Ghanská reprezentace má nového trenéra, týmu se ujme Hughton

13.02.2023, 10:25
Aktuality

Chris Hughton je od loňského února zaměstnancem ghanského svazu a platit to bude i nadále. Zkušený kormidelník zatím vykonával funkci technického poradce, nyní byl převelen do role hlavního trenéra tamní reprezentace...

64letému irskému trenérovi své místo přepustil Otto Addo, který skončil po loňském světovém šampionátu.

"Ghanská fotbalová asociace s potěšením jmenuje Chrise Hughtona do funkce hlavního trenéra národního týmu, bude tak pokračovat plodná spolupráce mezi oběma stranami," oznámil svaz v oficiálním prohlášení.

Někdejší obránce za sebou má několik zajímavých štací a angažoval se především v Anglii. Jako hráč oblékal dresy Tottenhamu, West Hamu a Brentfordu, v roli manažera vedl Newcastle, Birmingham, Norwich, Brighton a Nottingham.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

O tomhle irském trenérovi slyším poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten záchvat smíchu? Sice se narodil v Anglii a strávil tam v podstatě celý život, ale matka je Irka a za Irsko odehrál přes 50 repre zápasů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele