Gattuso přiznal, že zvažuje nabídku z Ruska

25.05.2011, 20:05
Aktuality
V AC Milán probíhá přestavba kádru, mužstvo už opustila dlouholetá ikona Andrea Pirlo, jiný zkušený záložník Clarence Seedorf naopak prodloužil. Nyní se čeká, jak se rozhodne Gennaro Gattuso, další mazák, jemuž sice smlouva na San Siru končí až příští rok, ale přesto svou budoucnost řeší. Uvažuje totiž o nabídce z Ruska...

Ačkoliv to dosud vypadalo, že by si Gattuso rád svůj pobyt u Rossoneri prodloužil a dohrál zde kariéru, nyní přiznal, že musí zvážit i ostatní nabídky. Zájem o něj má především ruská Anži Machačkala, která mu nabízí velké peníze.

"Za dva roky skončím, ale problém s motivací nemám. Je tu však nabídka z Ruska a je na mně, jak se rozhodnu," uvedl "buldok" Gattuso pro Sky Sport Italia. "Jedná se o hodně velká čísla a jelikož vím, že za dva roky s fotbalem skončím, musím to zvážit," naznačil Gattuso, že by se možná rád finančně zabezpečil.

A kdyby přistoupil na nabídku Anži, pravděpodobně by se zle neměl. Vždyť mu dagestánský celek nabízí lukrativní smlouvu s výdělkem kolem 10 milionů eur ročně.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (323)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele