GATTUSO SNÍ O PREMIER LEAGUE

02.04.2007, 19:05
Aktuality
Důležitý článek italského národního týmu, který na posledním světovém šampionátu v Německu dokázal vybojovat titul mistrů světa, Gennaro Gattuso, se nechal při jednom z rozhovorů slyšet, že bylo vždy jeho snem zahrát si anglickou Premier League.

Střední defenzivní záložník AC Milán je již dlouho spojován s přestupem do Anglie. Nejčastěji se při spekulacích objevovalo jméno Manchesteru United. Gattuso by svým hodně ostrým stylem do ostrovní kopané skvěle seděl. V AC má ovšem smlouvu do roku 2011, a proto to vypadá, že bude dál věrný svému klubu.

"Nikdy jsem neměl důvod něco měnit, protože se zde cítím hodně dobře. Neskrývám ale, že se mi anglický fotbal líbí a Premiership byla vždy mým snem," prozradil impulzivní Gattuso. "Dříve jsem byl přesvědčený o tom, že v jednom působišti nemůžu vydržet déle, než tři roky, ovšem v AC Milán je to jiné. Nic mi nechybí a nepotřebuji se stěhovat."

"Zažil jsem zde mnoho úžasných okamžiků a samozřejmě také nějaké nepříjemné, ale vždy jsem potkal lidi, kterým na mě záleželo. Stal jsem se členem rodiny AC Milán," vypráví Gattuso. Zároveň se již obrací k nadcházejícímu čtvtrtfinále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov. "Bayern má mnoho výborných fotbalistů, a také proto jsou jedním z nejlepších klubů v Evropě. Jsou hodně nebezpeční, mají nového kouče s mnoha zkušenostmi a mohou pro nás být těžkým soupeřem."

Středopolař Rossoneri zároveň projevil sympatie k brankáři Bayernu Oliveru Kahnovi. Ten nebude moci nastoupit proti AC kvůli trestu za špatné chování při dopinkové kontrole. "Je to možná trochu nespravedlivé, protože neudělal nic na hřišti. Neprovinil se proti pravidlům," řekl bývalý hráč Rangers. "Kahn je velká osobnost. Mám rád, když někdo chce za každou cenu vyhrát. Trochu Kahnovi rozumím, protože se mi stalo v Itálii něco podobného.

Autor: Ondřej Štícha / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

nechot do anglie tam hrajou jen sracky!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele