Gerrard: Stojím za McClarenem

12.11.2007, 13:51
Aktuality
Anglie je na prahu velkého neúspěchu v kvalifikaci o postup na ME 2008. Reprezentanti Albionu už nemají svůj osud ve vlastních rukou a v sobotu budou hodně fandit především Izraeli, který doma hostí Rusko. Vzhledem k současné kritické situaci se hodně mluví o odvolání trenéra Steva McClarena, za nímž stojí celá kabina včetně dočasného kapitána Stevena Gerrarda...

"Myslím si, že jsme ve vyhrocené situaci. Je frustrující čekat na ostatní výsledky, ale Izrael nám snad o víkendu prokáže laskavost a proti Chorvatsku budeme moci dosáhnout něčeho speciálního. Ještě se nevzdáváme," varuje Gerrard.

Angličané sice jsou v tuto chvíli ve skupině E na druhém postupovém místě, třetí Rusko však má o jedno odehrané utkání méně a pokud zvítězí v Izraeli a Andoře, zajistí si postup do Rakouska a Švýcarska. K tomu má velice blízko i Chorvatsko, které v deseti zápasech ještě nenašlo přemožitele a v závěrečných duelech v Makedonii a Anglii mu k jistotě stačí jeden bod.

"Vím, že hráči jsou za ním a já za ním stojím určitě. Je tím pravým mužem na tuto práci," přimluvil se kapitán Liverpoolu za současného kouče. Gerrard kapitánskou pásku navlékne i v reprezentačním utkání s Chorvatskem, v této funkci totiž vystřídá i nadále zraněného Johna Terryho.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

Pravým mužem??? To teda neim v čem, výsledky žádný, hra málokdy dobrá....na to, jaký maj hráče, fakt super úspěchy...

Reagovat
smazaný uživatel

McLaren je loutka,ktera jen zabira misto a hlavni slovo Vanablesovi.Udelal by dobre,kdyby se krapet kal a sel do riti.A prenechal misto treba Terrymu V.,nebo nekomu schopnejsimu

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to někoho zahraničního, aby přestali hrát ten haluzácký "fotbal", hráče na to určitě mají. I když uznávám, že bych to trénovat nechtěl, je tam spousta v anglickém fotbale hvězd, kteří hrát asi prostě musí, ale nejsou tak dobří proti takticky vyspělým soupeřům, prostě umí "jen" jejich ostrovní tempofotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

máš recht čeče....a proto by to chtělo Joseho...

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo Mr.Mourinho je na pracáku...

Reagovat
HOST*ZeTTe

ja stojim za Ferrari

Reagovat
HOST*peťa kolařík

Nedvěd je nejlepší

Reagovat
HOST*Anglie fuj fuj fuj

Anglie pude tak jedině do prdele a na EURO se bude dívat v televizi.A tak to má bejt.Jsou to jen nafoukaný hvězdy a stejně by hned s nákým lepším mužstvem typu Portugalska vypadli.Takže vlastně ani o nic nepřídeme teda kromě anglickejch rowdies ty se asi dlouho nepoperou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele