Ghana chce kvůli sporům o prémie zavést smlouvy s hráči

04.07.2014, 22:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
stas87

europske timy toto maju vyriesene davno pred startom ms,nechapem preco v tomto musi mat Afrika taky bordel a neinspiruje sa tak u europanov tazko sa potom hra ked sa hraci nedokazu plne sustredit na futbal a mimo ihrisko riesi ci uz maju peniaze alebo nie,FIFA by mozno mohla,ak ma na to tie paky urobit sama poriadok a system kam sa maju dat peniaze a komu,takto bez kontroly to mizi vo vrecku zopar ludom,hadzu sa tak peniaze do ciernej diery akurat

Reagovat
smazaný uživatel

evoluceeeeeeeee

Reagovat
Spalovač šancí

MU=0?

Reagovat
smazaný uživatel

A není jednodušší nominovat ty hráče, kteří chcou opravdu reprezentovat svou zemi místo těch, které zajímají jenom peníze, nebo dokonce ty zápasy prodávají?

Reagovat
smazaný uživatel

Postavit kolem Afriky nějakou plechovou oboru a nechat je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus. Miliony na kontě a můžou se posrat, reprezentuje se dneska pro peníze

Reagovat
Spalovač šancí

Furt lepší, když ty peníze od FIFA dostanou hráči, kteří je následně lifrují do svých vesnic, než když si je nechá ghanský Pelta.

Reagovat
smazaný uživatel

ghanský Pelta

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze jim jde o to ne se napakovat ale proste ty penize dostat z jejich, pravdepodobne tezce zkorumpovanych fotbalovych svazu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele