - "blokaře"- Souhlas

Reagovat
HOST*XxX3J3

myslim si ze to proste bylo rozhodnuti toho rozhodciho esli ho necha a nebo piskne ;) a esli tento cin rozhodciho byl spravny nebo ne to at rozhodnou ti nahore

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester nemusím, ale tohle si musí každej mančaft pohlídat. Cannavaro za to Gaga vždycky drbe .

Reagovat
HOST*divne

ze zadu, co?

Reagovat
HOST*Hawk_74

Ten gol byl sice regulerni, ale myslim ze ve vyrazovaci casti to je pekne podlost od rozhociho, kdyby v tom zapase o nic neslo tak nereknu ale ve vyrazovaci casti je dost neeticky. Schvalne jak by se o tom mluvilo kdyby to udelal rozhodci ve finale a treba jeste v 90 minute, myslim ze potom by z toho mohla bejt dost zajimava mela.

Reagovat
HOST*

...100%regulerni gol... dvě minuty stavet zeď, to je podlost

Reagovat
Pharrell

souhlas,100% regulerni gol

Reagovat
smazaný uživatel

taky podle mě regulérní gĺ...a navíc jak už bylo tady jednou,tak na pišťalku se zahrává akorát Penalta,a rozehrání po gólu,či začátek polčasu....1000000% regulérní gól,a ManU je můj nejoblíbenější tým

Reagovat
Radin

Manchester United jsou prostě prasata už od dob Cantony a Roy Keane,nesportovní chování rovná se MU :-))).Stačí se podívat kdykoliv zpět v čase:-))

Reagovat
smazaný uživatel

Jednalo se o zcela regulérní branku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele