Ghanská asociace popřela zprávy o vzpouře

18.06.2014, 16:14
Aktuality
Ghanská asociace popřela informace o vzpouře reprezentantů proti trenérovi Kwesi Appiahovi. Reagovala tak na zprávu vysílanou rozhlasovou stanicí Ghana's Joy FM, která údajně nesprávně vyložila důvod přesunutí úterní tiskové konference z ranních hodin na odpoledne.

Ghana's Joy FM informovala, že hráči jsou nespokojeni s Appiahovou taktikou. Mělo se jednat zejména o Kevina-Prince Boatenga, který společně s Michaelem Essienem nenastoupil v základní sestavě k úvodnímu duelu proti USA (1:2).

Asociace dnes uvedla, že tato zpráva je absolutně nepravdivá. Tisková konference byla prý odložena, protože tým se z Natalu, kde se zápas s USA odehrál, vrátil do Maceia ve tři hodiny ráno.

Autor: Tomáš Pavlík / ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
klvana

Minule Francouzi, letos Ghaňané... pojďme z toho udělat tradici.

Reagovat
bayern987

Reagovat
DelPiero137

Essien velmi slabucky a KPB rovnako ziadna slava. Bez nich to bolo ovela nebezpecnejsie. Aj ked Kevin mal aj dobre prihravky, celkovo hru spomaloval, oproti spoluhracom malo bojoval.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele