Geremi ani Conceicao do Chelsea nejdou

20.06.2002, 21:41
Aktuality
Londýnský klub Chelsea už se sice s Realem Madrid dohodl na podmínkách přestupu Geremiho a hostování Flavia Conceicaa, z obojího ale sešlo, Chelsea si posily nemůže dovolit. Kamerunský reprezentační záložník Geremi měl přestoupit za 12 miliónů liber, cena za roční hostování jeho portugalského kolegy není známa.

"Vše bylo dohodnuté, vedení klubu ale od smluv odstoupilo, protože si to nemohou dovolit. Mrzí mě to, Chelsea je ale ve složité situaci a nemůže si dovolit utratit ani penny," řekl trenér Chelsea Claudio Ranieri. Poklesu aktivity na hráčském trhu si všiml také sportovní ředitel Realu Jorge Valdano. "Přestupový trh stagnuje, kluby si nemohou dovolit utrácet. Bude velice složité prodávat hráče," řekl Valdano.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele