Gattuso slíbil, že se Neapol pokusí získat pro Maradonu trofej

27.11.2020, 14:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (52)

Přidat komentář
rossoneri89

Inter Milán bude chtít za dánského záložníka Christiana Eriksena v zimním přestupním termínu 30 milionů eur. Osmadvacetiletý fotbalista, který přišel loni z anglického Tottenhamu zatím není v Miláně spokojený a o jeho odchodu už se nějakou dobu živě spekuluje.

- budu radi ak odide za 15. Mimochodom za 15 by som ho do AC bral.

Reagovat
Recoba Inter

Jasne, nedělám si iluze, že za něj něco výraznějšího trhneme (např. 50, jakou má hodnotu podle TM). Avšak nelze zapomenout, že jsme ho k nám dostávali celkem pracně, nebylo to snadné ho v lednu podepsat a tak bychom na něm rádi vydělali alespoň 3-10 mega. Proto ta "vyvolávací" cena. Zřejmě si u nás slibují, že 30 míčů za hráče jako je Eriksen donutí kluby alespoň k jednání. Pod 20 by každopádně hráč jeho kvalit jít neměl.

Reagovat
rossoneri89

vedel by so mi vysvetlit v com je problem unho? ... preco je nespokojný? nehrava? hra zle? na zlej pozicii? s Contem si nerozumie?

Reagovat
Recoba Inter

Je nespokojený, protože nehraje tolik kolik by chtěl. A ano hraje zle, vzhledem k hernímu systému, ten není pro hráče jeho postu na kterém hrával dřív v Tottenhamu. Celkově se strašně těžko prosazuje v Conteho "dělnické" záloze a proto si ani s Contem nerozumí. Nemyslím si, ale že by během roku zapomněl hrát fotbal. Hlavně po příchodu tam nějaké záblesky byly, teď už to má ale jak se zdá spočítané.

Btw. AC bych ho klidně za těch 15 dopřál, pokud byste byli ochotní nabídnout nějaký doplatek na základě výkonnostních bonusů, aby na něm Inter vydělal alespoň něco málo. Pokud za něj zaplatí někdo víc jak 20, tak to bude stejně jedině mimo Itálii.

Reagovat
rossoneri89

15 + 3 doplatek za vykonnost a mozeme si placnout ... z akeho dovodu ho vlastne zobrali ked v taktike Interu prenho nie je miesto? ...

Reagovat
Recoba Inter

To ví snad jedině Marotta, proč si ho vlastně dotáhl

Reagovat
Pipo123

Nechápem Conteho, zrovna Eriksen patrí medzi schopnejších hráčov a on ho dusí na lavičke, ten stred pola čo má momentálne Inter tak pôsobí deštruktívnym dojmom, to také Chievo pred rokmi malo kreativnejšiu zálohu

Reagovat
Recoba Inter

Záleží jak to Conte bere. Já toho sice nevím o mnoho více než fotbaloví experti O2 TV, avšak to vypadá, že Conte vnímá zálohu jen jako jakousi spojku mezi defenzivou a ofenzivou, k fyzickému napadání, odebírání, posouvání míčů a toť vše. O tu pravou podporu útoku (Lukaku-Lautaro) se mají starat především wingbaci na kterých to v jeho 3-5-2 stojí a tam je problém, protože Hakimimu se zatím tolik nedaří a nalevo hraje 35 letý Young, který už v lednu přicházel jen jako dočasná "záplata", než ten post vyřešíme. V tomhle všem bohužel není pro Eriksena místo. Raději ať odejde zavčasu, než si zrakví kariéru. Přijít v srpnu Allegri, možná by to s ním jinak vypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

V systému Interu je ztracený a nedaří se mu. Conte nad ním už dávno zlomil hůl. Za mě tak trochu nepochopitelně, protože se budu raději koukat na mizernýho Eriksena než na magora Vidala.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal je sice magor a jeho výkony jsou slabé, protože už jednoduše nestačí. Ale pro Conteho by vraždil. Dívat se na něj už je velkým utrpením, ale jako generál bych si do bitvy vybral zkušenýho vojáka odhodlaného padnout, než povaleče. Nehledě na to, že Vidal a Eriksen jsou absolutně rozdílní nejen povahově ale i herně. Navíc Vidal je hráče, který se dá zapracovat a přizpůsobí se. Eriksen je hráč, kolem kterého to musíš postavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen je ekvivalntem basketbalisty Isiaha Thomase. Když je systém uzpůsobený jemu a hra ho baví, tak je vše v pořádku. Jakmile ale nemá tu pozici, kdy se mu tvoří prostor, musí začít makat víc pro tým, tak je mizernej. Thomas byl v Celtics fantastický, protože mu Brad Stevens vytvořil úžasné podmínky. To samé pro Eriksena udělal Pochettino v Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Basket vůbec nesleduju, ale máš pravdu.. Eriksenovi by pomohlo, kdyby Conteho vyhodili a přivedli mu Pochettina. Ale to je nereálný a ani bych to nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že to není bojovník, ale jen za posledních pár zápasů toho podělal víc než kdokoliv jiný za celou sezonu. Bojuje, ale bez mozku je to hodně neefektivní.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak v naši titulové sezoně jsme taky velkou část odehráli s více destruktivní záložní dvojkou Matič - Kante.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to líný nemakačenko. Už poslední rok v Tottenhemu stál za hovno. Zrovna u Eriksena ten romantický pohled a idealizování vážně nechápu.

Reagovat
anonym

A kdo ho u vás chtěl? Sám Conte?

Reagovat
Recoba Inter

Tandem Marotta&Ausilio... dost pochybuju, že o něj Conte stál... nedává to smysl

Reagovat
Eldarion

Aj za tých 30 stojí, aj keď už by to bol risk. Tiež by som ho prijal. Skôr to ale vyzerá, že Hakan dohrá sezónu u nás a v lete zadarmo odíde plus príchod Szoboszlaia alebo iné mladé CAM.

Reagovat
bobis21

Hakan už 100% neprodlouží? Já myslím že na účast v LM by se dal přesvědčit během jara ne?

Reagovat
Eldarion

Myslím, že už v zime to chcú mat vyriešené a Hakan chce plat 7 mega netto. Dva roky hral úplne ho°no, tento rok na jar bol skvelý ako aj prvých pár zápasov túto sezónu. Mne príde strašne psychicky labilný, čo je aj v zápasoch často vidno. Ten risk, že bude hrať tak ako hrá teraz posledné zápasy (čiže zle) je dosť veľký, a s platom 5+ mega sa ho nebudeme vedieť zbaviť v ďalších rokoch.

Reagovat
rossoneri89

ak hodla hrat Hakan tak ako vcera tak nech si uz dnes kupi letenku do Manchestru ... ak by prisiel miesto neho Szoboszlai tak by to bola parada ... jeho by som strasne chcel v AC, on a Eriksen a mame ten post na roky vyrieseny ...

Reagovat
Kaka14

Aj výmena Hakan - Eriksen by mohla byt zaujímavá pre obidva kluby

Reagovat
AngryPrd

Nieco mi hovori, ze Hakan napokon odide a ten Eriksen k nam pojde velmi rad. Nakoniec je to partak Kjaera a u nas by sa chytil lepsie. U nas nie je trenerom clovek s psych. poruchami

Reagovat
smazaný uživatel

radsej nech pustia Skriniara do lepsieho

Reagovat
eleven11

na lepšie nemá!

Reagovat
smazaný uživatel

na taky West Ham, Everton či Southampton má úplne v pohode

Reagovat
Recoba Inter

v Supercoppě vám bude fandit a palce držet snad každý, neboj Rino.

Reagovat
smazaný uživatel

Evropskou ligu ukopejte

Reagovat
smazaný uživatel

Maradona by nechtel byt pocten vyhrou v podradne soutezi

Reagovat
Shevchenko

Tu podřadnou trofej už jednou s Neapoli vyhrál.

Reagovat
valloire

tenkrát podřadná nebyla a bylo to jiný

Reagovat
j_mrazik

Tak já bych řekl, že to pořadí významnosti bylo PMEZ (LM), PVP a pak EUFA...

Reagovat
valloire

UEFA byla kvalitou před PVP. Větší konkurence. Hráli tam týmy od 2.místa národních lig. Co to znamená ti říkat nemusím. Neapol při výhře vyřadila Bayern a Juventus.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Podřadná pro tebe. Ale ro Neapol by to byl úspěch, ta konkurence je tam vždy na slušný úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív Rip in peas a teď tohle

Reagovat
Zark

Reagovat
Teoretik

s tebou?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
h8_sfatto

chce trumfnout toho kandidáta z Barcelony, který chce pojmenovat stadion po Messim aneb nikdo vám nedá tolik, kolik já vám můžu slíbit

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně Tonda zítra zvolí formaci 4-4-2 Tak to jsem kurva zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

"Slíbil, že se pokusí"

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Bakary3

Taky me to pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Proč to neslíbil, když ještě žil? Teď už je mu to asi jedno.

Reagovat
LeonardoUžoa

Takže vlastně neslíbil nic.

Reagovat
milanista9

Ne no. To jen titulek slibuje nějakej slib. "Doufejme, že mu budeme moci věnovat něco významného a vyhrát pro něj nějakou trofej. Ve městě se o tom mluví už dlouho," řekl trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Božstvo je na jejich straně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele